DH Yönetici
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 1685 (Bu ay: 39)
Asgari ücretliye emekliye para yok ama kışlık saraya var. oy moy yok kardeşim oy moy yok.
Yapımına 2020 yılında başlanan ve “Kışlık Saray” olarak nitelendirilen köşk için kullanılan toplam kaynağın, 600 milyon TL’ye dayandığı belirtildi. Beştepe ve Okluk’taki sarayların açıklanan resmi maliyetinin 3 milyar TL’ye dayandığı belirlendi.

kaynak;
Anketi açtım. evet ya da hayır.
Türkiye Yüzyılı
Mikrofon uzatılan emekli vatandaş:
"Pazara, çarşıya eskiden 200-300 lirayla çıkardık şimdi bin liraya bir şey alamıyorsun. Peynir 400-500 lira. Et zaten alamıyoruz.
Ayda bir yarım kilo kıyma alıyoruz; eşim de onu 3–4 yemeğe bölüyor."
bu hükümette en sinir olduğum şey bu. yav banane somaliden, sudandan sen önce vatandaşını düşün. sırf bu nedenle oy moy yok bunlara. vatandaşını düşünen birileri gelsin artık.
Sözcü yazarı Rahmi Turan, dünyada milli gelirine oranla en çok dış ülkelere yardım yapanın Türkiye olduğunu belirterek 20 bin TL olarak açıklanan en düşük emekli aylığına tepki gösterdi. Turan, "Suriye, Irak, Arnavutluk, Somali, Sudan, Kırgızistan, Kazakistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeye milyarlarca dolar yardım yapmaktan devlet hazinesinde para kalmıyor! Türkiye milli gelirine göre dünyada en çok dış yadım yapan ülke... Yabancı ülkelere (sanki çok zenginmişiz gibi) cömertçe gönderilen bu paraların bizim vatandaşlara bir faydası yok! Bu yardımlar milletin rızkından kesiliyor" dedi.
Cerrahpaşalılar (2026)
Kurtlar Vadisi dizisinde Cerrahpaşalı Halit karakteriyle tanınan Özcan Varaylı, "Cerrahpaşalılar" filminin çekileceğini duyurdu.Filmin vizyon tarihinin ise 22 Mayıs 2026 olarak planlandığı açıklandı.
Caught Stealing (2025)
Hank, New York’da sade bir hayat sürerken yanlışlıkla bir mafya komplosunun ortasına düşüyor. Mafyanın aklında dört milyon dolarlık kayıp para var ve Hank yanlış adam sanılıyor.
Tavsiye ederim.. Suç türünü severler için fena bir yapım değil
Umarım bütün baskıcı , dikta rejimlerinin sonu bu olur
Mert Günok Fenerbahçe'de!
"Fenerbahçeli efsanelere benzemek için birkaç beden büyük forma giyen o çocuk, şimdi daha fazla yaşanmışlıkla ve olgunlukla; yeni şampiyonlukların hayalini kuruyor" açıklaması ile resmen fenerbahçede.
Matteo Guendouzi, Fenerbahçe’de.
Fenerbahçe, Lazio dan fransa milli takımının orta sahası 26 yaşındaki Matteo Guendouzi yi bonservisiyle birlikte kadrosuna kattı.
Anthony Musaba, Fenerbahçe'de.
Hollandalı oyuncu ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı. 25 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertlilerin her futbolcunun hayali olduğunu söyledi.

“Fenerbahçe, ligdeki ve ülkedeki en iyi kulüp. Dünyadaki en iyi kulüplerden de biri. Mükemmel bir his. Fenerbahçe'de oynamak bence her genç futbolcunun hayali. Duygularım zirvede. Ekip, koç, oyuncular, herkes beni çok iyi karşıladılar. Aynı zamanda bugün gördüğüm herkes çok sıcaktı. Bu kulüp için her şeyimi vermem adına ekstra bir motivasyon kattı.
Dürüst olmak gerekirse kasım ayından itibaren Fenerbahçe’nin ilgisi olduğuna dair şeyler söylendiğini sanıyorum ama ben bunu bilmiyordum. Ailem de bilmiyordu. Ancak çok kısa bir süre önce bunun gerçekten somut olduğunu öğrendik. Ben ve ailem bunun kesinleştiğini anladığımız andan itibaren bu durum tam anlamıyla bir hayalin gerçekleşmesi gibiydi. Gerçekten de bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi oldu. Hislerim mükemmeldi. Kariyerimin en iyi anı kesinlikle bu. Fenerbahçe’ye imza atmış olmak ve bu anın gerçekleşmesi benim için çok özel. Bu yüzden çok mutluyum ve minnettarım. Taraftarlara şunu söylemek isterim ki, kulüp olarak hepimizin bildiği gibi bir süredir şampiyonluk kazanamadık. Bu yüzden bizim için hedef, bu sezon o kupayı yeniden evimize getirmek. Bunu başarmak için her maçta, her an elimizden gelen her şeyi yapacağız. Amacımız kupalar kazanmak ve buna Süper Kupa'yı alarak başlamak istiyoruz. Kupada da hedefimiz var ama özellikle lig şampiyonluğunu tekrar buraya getirmek istiyoruz.”
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.212
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 45.739)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.281 (Bu hafta: 10)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

27 Yanıt
2