Binbaşı
16 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar telefonum, bilgisayarım, param vs her şeyim çalındı. Evime hırsız girmiş gece. Acilen bir telefon almam lazım ve şu anda hiç bir şeyim olmadığı için araştırma yapamıyorum. Kamera, batarya performansı ve yazılım konusunda öne çıkan 1300 TL civarında bir android telefon önerisine ihtiyacım var. Bataryası mümkünse günü kurtarsa yeter, kamerası iyi olsun istiyorum. Yazılımda da donma, kasılma, bildirim sorunu gibi şeyleri yaşatmayan geç de olsa güncelleme alan bir modele ihtiyacım var. 2. el veya sıfır farketmez. Aklımda mi5s var. Ama şunun kamerası daha iyi buna da bak diyeceğiniz bir model olursa sevinirim. Çok zamanım yok ama bugün kısa bir bakıp bir iki güne de telefonu almış olmam lazım. Teşekkürler, sevgiler.
Iphone 5C UK-O2 unlock yapmak istiyorum arkadaşlar. Bu konuda fikri olan var mı? Mümkünse niyetim bunu factory ublock yapmak ve bu sorundan tamamen kurtulmak. Birincisi kendim yapabilir miyim? Yapabilirsem ne kadar maliyeti olur, kendim yapamazsam ne kadar maliyeti olur?
Forumda konusu yok. Kullananlar deneyimlerini, fotoğraflar ve verilerini paylaşabilir mi acaba?
Arkadaşlar 2. el dahil olmak üzere 1.000 TL civarında en iyi lenovo hangisidir? Kamera ve batarya özellikle. Bir de Zuk 1 modeli ile ilgili fikri olan var mı?
Arkadaşlar 2. el olarak ucuz bir tablet telefon arıyorum. Önerisi olan var mı ? Mümkünse batarya süresi de idare etsin istiyorum.
Arkadaşlar merhabalar. Ben erasmus sınavında bu üniversiteye yerleşmişim. Henüz sadece kazandığımı biliyorum. Önümüzdeki hafta geriye kalan işlemlere başlayacağım. Daha önce bu üniversiteyi kazanmış arkadaşlar varsa biraz bilgi sahibi olmak isterim. Mesela okulun kalacak yer konusunda yardım edip etmediği, hibe miktarı, kaç aylık bir dönemi kapsadığı. Bir de gitmeden önce tavsiyeler, özellikle maddi olarak. Hazırlıklı ve problemsiz gitmek istiyorum. Aynı zaman da ihtiyacıma göre para biriktirmek istiyorum. Teşekkürler, sevgiler.
Sevgili forumdaşlar kendime bir telefon almak istiyorum fakat F/P karşılamasını istiyorum ve aradığım özellikler de telefonun hangisi olduğuna karar veremedim. Alacağım telefonun 0 ya da 2. el olması benim için mühim değil fakat ihtiyaçlarımı karşılaması konusunda emin olmak istiyorum. Son kullandığım iki telefon Meizu mx4 pro, Sony C5 Ultra.

O kadar çok model ve inceleme okuyup izledim ki kafam karıştı, bu konuda sizden yardım bekliyorum.
Telefondan beklentilerim :

Olmazsa olmaz :
1 İyi ekran ve pil süresi
2 Ön ve Arka Kamera Performansı
3 Yazılım desteği ve güncelleme

Olsa iyi olur :
1 Parmak izi okuyucusu
2 Güzel tasarım
3 5 İnch Ekran boyutu

Şimdi bunlarla beraber ne artık bir telefona çok para vermediğim için bütçemi (Duruma göre artabilir) +- 1.000 olarak düşünüyorum. Fakat dediğim gibi bu duruma göre değişebilir. Eğer gerçekten istediğim bir model bulursam bu fiyat artabilir. Mesela gerekitse 1.500'e kadar çıkabilirim fakat gerçekten F/P olarak anlamı varsa. Bunların ışığında kendime göre 2 ayrı segment belirledim ve bazı telefonlar seçtim. Bu telefonlar :

1- Xiaomi Mi5 : 1.400-500 TL civarında bulabilirsem eğer düşünüyorum fakat henüz yeterli kullanıcı verisi alamadım. Tam olarak neleri iyi neleri kötü göreceğiz.
2- Meizu Pro 5 : 1.250 TL'ye bulma şansım var Avrupa'dan ama + Kayıt edilmesi lazım. Ayrıca yazılım endişe veriyor bana. Stabil değil. Mx4 Pro kullanırken sıkıntılar yaşamıştım.
3- Oneplus Two : 1.000 TL civarına Avrupa'dan temin edilebiliyor. Fakat anladığım kadarıyla 4,5 G sorunu var.
4- Nexus 5x : 1.200 TL Civarında Kamerasında Autofocus olmaması can sıkıcı. Batarya konusunda emin değilim.

LG G4 : Henüz bu telefonla ilgili bir fikrim yok. Batarya, ekran süresi ve kamera diğerlerinden iyi mi bilmiyorum. Yazılım konusunda da emin değilim.

Orta Segment (En azından fiyat olarak) olarak düşündüklerim

Xiaomi Redmi note 3 pro : Kamerası ve boyutu biraz kafamı karıştırıyor. Boyut büyük gibi.

Meizu mx5 : Kamera, batarya performansı ve özellikle yazılım endişe veriyor bana. Stabil değil. Mx4 Pro kullanırken sıkıntılar yaşamıştım. Ayrıca boyut.

Xiaomi mi4s : İsteklerimi karşılayacağından emin değilim.

Bunların ışığında bu modeller dahilinde veya dışında bana bu telefon seni memnun eder dediğiniz bir telefon var mı acaba? Kamera testlerini izlediğimde Samsung S7'nin çok başarılı olduğunu gördüm fakat benim bütçemin çok üstünde. Ben de araştırdıkça kafam karıştı hangisi daha iyi hangisi zayıf artık karar veremiyorum. Şimdiden okuyup yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa benim elime Huawei Mediapad X1 geçicek bir hafta içerisinde. Hem fikir alışverişi yapmak hem de soruları yanıtlamak için kullanan arkadaşları bir başlık altında toplamanın doğru olacağını düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla bu alet Türkiye'de satışa sunulmadığı için forumda bir başlık yok bu konuda. Varsa da ben bulamadım en azından, bu sebeple yeni bir başlık açmak istedim.
Kullanan arkadaşlar varsa eğer kullanım içerisinde avantaj ve dezavantajları yazabilirler mi?
Arkadaşlar ben Knight indirdim. Eskiden uzun süre oynamıştım. Steam'de görünce bir heves kurdum tekrar fakat sürekli ekranın bir kısmı boş kalıyor. Dolayısıyla sağa mouse kaydırdığımda ekranın dışına çıkıyor.

Bilgisayarım 82 ekran bi tv'ye bağlı. Onu çıkarınca bir sorun yok. Fakat monitöre geçer geçmez nasıl oluyorsa oyunu tekrar açtığımda oyun yarım ekran ve optionsda renk seçeneği sadece 16 bit seçili kalıyor, çözünürlük seçeneği ise hiç yok. Yani ekranı ayarlayamıyorum. Ne yapsam olmadı, fikri olan var mı ?
Arkadaşlar bir türlü Icloud'dan çıkış yapamıyorum. Sürekli çıkış yap dedikçe apple kimliğiniz kitlendi diyor. Kimliğinizi doğrulamak için apple parolanızı sıfırlayın diyo. 3 defa sıfırladım ama hala aynı şeyi istiyor. İnternet tarayıcısı ile giriş yapınca cihaz görünmüyor. Ayrıca cihaz wifi bağlı.
Hakkında
Meslek: Mimar / MSGSÜ Yüksek Lisans
İlgi Alanları: her bişey
Forum İmzası:
Biz unuttuk bağışlamayı... Varılacak yere kan içinde varılacaktır. [N. Hikmet Ran]
Forum İkinci El İmzası:
Alan memnun satan memnun kime ne?
Hakkımda:
Korkunç ellerinle bastırıp yaranı dudaklarını kanatarak dayanılmakta ağrıya. Şimdi çıplak ve merhametsiz bir çığlık oldu ümit... En güzel dünyaları yaktık ellerimizle ve gözümüzde kaybettik ağlamayı,. bizi bir parça hazin ve dimdik bırakıp göz yaşlarımız gittiler ve bundan dolayı biz unuttuk bağışlamayı... Varılacak yere kan içinde varılacaktır. Ve zafer artık hiçbir şeyi affetmeyecek kadar tırnakla sökülüp koparılacaktır!
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Basketbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.939
İkinci El Bölümü Mesajları: 167
Konularının görüntülenme sayısı: 97.676 (Bu ay: 458)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 509 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.