Yüzbaşı
24 Kasım 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1981 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Zamanında baya oynardım Bu oyunu hala hatırlayan var mı Bu oyunu hala hatırlayan var mı Bu oyunu hala hatırlayan var mı Bu oyunu hala hatırlayan var mı Bu oyunu hala hatırlayan var mı
Allah rahmet eylesin

Öğlen yemeği ss li
Covid aşısı olan bazı kişiler 10 yıl içinde ölecek
İndirimlerle ve kuponlarla köfteci Yusuf 900 gram kasap dana kuşbaşı 175 lira normalde 335 lira
Normalde 2 tane vidasını çıkarıp çektiğimde gelmesi lazım değil mi
4 tombik döner
Sizce bunlara kaç TL ödemişimdir
Hard disk sentinelde sağlık %60 performans %82 gösteriyor ve disk ile ana bilgisayar arasında toplam 560.917 kere iletişim sorunu yaşanmış HD tunede ise end to end error diye bir kısmı kırmızı gösteriyor
Zamanında ben ortaokul 2 de okurken ( 6. Sınıf ) bizim sınıfta çok yakın iki arkadaş vardı adları arda ve caner aynı sırada otururlardı paralarını birleştirip öğlen vakti o parayla hangi yemek gelirse yiyen biriydiler o derece yani , bir gün bizim karşı sınıfa başka okuldan kız geldi baya güzel bunların ikiside o kıza aşık olmuştu sırf bu kız yüzünden aralarına soğukluk girdi samimiyetleri azaldı ondan sonra bir gün bu ikisi sırf bir kız için kavga etti ama ne kavga hala hatırlarım birbirlerine cetvelle falan vurdular sonra bunların ikiside disipline gittiler aileleri falan çağrıldı ikiside uzaklaştırma aldı 2 gün , ondan sonra bunlar okula geldikleri günden 3 4 gün sonra sınıfta arama yaptı öğretmenler sigara içenler olduğu için bazen yapıyorlardı arama bitiminde bizim canerin çantadan minik bir plastik torbadan haplar çıktı okula polis çağırdılar çocuğu karakola götürdüler aileside karakola gitti torbadaki haplarda uyuşturucu hapı bildiğin ( kısa kesecem ) olaylardan 1 gün sonra arda itirafçı oldu ablası depresyonda olduğu için bazı antidepresan ve uyarıcılar alıyormuş bu çocukta ablasının haplarından biraz kaçırıp torbada bizimkinin çantasına koymuş nasıl görmedi anlamadım ama ondan sonra polis ardayı aldı adını hatırlayamadım ama hani çocuk suçluları sorgularken bir çocuk psikoloğu olur ya onunla birlikte sorgulamışlar çocuğu çocuk aşırı gerginlikten mi olmuş neden olmuşsa sorgu esnasında birden zebaniye dönüşüp tüm karakolu perişan etmiş karakoldan kaçıp şehirde dolaşmaya başlamış polisler çocuğu güç bela yakalayınca böyle bir olayın nasıl olduğuna dair açıklama sağlamak için zebani formundaki çocuğu İstanbul medipole götürüp incelemişler meğer ablasının haplarını kendiside kullanıyormuş bağımlısı olmuş ama onda çok farklı bir şekilde böyle bir reaksiyon başlatmış ondan sonra haberlere çıkmıştı bu zamanında ama anında yayın yasağı getirmişlerdi habere belki siz izleyememişsinizdir diye bu anımı sizlere anlatmak istedim
https://prnt.sc/A-UisNk6Enqh

Böyle bir görüntü geldi oyuna girdiğimde halbuki oyun umrumda bile değil kasamı alırım bazen basit eğlence ölüm maçı atarım sonra anca haftaya yine oynarım ne alaka hile ile rank kasmışım şeyi
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: YKS
Hakkımda:
Gökten 3 elma düşmüş , biri adem ve havvaya , biri newtonun kafasına , diğeride iPhonenin arkasına
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.687
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 147.136 (Bu ay: 7.408)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.816 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.