Yüzbaşı
22 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 579 (Bu ay: 4)
Gönderileri

Tahminler için hala çok erken ama belli başlı bazı fikirlerimizi paylaşalım. Benim tahminlerim şöyle:

1. MHP, eski MHP'lilerle (IYI, Zafer vb.) ilişkilerini bir nebze düzeltecek. En azından yeni anayasa için ortak bir noktada buluşacaklar.
  2. CHP'nin bol keseden dağıttığı sağ partili vekiller ve IYI, CHP'yi terk edip anayasa çalışmalarına katılacak.
  3. AKP'nin ve Erdoğan'ın en büyük projesi bu yeni anayasa olacak. Referandumsuz işi bitirmeye çalışacaklar.
  4. Ekonomi çeşitli büyük çaplı projelerle (Kanal İstanbul gibi) ve çağ dışı uygulamaların R yapılarak terk edilmesiyle bir şekilde kısmen de olsa toparlanacak.
  5. CHP ve HDP daha da birbirlerine muhtaç bırakılarak iyice halktan koparılacak.
  6. Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmaması durumunda Erdoğan'ın göstereceği isim 2028'i kazanacak.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır Slovakya'dayım, Erasmus yapıyorum. Bu ikinci Erasmus deneyimim oluyor. İlkini Letonya'da 2017 yılında yapmıştım. Erasmusla ilgili, güzel yanları, zor yanları ve süreçle ilgili soruları olan arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim. Şimdilik birkaç SS atıyorum, duruma göre ekleme yaparız.

Edit: Fotolar yan çıktı, DH tabii ki yine şaşırtmadı. Thanks Citizen Erasmus - Slovakya 

Erasmus - Slovakya

Erasmus - Slovakya

Erasmus - Slovakya

Erasmus - Slovakya

Erasmus - Slovakya
Liberal Demokrat Partitwitter
“Liberal Demokrat Parti, Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. kez adaylık başvurusunun geçersiz sayılması için YSK'ya başvurdu. #LDP #liberaldemokratparti #YSK #erdoğan #seçim2023 #adaylar Partiden yapılan açıklamada: +”
https://twitter.com/liberaLDP/status/1638203669681258498?s=20
MHP’nin bu ülkeye TEK bir faydalı işi var MIDIR? Birilerini bölücülükle suçlayan MHP, bu kafayla NE YAPMAK, NEREYE varmak istemektedir?

Biraz MHP dilinden konuşayım dedim böyle soru sormalı, bağırmalı falan Güzel bir his değildi

Bahçeli’nin konuşmasından bir kısmı aşağıda verdim, tamamı için haberin linkini mesajın sonuna ekledim.

“Bugün karşımıza tekrar çıkanlar, dün Çanakkale'de ezilenlerdir. Bugün karşımıza yeniden çıkanlar, dün Milli Mücadele'de tepelenenlerdir. Bugün karşımıza bir kez daha çıkanlar, ana karnındaki bebekleri süngüyle deşen caniler, FETÖ'ye ve PKK'ya siyasi rant ve ikbal uğruna el uzatan çürümüşlerdir.”

Kaynak:https://www.trthaber.com/haber/gundem/bahceli-turkiye-tipki-canakkalede-oldugu-gibi-sinsi-bir-ablukanin-hedefinde-754103.html

Son 15-20 yılda seçim zamanlarında sıkça duyduğumuz söz. 75'lik kurtarıcımız Kılıçdaroğlu'nun ana muhalefetteki konumuna sıkı sıkıya sarılmasını, bırakmamasını, adeta yapışmasını sağlayan en önemli sözlerden, taktiklerden birisi. Bunca yılın, bunca kaybedilmiş seçimin ardından tekrar tekrar duymakta olduğumuz söz. İnsanların gerçek fikirleri bastırılsın, ona oy vermeyen herkese düşman muamelesi yapılsın, oylar bölünmesin ve 9. kez kaybetmesi için bütün oylar Kılıçdaroğlu'na verilsin. Yazık.

Nasıl gidecek namusu ve şerefi üzerine yemin edecek, "ben tarafsız olacağım" diye?

Aslında olmayan durum. Cem Toker güzel özetliyor, izleyelim:

https://www.instagram.com/reel/CoIo_SFgKUb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Silinebilir.
İstanbul’un sorunlarını çözmek adına adımlar atıyor. Bakıyorum son gelişmelerden sonra taksiciler ağlıyorlar. Bu Ekrem Beyin işini yaptığının en önemli göstergelerinden biridir. Başka bir icraatı metrobüs sayılarını arttırmak, bu da çok önemli. Şimdi de sanırım metronun çalışma saatini arttıracakmış. İstanbul gibi bir dünya şehrinde 12’den sonra metro yok. Kabul edilemez bir şey.

İstanbul’da oy ulaşımdan geçer ve Ekrem Bey de açıkça görülüyor ki bunun farkında. Bu tip sorunları çözerse İstanbullunun kalbini ve oyunu kazanır. İstanbul demek Türkiye demek. Umarım bozmadan daha da iyiye giderek devam eder.
Ben spora, özellikle yürüyüşe bayılırım. Günde minimum 10 kilometre kesin yürürüm. Özellikle sabahları harika oluyor. Takılmak için bunları seven bi kız arıyorum ama yok arkadaş. Bugüne kadar arkadaşlık yaptığım, tanıdığım neredeyse bütün kızların spora alerjileri var. Özellikle yürümeye. Çoğu aşırı tembel yetiştirilmiş, 10 dk yürümek bile zor geliyor.
Hakkında
Forum İmzası:
All Nations Welcome But Carrie
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.746
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 55.108 (Bu ay: 2.308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.035 (Bu hafta: 33)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.