|
Bildirim
|
troll desek trollere hareket.
tanımlanamayan bir cisim. |
Üniversite mezunularının bile iş bulamadığı,intahar ettiği bu günlerde,torpille haketmediğin yerlere gelmek gerçekten mide ister.
|
Zamaninda iki defa Thy’nin uzmanlik ve memurluk sinavlarina toplamda 3 kere girip, mulakattan donen biri olarak bunlarin hic birine hakkimi helal etmiyorum. Obur dunyada elim yakanizda olacak.
|
Hep söyledim, söylüyorum. Yalanlara iftiralara zaman ayırmayın. Başkalarının hayatlarına bakmayın, gıybet yapmayın. Haset etmek yerine çalışın. Bu kişiyi de araştırdım oldukça başarılı bir hanımefendi. Londra da okumuş ve işinin uzmanı. Çok beğendiğiniz batılı ülkelerde okumuş yani. Ovmeniz gerekiyor bu kişiyi.
![]() |
Bakalım thynin ettiği zararı nasıl analiz edip raporlayacak...
|
Hadi oradan
![]() |
Çokomelli ile bunun yasaklı bir ilişkisi var kesin.
|
Seni takan var mı ki hep soyledin soyluyorsun
|
o kadar çok Başkan/müdür/şef/uzman var ki aklınız şaşar. Sürekli uçuş ekiplerinin maaşları yansır medyaya ama bu kadrolardan kimse bahsetmez, bahsedemez. Pozisyona göre adam aranan değil, adama göre pozisyon aranan bir yapı olduğu için bir uzmanlık daha açarlar isim mi yok uyduracak.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrahim Akca -- 18 Şubat 2020; 16:44:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|