< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (2. sayfa)

-
-
akp li olduğunu kesin bildiğiniz esnafı da bu boykota dahil edin.
-
-
Şimdi bu listedeki firmalardan daha fazla alışveriş yapıyoruz o zaman :)
Vay be insan gerçekten kınadığı dalga geçtiği başına gelmeden ölmüyor İsrail i boykot edenlerle dalga geçiyorlardi boykot firmalardan daha fazla alışveriş yapacaklarıni belirtiyorlardi eminim ki şimdi o zihniyet bu boykotu savunur :) Erdoğan a diploma üzerinden vuranlar bilmem kaç milyar nerede diyenler aynı kaderi yaşıyor 🫡 ( not : hiçbir siyasetciyle şükürler olsun gönül bağım yok sadece vatanseverim haklıya haklı)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu zihniyetin ülkenin kurtuluşu için mi çalıştığıni düşünüyorsunuz adamlar vergi girişini engellemeye çalışıyor pes vallahi. Allah fırsat vermesin bunlara.
Sigara kutularında 20 sigara vardır ama 16 sı bil bakalım nereye gider
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destek.
Memleketi soyanlarin açığını kapatmaya.
Peki kimin döneminde memlekette dolar 1.5 TL lerden 39 TL lere çıktı
Hocam İş Bankası, muhalefet bloğunda değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.
-
Bu artısa rağmen Chp den bir adamın çıkıp da adam gibi muhalefet yapıp devirmedigi iktidarın döneminde artti :) bu arada yapın boykotu keşke yapabilseniz belki biraz kampanya yapıp indirime giderler siyasetten bağımsız herkesin boykot etmesi gerekiyordu zaten fırsatçıları
Her yerde paylaşılan bir listeyi görüp burada paylaştım genel olarak çoğu doğru ama bazılarından emin olamadım o yüzden konuyu güncelledim
Hocam açıkcası birçok marka, ya İsrail malı ya da AKP destekçisi. Ülker alternatifi olarak Eti var. Onun dışında çok alternatif gelmiyor bana. Büyük markaların çoğu AKP'ye ait.
-
Aynı insanların geçmişte boykot ettiği işletmelerin başına gelenler.
Mado: Büyümeye devam etti.
Kızılkayalar: Tek şubesi vardı şimdi 50 şubesi var.
Ülker: Geziden çok önce ilticacı denilerek boykot edilmeye başlandı bu kesim tarafından en uzun süre boykot edilen şirket. Murat Ülker ülkenin en zengin insanı oldu.
Bu olay büyük bir olay
Bizzat ana muhalefet partisi genel başkanı çağrı yaptı millet internette fellik fellik liste arıyor
cnn bile boykot çağrısını duyunca saraçhaneyi göstermeye başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 24 Mart 2025; 0:19:24 >
yarından itibaren tüm harcamaları kesiyorum
sigarayı almam tütüne geçiyorum
Konunun birinci mesajına görsel olarak eklesek olmaz mı? AKP’li olduklarını bildiğim bu çoğu yerden zaten yıllardır hiçbir şey almıyorum ama bilen var bilmeyen var. Boykotun etkili olması için görsellik şart
https://boykotediyoruz.org/
Tüm Boykot Listesini Gör butonuna basınca alayı çıkıyor bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X