Şimdi Ara

Ankara Dost Koleji:“Çocuklarımızın boş zamanlarını biz doldurmazsak şeytan doldurur”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Dost Koleji:“Çocuklarımızın boş zamanlarını biz doldurmazsak şeytan doldurur”

Dinci grupların dikkatleri üzerine çektiği şu günlerde dikkat çeken bir paylaşım da Nurcuların Said Özdemir grubuna bağlı olduğu iddia edilen Ankara Dost Koleji tarafından yapıldı. Okulun çocuk içerikli paylaşımı hem tepki çekti hem de bu kadar da olmaz dedirtti.

KAYNAK

Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 360 Liquid Cooler|Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M

• En cok korktuğum şey, bu ülkede çocuk sahibi olmakti.
    Eşim hamileydi, bazen geceleri çalışırdım, o sırada , iyi güzel hoşta, nasıl eğitim alacak? Nasıl yetişecek? Elimizden geleni yapsak bile yetersiz kalacak gibi gibi çok sorularla bogustum. Sonra, bakti ki ülke iyi değil gelmekten vazgeçti.

Fetoslar gitti, şimdide sektöre bunlar mı girdi.
    Bunlardan uzak durun.

Din size ahlak vermez,
    Din sizi iyi insan yapmaz,
    Din sizi merhametli yapmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 22 Eylül 2019; 22:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meczupların laflarını buraya taşımayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.