< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 18 Nisan 2025; 0:29:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )

-
-
arşivime kattım teşekkür ederim hocam
-
Linki silip direkt resmi aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyv. Koç grubu da var yalnız görselde. Emin misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Mart 2025; 22:19:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İş bankası kültür yayinevi mi listeye almışlar
Ona mı sira geldi yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yayınevleri hariç diğerleriyle hiç işim olmuyor zaten
yayınevlerine dikkatli bakmak lazım gözden kaçmasın
-
Hangi firma neden bu listede bir yerde yazıyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki liste çok iyi değil gibi. DH'den daha iyi liste çıkar bence.
Özgür Özel in bugüne kadar ki en mantıklı en doğru hareketidir. Üzerine gitmeli ve daha ileri boyuta taşımalı. Ciddi anlamda yaptığı en doğru hareketlerden birisidir ve şirketlerden ünlülere her kesimin ülkedeki adaletsizliğe ses çıkartacağı ana kadar üzerine gitmesi gerekiyor.
Ancak üzücü olan şu ki, muhalif kesimin bu boykot çağrısına gerektiği özeni ve dikkati göstereceğini sanmıyorum. Bugün milyonları götüren yüz binlerce takipçisi olan fenomenler bile ses çıkartmıyor. Bizlerin verdiği etkileşimlerle para kazanan bu kitle ses çıkarmıyor. Boykotun en basit aşaması bu kitleleri takipten çıkıp engellemektir. Bunu bile henüz başaramadık.
İktidar destekçilerinin İsrail boykotunu ciddi anlamda eleştiren ve sadece akp karşıtlığı yüzünden bile İsrail destekçiliği yapan bir muhalif kitle oluştu. Akp nin ülkeye verdiği en büyük zararlardan birisi bu toplumsal yozlaşmadır zaten. İsrail yeryüzüne en büyük zararı veren ülkedir ve ülkenin bu durumda olmasının payı büyüktür. Ancak sadece akp karşıtlığı yüzünden İsrail destekçisi bir kitle bile oluştu.
Umarım toplum gereken özeni gösterir de gerek markalardan, şirketlere, gerek fenomenlerden sanatçılara tepki gösterip prim vermeyi bırakır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boykot listesi paylaşılırken alternatifi de yazmalı ki insanların kolayına gelsin
böyle boykot olmaz , 1 tane 2 tane isim ortaya koyarsın bak o zaman nasıl boykot yapılıyor
genele yayamazsın bu haliyle
-
Bu saçma görselleri kaldırın ve hangi firmayı neden boykot etmek gerektiğini gerekçesiyle belirtin. bazılarının zaten sahibi yabancı, bazıları alakasız. mesela işbankası yayınlarını neden boykot etmek gerekiyor?
-
Sırf meraktan ana haber saatinde şu meşhur kanallara baktım. Rezil durumdalar. Bunlar habercilik yapıyorsa, kendilerine gazeteci diyorlarsa hepsine yazıklar olsun. Ülke yangın yeri, ülkenin yarısı sokaklarda bunlar sanki başka bir ülkede yaşıyormuş gibi tek bir kelime bile etmiyorlar.
Özgür Özel’in en akıllıca hamlesi olabilir. Türkiye’de böyle kıvrak, akıllıca planlanmış siyasi aksiyonlar genelde pek görülmez. Özgür Özel temsil ettiği kesimin ekonomik gücünün farkında. Kabul edelim etmeyelim 15 milyon insanı hiçbir zorunlulukları yokken evlerinden kalkıp oy vermeye gitmelerini sağlamak bence başarıdır.
Bu insanlar bu ülkenin ekonomisini yönetiyorlar. AKP’ye oy veren kesim zaten çoğunlukla devletten yardım alan fakirler. Para kimde? Eğitimli şehirli kültürlü Atatürkçü-milliyetçi kesimde. Bundan sonra bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yok. Yılanın başını birlikte ezeceğiz. Diyor ya işte adam KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA diye… Artık böyle…ya darbeyi ve darbecileri eleştirir, bizi desteklerler ya da ürünlerini AKP’lilere satarlar. |
Boykot çağrısı sonrası, NTV ve CNNTürk, Saraçhane yayınını vermeye başladı. Boykotun sözünün geçmesi bile hizaya sokuyor. Ama yetmez, tarafsız medya istiyoruz, penguen medyası değil. Tam gaz boykot. |
Hükümete yakın iş adamları milyonlarca liralık vergi sildirir umurunuzda olmaz, bizim buradaki hiç bir akp esnaf fiş kesmez mesela, lafa gelince hepsi devletinin yanındadır ama fiş kesmeye gelince birden unutuyorlar
Milletin 3 4 liralık vergisinin peşine düşene kadar kendinize bakın |
akp li olduğunu kesin bildiğiniz esnafı da bu boykota dahil edin. |
Şimdi bu listedeki firmalardan daha fazla alışveriş yapıyoruz o zaman :)
Vay be insan gerçekten kınadığı dalga geçtiği başına gelmeden ölmüyor İsrail i boykot edenlerle dalga geçiyorlardi boykot firmalardan daha fazla alışveriş yapacaklarıni belirtiyorlardi eminim ki şimdi o zihniyet bu boykotu savunur :) Erdoğan a diploma üzerinden vuranlar bilmem kaç milyar nerede diyenler aynı kaderi yaşıyor 🫡 ( not : hiçbir siyasetciyle şükürler olsun gönül bağım yok sadece vatanseverim haklıya haklı) |
Beyler ayni zamanda trolleride bloklamak gerekir, kendi kendilerine yazsinlar, yazdiklari gorunmez okunmaz. Bloklayin gecin.
|
boykota katılmama gerek yok, zaten standardımla boykot ediyo muşum hepsini :) |
Valla boykot başarılı oldu. İlk defa bu kadar örgütlü ve klitlesel bir şey başardık. Mutluluk verici. |
Benzer içerikler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- elif can yetim
- erroll gelardin kimdir
- c30 beton kaç şiddetinde depreme dayanır
- dost koleji hangi cemaat'in
- p1 cezası ne kadar
- yapay zeka tahlil sonuçları yorumlama
- icloud fiyat
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- yurt dışı alışveriş limiti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X