DH Yönetici
Tarihinde Katıldı

Toplam: 1070 (Bu ay: 20)
Yusuf Akçiçek
Arda Güler den sonra beni heyecanlandıran yeni eleman bu. daha 19 yaşında. bir an önce uzun süreli bir sözleşme ile bağlanmalı

Dağ 3 ( ????)
Yönetmen Alper Çağlar:
"Dostlar, elbet bir gün yapacağım göz bebeğim DAĞ serisinin devamı ile ilgili kesin ve net bir çekim tarihi belli değil; söz veriyorum zamanı gelince ben sizi haberdar edeceğim. Saygılar."

Umami (2025)
2021 yapımı Boiling Point adlı filmin türk versiyonu. maalesef burak deniz, bir Stephen Graham değil ama orijini görenler için farklı bir deneyim olabilir.
İstanbul’un en prestijli restoranlarından birinin sahibi ve şefi Sina Bora, yılın en hareketli gecesinde hem profesyonel hem de kişisel hayatını tehdit eden zorluklarla yüzleşir. Babasının acil ameliyat haberiyle başlayan gece, eksik malzemeler, yetersiz hazırlıklar, gergin personel ve beklenmedik bir denetimle daha da karmaşık hale gelir. Eski mentoru şef Renzo’nun da restoranda bulunması, Sina’nın üzerindeki baskıyı artırır. Geçmişte yaşanan anlaşmazlıklar yeniden gündeme gelirken, Sina krizleri yönetmeye ve müşterilerin memnuniyetini sağlamaya çalışır. Tek plan çekim tekniğiyle hayata geçirilen Umami, izleyiciyi Sina’nın dünyasına çarpıcı ve gerçekçi bir şekilde davet ederek bir insanın sınırlarını zorlayan mücadelesine tanıklık ettirir.
Kara Kenan (2025)
Saygınlığını Don Vito Corleone’den, öfkesini Tony Soprano’dan, efkarını Thomas Shelby’den, cesaretini ise atalarından alan Kara Kenan; İstanbul alemine giriş yapıyor. Onun tarzı, bildiğiniz mafyalardan çok ama çok farklı. İlk bölüm yayınlandı.

A Working Man (Jason Statham)
filmden yeni bir görüntü paylaşıldı.

Konu Dışı sizin için ne ifade ediyor
bana göre dh'nin merkezi burası. forumun sürekli yaşayan, devirdaimi olan interaktif kısmı burası. sen çok yaşa konu dışı
Zübük (Remake)
Ezel Akay’ın yönetmenliğinde yeniden çekiliyor. Filmde Kemal Sunal'ın yerine Ali Sunal rol alacak.

Konu Dışı Mesaj Sayısı Geçerli Olsun mu?
yoksa böyle iyi mi? yorumları görelim
Turuncu Mont Giyer misiniz?
Mesela şu;

Maria (2024) - Angelina Jolie - Haluk Bilginer
Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan "Maria" filminde Angelina Jolie, Callas'a hayat verirken, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'e hayat veriyor.
11 Aralık'ta izleyicisine kavuşmaya hazırlanan filmden yeni fotoğraflar geldi.

Efsanevi opera sanatçısı Maria Callas'ın hayat hikayesinin konu edildiği filmde, sopranonun Paris'te izole bir şekilde geçirdiği hayatının son yıllarına odaklanılıyor. Amerika doğumlu Yunan soprano Maria Callas, 20. yüzyılın en tanınmış ve en etkili opera sanatçılarından biriydi. Pek çok eleştirmen onun bel canto tekniğini, geniş sesini ve dramatik performanslarını över ve müzikal ve dramatik yeteneği ona La Divina lakabını kazandırır.

Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.985
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 95.959 (Bu ay: 3.086)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.493 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap