DH Yönetici
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 1722 (Bu ay: 21)
"Yetişkin gibi suç işleyen, yetişkin gibi ceza alır. 14 yaşındaki biri ne yaptığının bilincindedir, bedelini de ödemelidir."
-Javier Milei hükümeti.
Darısı canım ülkemin başına.
Testo Taylan, Derbeder Berk’ten aldığı mesajı paylaştı.
“Abi Derbeder Berk’in hayatını anlatan bir film çekmenizi rica ediyorum. Ücret olarak 350 bin TL istiyorum.
Sizin için de güzel bir proje olur, iyi PR olur. Düşünüp olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapar mısınız bana?”
N'Golo Kante, Fenerbahçe'de.
Sidiki Cherif, Fenerbahçe'de.
Fenerbahçe 19 yaşındaki fransız oyuncuyu satın alma opsiyonuyla 2025/2026 sezonunun sonuna kadar kiralandığını açıkladı.
Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı 19 yaşındaki Sidiki Cherif, kulüp tarihindeki altıncı Fransız futbolcu oldu.
Futbola Fransa'nın Angers takımının altyapısında başlayan Cherif, 2023-24 sezonunda A takıma yükselmeyi başardı.
Ligue 1'de bu sezon 19 maça çıkan ve 4 gol kaydeden 19 yaşındaki santrfor, Fransa Milli Takımı'nda da alt yaş kategorisinde yer aldı.
Sherlock Holmes 3 (202?)
Robert Downey Jr., bir kez daha Sherlock karakterini canlandıracakmış.
Donald Trump'ın eşini konu alan Melania, IMDb tarihinin en düşük puanlı filmi oldu.
Listenin ikinci sırasında ise Kadıköy Boğası filmi yer alıyor.
Fatih Ürek hayatını kaybetti
59 yaşında hayatını kaybeden Ürek, 15 Ekim’de evinde kalp krizi geçirmiş ve o tarihten bu yoğun bakımdaydı.
Sanatçının sahne arkasındaki yalnızlığını ve mücadelesini anlatacak yapım, 2027 yılında beyaz perdeyle buluşacak.
Deadpool 4 (202?)
Duyurulmuş. Hayırlı olsun
Haldun Dormen, hayatını kaybetti
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.464
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 12.135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.495 (Bu hafta: 38)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Yanıt Yok
1