Yeni dönemden beklentileriniz?
Tahminler için hala çok erken ama belli başlı bazı fikirlerimizi paylaşalım. Benim tahminlerim şöyle:
- MHP, eski MHP'lilerle (IYI, Zafer vb.) ilişkilerini bir nebze düzeltecek. En azından yeni anayasa için ortak bir noktada buluşacaklar.
- CHP'nin bol keseden dağıttığı sağ partili vekiller ve IYI, CHP'yi terk edip anayasa çalışmalarına katılacak.
- AKP'nin ve Erdoğan'ın en büyük projesi bu yeni anayasa olacak. Referandumsuz işi bitirmeye çalışacaklar.
- Ekonomi çeşitli büyük çaplı projelerle (Kanal İstanbul gibi) ve çağ dışı uygulamaların R yapılarak terk edilmesiyle bir şekilde kısmen de olsa toparlanacak.
- CHP ve HDP daha da birbirlerine muhtaç bırakılarak iyice halktan koparılacak.
- Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmaması durumunda Erdoğan'ın göstereceği isim 2028'i kazanacak.
Erasmus - Slovakya
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır Slovakya'dayım, Erasmus yapıyorum. Bu ikinci Erasmus deneyimim oluyor. İlkini Letonya'da 2017 yılında yapmıştım. Erasmusla ilgili, güzel yanları, zor yanları ve süreçle ilgili soruları olan arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim. Şimdilik birkaç SS atıyorum, duruma göre ekleme yaparız.
Edit: Fotolar yan çıktı, DH tabii ki yine şaşırtmadı. Thanks Citizen

Liberal Demokrat Parti YSK'ya başvurdu

Bahçeli’den son açıklamalar
|
"Oylar bölünmesin"
Son 15-20 yılda seçim zamanlarında sıkça duyduğumuz söz. 75'lik kurtarıcımız Kılıçdaroğlu'nun ana muhalefetteki konumuna sıkı sıkıya sarılmasını, bırakmamasını, adeta yapışmasını sağlayan en önemli sözlerden, taktiklerden birisi. Bunca yılın, bunca kaybedilmiş seçimin ardından tekrar tekrar duymakta olduğumuz söz. İnsanların gerçek fikirleri bastırılsın, ona oy vermeyen herkese düşman muamelesi yapılsın, oylar bölünmesin ve 9. kez kaybetmesi için bütün oylar Kılıçdaroğlu'na verilsin. Yazık.
Velev ki seçildi
Nasıl gidecek namusu ve şerefi üzerine yemin edecek, "ben tarafsız olacağım" diye?
Muhalefetin değişim vaadi
|
Silinebilir
|
Ekrem Beye helal olsun
|
Kızların sporu sevmemesi, tembel olması
|
All Nations Welcome But Carrie
![]() |
![]() |
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.746
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 55.108 (Bu ay: 2.308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.035 (Bu hafta: 33)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic