Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.677
Cevap
17
Favori
108.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düzeltildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boykotsa boykot. Ne gerekiyorsa yapalım. Zaten kıl olduğumuz markalar da var aralarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edin edin. Yahudi malları alırsınız olur biter Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) 

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Nasıl blokladınız anlatabilir misiniz?

• BlockTube

kanala gidiyorsun aşağıda üç nokta tıklayıp block this channel diyorsun.

Bütün parazitleri bloktadım tertemiz oldu.

Dizi kanallarını, uyuz youtuberları falan gg wp.

• krstarica kullanıcısına yanıt

Hocam Boykot gerçekten en etkili silahtır ona katılıyorum, lakin işte örneği sizde verdiniz A101 ile Bim'den alma Şok'tan al mesela, bu uygulanabilir bir boykot. Ama sen A101, Bim, Migros, Carrefoursa, Şok'dan alma dersen boykot sulanır, insanlar baktığında taş mı yiyeceğiz mecbur birinden almam lazım diyip salar, gerçekçiliği olmaz.

Boykot uygulaması çıkışı mantıklı ama sonra biraz hararetli genç arkadaşlar tarafından "onu da boykot edek, bunu da boykot edek, tepkisiz kalan hatta az tepki gösteren hatta gösterdiği tepki bizi kesmeyen herkesi boykot edek" mantığıyla tam tersi önü kesiliyor.

Yukarıda bi arkadaş uzun uzun açıklamış, boykotta hedef küçük tutulur ki çok büyük kitle insanlar bir miktar lükslerinden vazgeçerek harekete dahil olsun. Eğer hedef aşırı büyük olursa büyük bir kitleye ulaşman mümkün olmaz. Futbol takımı tutmayın, Kahve içmeyin, hiç bir marketten alışveriş yapmayın, hatta bize destek olmadılar diye Trendyol gibi yabancı markalara bile dokunmayın tarzı bi boykotun ne yazık ki büyük bir kitleye ulaşması ve sürdürülebilmesi mümkün değil.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Alternatif seçenekler eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 24 Mart 2025; 16:40:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çerkes89 kullanıcısına yanıt

Sen git Israilini protesto et, filistin icin yuruyuse cik. Turk milletinin sömürülmesi, demokrasiye balta vurulmasi gibi konularda da biz boykot yapariz. Memleket, beka bunlar sizin konularinizin dişina cikali yaklasik bir 23 sene oldu. Kimsenin de hevesini kiramayacaksiniz. Git, Ariel deterjan KOLA falab alma, senin bagimsizlik mucadeleni Filistinliler verdi cunku. Zorlamayin, komik duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 24 Mart 2025; 16:48:51 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Kanzi mübarek günde alkolü azalt. Bunu üzülerek söylüyorum ki siz bir halt yapamazsınız sadece kendinizi kandırırsınız. Kuru sıkı bile değil bu tepkileriniz su tabancasından hallice.

Senelerdir madoya gitmem. Sadece bir tanesi 👋

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadıköy starbucks dopdolu

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Bravo kardeşim gereksiz kazık bir yer zaten tebrik ediyorum seni hafız mustafaya git çok daha iyi. Ama benim söylemek istediğim kitlenin bu konuları pek takmayacağı. 2 gün sonra sokağa çıkan bile kalmayacak çünkü popülaritesi kaybolacak.

• adnansetek kullanıcısına yanıt

bodrum da da 1 lahmacun 1000 lira oda fis kesmiyor kacak calistiriyor

• Güncel görsel var mı? Gördüğüm görsellerde zaten kalitesiz markalar var kullanmadığım markalar. Bazen Star doğruysa bi onu kullanıyordum. Ben zaten boykottaymışım

• Güncel liste

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bak işine abisi, sana taalluk eden bir tarafı yok zaten. Bu sorun Türklerin sorunu

• tekel bayileri akp ye oy veriyor boykot edin puhahahha

• İş Bankası, Atatürk’e ait ve CHP temsil ediyor. Diğer sahipleri de zaten kendi çalışanları. İş Bankası için boykot nedir? Gelirinin bir kısmının TDK’ye gitmesi mi sorun? Şu boykot listelerini hazırlayanlar cidden ne görürse onu ekliyor. Almanya’da vaktinde Nazilere destek veren şirketi bile İsrail boykotu listesine ekleyen vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 24 Mart 2025; 18:55:44 >
  • İhtiyaç yoksa, mecbur değilsen hiç bir şey alma. Market, banka ve kart kullanma. Nakit al, yandaş olmayan esnafa git. Aylar da sürse buna dayanamazlar. Bizim zaten kaybedecek hiç bir şeyimiz yok. Pudra şekeri ile lüks araçlarla yurt dışında yaşayanlar düşünsün. Yoksullukta uçurum aldı başını gitti. Kendi seçmeni de farkında. O yüzden bu itibarsızlaştırma.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.