< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (3. sayfa)

-
-
RTÜK’ün ceza yağdırıyor olduğu Halk TV, Sözcü TV, Tele 1 TV ve akşam haberlerinde NOW TV haricinde geriye kalanların tamamı yıllar içerisinde adım adım Fahrettin Altun tarafından A Haber klonu haline getirildi. Havuz medyasında inanılmaz paralar dönüyor, daha sonradan sahipleri değiştirilerek Flash Haber TV ile KRT TV’de havuz medyasına bağlandı.
CNN Türk zaten Demirören’e halen ödenemeyen rekor bir kredi ile zor ile satıldı. Habertürk ise okulları olan Can Holding’e satılarak tamamen havuz medyasına bağlandı o okullar incelenmeli boykot konusunda.
Özel’in “araba satıyorlarsa araba, yemek satıyorlarsa yemek almayacağız” açıklamasından sonra Doğuş Holding’in NTV’sinde beş dakikalık sessiz bir şekilde Saraçhane görüntüleri geçilmiş, Fahrettin sabaha kulaklarını çeker. Her halükarda Doğuş’ta patladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakiran -- 24 Mart 2025; 0:47:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğuş’u patlatabiliyorlarsa patlatsınlar hadi. Anca kudururlar. Doğuş’tan birkaç kişiyi tutuklarlar belki. Sonuç olarak Doğuş’un müşterisi AKP’liler değil. Eşşek gibi yola gelecekler yoksa Boykot. Tek başına kurtuluş yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boykot çağrısı sonrası, NTV ve CNNTürk, Saraçhane yayınını vermeye başladı. Boykotun sözünün geçmesi bile hizaya sokuyor.
Ama yetmez, tarafsız medya istiyoruz, penguen medyası değil. Tam gaz boykot.
-
Iradeni hice sayana verilecek en guzel cevap, ona herseyden vazgecebildigini gostermektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Habertürk de günlerdir saraçhaneyi göstermedi ama listede yok.
-
Medya boykotu kolay. Tele1, SözcüTV, HalkTV hariç diğer kanallara boykot.
-
Malum operatörden başlamak lazım hem kolay hem etkili olur
-
Aynen öyle, gençler şuan bir gaz içerisinde ama bu kadar büyük bir listenin boykot edilmesi mümkün değil.
Boykot genel olarak hedefi küçük tutulur ki millet dikkat etsin, gerekirse bir nebze lükslerinden vazgeçsin ve sonuca ulaşılsın.
Listeyi yapan arkadaş sadece destekleyen değil tepkisiz kalan hatta yeterli tepki göstermediğini düşünenleri bile eklemiş. BJK - GS - FB - TS listede mesela takım tutmayı bırakın diyor, Trendyolu Getiri Hepsiburadayı N11'i Yemeksepetini vs bırakın kurye ile internet üzerinden bir alışveriş yapmayın diyor, İş bankasını Yapı krediyi Akbankı bırakın diyor, diyor da diyor.
En basitinden A101, Bim, Şok, Carrefoursa, Migrostan alışveriş yapmayın diyor, insanlar nereden alışverişini yapacak.
Arkadaşlar kızmayın bana ama böyle bir boykotun sürdürülebilirliği imkansız 3 gün bile sürmez.
Örneğin A101'den alışveriş yapmayın veya Migros'tan alışveriş yapmayın dersin bu bi boykot olur ama hiç bir marketten alışveriş yapmayın dersen millet bahçesine domates vs ekip onu mu yiyecek nasıl sürdürülebilirliği olsun. (saydığım tüm markaları boykotediyoruz.org'dan tek tek bakarak aldım)
-
Saçmalık işler zaten millette para yok temel ihtiyaçlarını zor alıyor. Siz bu milleti bir türlü anlayamadınız.
Muhalifi 15 temmuzda makarna stoklar,diğer koyunlar 1 lira düşük olsun gider alkol satıyor diye girmediği migrostan alışveriş yapar.
Filistin mevzusunda marka ismi vermeyeceğim bir çok markayı parmak göstererek boykot pankartları vs asıyorlardı. O zamanda umarım bu markalar dava açar demiştim şimdide dava açarlar umarım marka imajını kötülemekten dolayı.
Liberal ekonomiyi,piyasalara müdahale etmemeyi ögreneceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse listeye baktım da pek güvenilir degil. İş bankası ne alaka?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Mart 2025; 4:41:14 > -
Listeyi yapanlar biraz fazla gaza gelmiş, tepki göstermeyen hatta geç tepki gösterenleri bile eklemişler listeye bunu da boykot edek bunu da edek falan diye. Dediğim gibi böyle bir listenin boykot edilebilmesi mümkün değil.
-
Alakasız markaları isimleri paylaşıp adamların marka değerini karalıyorsun. Bir tanesi bu bizim marka değerimize saldırıyor diye dava açsa başına bela alacan boşu boşuna... ( Bırak böyle şeyleri siyasiler Milletvekilleri paylaşsın sen en kötü onlardan alıp paylaş kafana göre marka ismi veriyorsunuz. )
İş baknası ne alaka !
Opet ne alaka !
Arçelik Vestel ne alaka !
Bim-Şok-A101 ne alaka
Hepsini geçtim Tarım Kredi Kooparatifleri ne alaka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Mart 2025; 5:47:21 > -
Netflix, Starbucks, Boyner, Loreal, Ariel, Fanta falan var lan listede. 1.5 senedir Filistin sevdalıları boykot ediyordu bunları, şimdi siz mi? Fanta alıp dökün tam olsun.
Arkadaş kırk yılda bir boykotun, kazandırmamakla dizginlemenin en büyük ceza olduğunu anladınız sandım onu da yanlış anladınız.
Hadi saçma sapan şirketleri geçtim. Ayrıca sitede isimler var. Ali Atay ne alaka? İsim vererek fişleme yapıyorsunuz. Suçu ne? Tepkisizlik. Faşizme mi geçtik? Artık konuşmamak suç mu oldu? Akp bile bu kadar ileri gitmedi. Onlar hiç olmazsa istemediklerini konuşanları fişliyordu siz susanları da fişliyorsunuz.
Benim fikrimce bunu da beceremediniz ve araya manipülatif kişiler girip boykotu sulandırıyor.
Bir insanı susuyor diye fişleyemezsiniz. Yasal olarak da suç, isim yazıyorsunuz oraya. 85 milyonun 65 milyonu sizden değil, 65 milyon kişiyi mi fişleyeceksiniz? Kapılarına beyaz çarpı işareti de yapın tam olsun.
Boykot markalarının ise % 80'inini zaten hayatımda tutmadığım için dolaylı olarak boykotuma katıldığınız için teşekkür ederim. Ama fişleme faşizmini bırakın. Bari susanları fişlemeyi bırakın. Susmak ne zamandır suç? Ali Atay yazmışlar resmen.
Olum kafayı mı yediniz? Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon bile yazıyor listede. Bilerek yapıyorsanız aptalsınız, yok başkası yapıyorsa sizin yapacağınız organizasyona.
Okudukça yazıyorum İthaki'yi de eklemişler. Suçu? Tepkisizlik. Böyle bir suç mu var? Tayyip mi oldunuz siz? Bitaraf olan bertaraf olur onun lafı çünkü.
Kamil Koç'a doğrudan yandaş yazmış. Kamil Koç Flixbus'a ait. Avrupa'nın en büyük uzun yol otobüs işletmesi. Alman lan sahibi. Haberi bile yoktur olaylardan. Metro Turizm'in elemanları mı yazdırdı bunu?
Ruhi Çenet'i yazmışlar. Adam dünyaya açıldı, artık Türkçe dublaj izliyoruz yayınlarını, tepkisizlik diye fişlemişler.
Trendyol sahibi Çinli, HB sahibi Kazak, Yemeksepeti sahibi Alman, Getir sahibi Arap, destek vermemiş kimseye, bir şey dememiş diye boykot. Amazon, Ebay, Temu, Aliexp'de tepkisiz onları da ekleyin gençler.
Ne kadar gay, trans varsa eklemişler listeye. Olum bunları zaten Akp dışlıyor, öteliyor diye Chpli alayı. Kafayı mı yediniz?
Şu listenin ciddiyetsizliğine bakın. 20 senedir sandıklara adam yerleştirmeyi beceremeyen bir kitle sonuçta. Şaşırmıyorum.
Delirmişsiniz. Susan insanları fişleyerek Nazi ruhunuzu ortaya çıkarmayı bırakın. 2025 yılında kapı dünyada yeri yok bunun. Adam gibi yandaş şirketleri yazacaksınız oraya. Beşli çeteyi, havuz medyasını, iktidardan iş alanları.
Alternatifleri ile yazacaksınız. Bakın ezelden beri Ülker almıyoruz biz. Eti alıyoruz. Ülker boykot, alternatifi Eti. Gerçi sizin kafanıza göre Eti de destek vermediği için boykot ama o kafa ile yürümez iş. Eti alınır, Türk malıdır, kimseye yandaş değildir.
Acilen forumun Chp personeli bunları iletsin genel merkeze. Fişleyerek, iteleyerek, öteleyerek, damgalayarak, benden değilsen ondansın diyerek birliktelik oluşturulmaz. Bir hava yakalandı öyle ya da böyle bunun da içine etmesin gözlüksüz.
Bu arada Vodafone, Turkcell, Turk Telekom boykot listesine yazılmayı unutulanlar arasında. Tepki vermediler. Tepki vermemek suç ya.
Bakın yarın "neden olmadı ya aslında çok güzel başlamıştı" dediğinizde burayı okursunuz dönüp. Neden olmayacağını yazdım. Fişlemeyle demokrasi geldiği görülmemiştir.
-
Her şirkete boykot olmaz tabi. Mesela bir kahve zincirinde kahve içmesen birşey olmaz veya bir süt firmasının ürününü almayabilirsin. Sektördeki 1-2 şirketten alışveriş kesilebilir anca komple tüm şirketlere aynısı olmaz.
-
demek ki muhalif olmak böyle bir şey:/
-
hadi herşeyi geçtim tarım krediden ne istediniz? Yarın bir gün vergide vermeyelim diye ayağa kalkarsa millet şaşırmam böyle boykot olmaz düşünce güzel lakin uygulamada sıvamışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız boykot listesine baktımda işin mokunu çıkartmanın anlamada yok adam gibi çok yanlı olduğu, tarafsız olmadığı açık seçik belli firmalar olabilirde her gördüğünü sepete atmakta saçma.
Bu aşamada gerçek milliyetçi ve Atatürk'çü vatansever insanlarına arasına radikal örgütler ve mal düşmanları sızabilir. Aklı başında her vatansever zaten kimin ne olduğunu biliyor.
Üç beş çok gazlı genç yada radiakllerin yada işi sulandırmaya çalışan bir kesmin oturup yazdığı listeye benziyor. Taraflı olduğu somut kanıtlı az sayıda firma olursa daha etkili olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 24 Mart 2025; 8:36:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X