DH Yönetici
Tarihinde Katıldı

Toplam: 1356 (Bu ay: 12)
Gazze'de 55 bin kadın hamile
Birleşmiş milletler açıklamış. ya burda savaş yok mu?
Kadıköy Boğası'nın hayatı film oluyor.
51 yıl önce bugün, Kıbrıs'ta gökyüzü.
"Bir gece ansızın..."

Hemme'nin Öldüğü Günlerden Biri (2024)
2026 oscarda Türkiye’yi temsil etmek için yarışacak film.
Ben filmi 1 ay önce izledim. seçenleri tebrik ediyorum yine başlamadan bittik.

Maldoror (2024)
İki kız ortadan kaybolur. Polis adayı Paul Chartier, bir cinsel suçluyu takip eden gizli bir birime katılır. Operasyon başarısızlığa uğrayınca, yasal kısıtlamalardan hayal kırıklığına uğrayan Chartier, faillerin peşine kendi başına düşer. Belçika yapımı suç filmi. 155 dakikalık uzun bir süresi mevcut lakin filme kendinizi kaptırırsanız sıkıcı değil. türü sevenler sevecektir. 10 üzerinden 7.
X-Men (2000)
25 yıl önce bugün, X-Men filmi New York’taki Ellis Adası’nda düzenlenen özel bir kırmızı halı etkinliğiyle prömiyerini yaptı.

Archie Brown, Fenerbahçe’de.
23 yaşındaki İngiliz sol bek, kendisini 3+1 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Archie Brown: “Aslında Milan ile anlaşma tamamen bitmişti. Ama sonra, gece saatlerinde Fenerbahçe başkanından bir telefon aldım. Her şey o anda değişti. Gösterdiği tutku, vizyon... Fenerbahçe'ye gelmem gerektiğini biliyordum.” (Fabrizio Romano)

Archie Brown: Jose Mourinho, bu kulübe gelmemdeki en önemli etkenlerden biriydi. Burada olduğum sürece sonuna kadar savaşacağım. Sahada elimden gelen her şeyi vereceğim ve benden her şeyi bekleyebilirsiniz. Gerçekten bu kulüp için her şeyimi vermeye hazırım. Burada olmak benim için bir onur.

Her Şey Çok Güzel Olacak (1998)
oyuncuları, konusu, işleyişi, müzikleriyle komple bir başyapıt. cem yılmaz'ın yaptığı en iyi iş. türk sinemasının en iyi filmlerinden biri.

Jhon Duran, Fenerbahçe’de.
Kulübümüz, Al Nassr FC forması giyen Jhon Duran’ın, 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması konusunda hem kulübüyle hem de oyuncuyla anlaşmaya varmıştır.
Futbolcumuza, çubuklu formamız altında başarılarla dolu bir sezon dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü.

Son Giriş: 44 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.327
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 145.018 (Bu ay: 13.211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.936 (Bu hafta: 33)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap