DH Yönetici
05 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
111 üye
Görüntülenme
Toplam: 536 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Hazır John Wick'in 4. filmi gündemdeyken böyle bir versus gerekiyordu kanımca.

şimdi ben büyük bir keanu reeves hayranıyım ve john wick karakterini de çok severim. amma velakin jason bourne başka bir seviyedir. hatta bi keresinde bir yerde şöyle bir yazı okumuştum;

biri çarpışmada sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor, saklandığınız zaman duruyorsa o john wicktir. kaçın ve canınızı kurtarın. eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o jason bourne'dur. merak etmeyin o sizi bulur 

Hırsızlık yaptığı suçlamasıyla tutuklanan ve hakkında dava açılan Rajakannu'yla, eşi Senggeni'nin yardım talep etmesi üzerine savunma yapmak için mahkemeye çıkan insan hakları avukatı Chandru'nun hikayesi konu alınıyor.

hak,hukuk, adalet üzerine yapılmış sağlam bir film. tavsiye ederim.

Kütahya porselen farkı olsa gerek. ondan sonra aldığım kupalar sarardı çatladı ama Donanım Haber kupaları porselen gibi duruyor maşallah.

Birinci Dünya Savaşı esnasında bir erkek lisesinde öğretmenlik yapan Profesör Kantorek, öğrencilerini savaşa katılmanın ve bir asker olarak savaşta yer almanın son derece onurlu bir mevki olduğu gerekçesiyle doldurmaktadır. Bu etkileyici konuşmalardan etkilenen askerler gönüllü olarak askere yazılarak Alman ordusuna katılırlar. Ancak savaş ne kitaplarda yazdığı, ne de öğretmenlerinin anlattığı türden epik bir olay değildir. Genç askerler bu yanılgının farkında olsalar da artık geriye dönebilmeleri mümkün değildir; tüm toyluklarıyla olup biten tüm siyasi oyunların ve acımasız planların gölgesinde canları için mücadele edeceklerdir.

tavsiye ederim. sağlam film  

izlemediğiniz var mı ?

Güle Güle Sinemanın En Karizma Adamı.

Milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminin çekimleri başladı. Film ekibi Süleymanoğlu’nun yaşadığı Bulgaristan’da araştırmalarını sürdürürken, Naim Süleymanoğlu’nu canlandıran Hayat Van Eck, antrenmanlarına devam ediyor.

Genç oyuncuyu Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu ile geniş bir antrenör ve beslenme ekibi çalıştırıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yaptığı, senaryosunu Sinem Uslu ile Mert Dikmen’in yazdığı, Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin ekim ayında vizyona girmesi planlanıyor.
oyunumuz basit açıklamaya bile gerek yok. başlıyorum;

tükenmez kalemle adam öldürmek
Profesyonel bir basketbol takımının yardımcı koçunun, mahkemenin verdiği 90 günlük zorunlu hizmet cezası süresince, zihinsel engelli oyunculardan oluşan bir basket takımını eğitmesinin hikayesi. Eşiyle anlaşamayan ve bir sürü problemi olan kahramanımız, başlangıçta bu işi ciddiye almayacak ve sıyırmaya çalışacaktır. Zaman ilerledikçe birbirine ısınan ve karşılıklı korkularını yenen koç ve oyuncuların sıcacık oyunculukları ile tertemiz bir komedi, aynı zamanda biz insanlara ders niteliği taşıyor.

tavsiye ederim. güzel film.
https://www.imdb.com/title/tt6793580/
27 yaşında bir yazar olan William, hayatla bağı olmayan bir adamdır. Hayatına son vermek isteyen William bu yaşına kadar birçok intihar girişiminde bulunur. Fakat hiçbirinde de ölmeye başaramaz. Dokuzuncu intihar deneyiminde de başarılı olamayınca bir profesyonelden yardım almaya karar verir. 65 yaşında arkadaş canlısı bir adam olan Leslie ise usta bir tetikçidir. Aradığı adamı bulduğunu düşünen William, kendisini öldürmesi için Leslie’den yardım ister. Artık William’ın ölmesi için her şey hazırdır. Fakat tam da bu sırada beklenmedik bir şey olur ve genç adam hayallerinin kadını ile tanışır. Artık onun yaşaması için önemli bir nedeni vardır ve Leslie ile yaptığı anlaşmayı iptal etmek ister. Fakat Leslie’nin de suikastçılar birliği üyeliğini elinde tutabilmek için aylık kotasını doldurması gerekmektedir. İşler bir anda iki adam için de karmakarışık bir hal alır.

Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyon diyor.
https://www.imdb.com/title/tt3525168/?ref_=nm_knf_i1
Hakkında
İlgi Alanları: Sinema
Forum İmzası:
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.178
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 475.790 (Bu ay: 905)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 814 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.