Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.677
Cevap
17
Favori
108.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür Özel’in en akıllıca hamlesi olabilir. Türkiye’de böyle kıvrak, akıllıca planlanmış siyasi aksiyonlar genelde pek görülmez. Özgür Özel temsil ettiği kesimin ekonomik gücünün farkında. Kabul edelim etmeyelim 15 milyon insanı hiçbir zorunlulukları yokken evlerinden kalkıp oy vermeye gitmelerini sağlamak bence başarıdır.

Bu insanlar bu ülkenin ekonomisini yönetiyorlar. AKP’ye oy veren kesim zaten çoğunlukla devletten yardım alan fakirler. Para kimde? Eğitimli şehirli kültürlü Atatürkçü-milliyetçi kesimde. Bundan sonra bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yok. Yılanın başını birlikte ezeceğiz. Diyor ya işte adam KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA diye…

Artık böyle…ya darbeyi ve darbecileri eleştirir, bizi desteklerler ya da ürünlerini AKP’lilere satarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp li olduğunu kesin bildiğiniz esnafı da bu boykota dahil edin.

• Boykot söylemi bile işe yaramaya başladı. Akp bile şuan acaba biz yanlış mı yaptık diye düşünmeye başlamıştır.

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )

• Şimdi bu listedeki firmalardan daha fazla alışveriş yapıyoruz o zaman :)
    Vay be insan gerçekten kınadığı dalga geçtiği başına gelmeden ölmüyor İsrail i boykot edenlerle dalga geçiyorlardi boykot firmalardan daha fazla alışveriş yapacaklarıni belirtiyorlardi eminim ki şimdi o zihniyet bu boykotu savunur :) Erdoğan a diploma üzerinden vuranlar bilmem kaç milyar nerede diyenler aynı kaderi yaşıyor 🫡 ( not : hiçbir siyasetciyle şükürler olsun gönül bağım yok sadece vatanseverim haklıya haklı)

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hocam bu zihniyetin ülkenin kurtuluşu için mi çalıştığıni düşünüyorsunuz adamlar vergi girişini engellemeye çalışıyor pes vallahi. Allah fırsat vermesin bunlara.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Sigara kutularında 20 sigara vardır ama 16 sı bil bakalım nereye gider

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Destek.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Memleketi soyanlarin açığını kapatmaya.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Peki kimin döneminde memlekette dolar 1.5 TL lerden 39 TL lere çıktı

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

Hocam İş Bankası, muhalefet bloğunda değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Bu artısa rağmen Chp den bir adamın çıkıp da adam gibi muhalefet yapıp devirmedigi iktidarın döneminde artti :) bu arada yapın boykotu keşke yapabilseniz belki biraz kampanya yapıp indirime giderler siyasetten bağımsız herkesin boykot etmesi gerekiyordu zaten fırsatçıları

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Her yerde paylaşılan bir listeyi görüp burada paylaştım genel olarak çoğu doğru ama bazılarından emin olamadım o yüzden konuyu güncelledim

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

Hocam açıkcası birçok marka, ya İsrail malı ya da AKP destekçisi. Ülker alternatifi olarak Eti var. Onun dışında çok alternatif gelmiyor bana. Büyük markaların çoğu AKP'ye ait.

• Aynı insanların geçmişte boykot ettiği işletmelerin başına gelenler.
    Mado: Büyümeye devam etti.
    Kızılkayalar: Tek şubesi vardı şimdi 50 şubesi var.
    Ülker: Geziden çok önce ilticacı denilerek boykot edilmeye başlandı bu kesim tarafından en uzun süre boykot edilen şirket. Murat Ülker ülkenin en zengin insanı oldu.

• Stoa kullanıcısına yanıt
    Bu olay büyük bir olay

Bizzat ana muhalefet partisi genel başkanı çağrı yaptı millet internette fellik fellik liste arıyor

cnn bile boykot çağrısını duyunca saraçhaneyi göstermeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 24 Mart 2025; 0:19:24 >
  • yarından itibaren tüm harcamaları kesiyorum

sigarayı almam tütüne geçiyorum

• Konunun birinci mesajına görsel olarak eklesek olmaz mı? AKP’li olduklarını bildiğim bu çoğu yerden zaten yıllardır hiçbir şey almıyorum ama bilen var bilmeyen var. Boykotun etkili olması için görsellik şart

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    https://boykotediyoruz.org/

Tüm Boykot Listesini Gör butonuna basınca alayı çıkıyor bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sağolun😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.