|
eski hali daha iyi gibi birde şu + - olayı gelsin tekrar
|
beğenmedim üç gün aynı konuları gözüme sokuyor forum.
eski hali daha iyi. reddit değil burası öyle bir şey istesek reddit e gideriz. |
Forum nasıl daha kullanissiz hale getitilir diye çok düşündünüz sanirim
![]() Ne hikmetse yönetimin olumlu düşünmediği hususlar üyelerin hoşuna giden yönler iken yönetimin güzel olacağını zannedip icraate döktüğü işler pratiklikten uzak, kullanicilar tarafindan gereksiz bulunan teferruatlar olarak görülüyor. Biraz kendinize çekidüzen verin hocam, nerede plesibit hani referandum ![]() |
Beğenmedik, artı ve eksi sistemi geri gelmeli. Bir adamın yaptığı yorum öylesine yanlış oluyor ki eksi vermekten başka çare olmuyor.
|
Öne Çıkan Konuları kaldıramıyor muyuz, ben sayfamda siyasi konular görmek istemiyorum, 10-15 yaş kişilerin yazdıkları, öne çıkardığı konularda benim için bir şey ifade etmiyor. Aynı şekilde siyaseti uçlarda yaşayan paydası vatan olmayan kişilerin fikirleri de benim için önemli değil.
Siyaset kardeşi kardeşten ayırır sizin yaptığınız dolaylı olarak forumda kavga çıkarmak, bölmek, siyaset konuşturmak, yaptığınız yanlıştır. Bu yaptığınız bir özellik değil, böyle bir açıkta yoktu. |
Hocam, gizleden ziyade x'ya basıp onlardan komple kurtulsak fena olmazdı. İstemediğimiz konulardan kurtulduğumuz gibi. Bunları görmek istemeyen üyelerin de anasayfası düzenli görünür, forum üyeye daha çok keyif verirdi. Mouse scroll tuşu bunu beğenmese de, bence iyi olurdu.
|
Gizle butonu lazım, konuların çoğu çöp.
|
Saçma sapan bi şey, gizle butonu gelsin
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 16 Haziran 2017; 17:36:30 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThErdemO -- 16 Haziran 2017; 18:24:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 16 Haziran 2017; 19:42:15 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 16 Haziran 2017; 19:42:51 > |
![]() |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Feel True Power The most powerful console ever!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 17 Haziran 2017; 0:11:40 > |