Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.677
Cevap
17
Favori
108.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sitenin kurucusu ben değilim sadece böyle bir yer varmış diye paylaştım

Konuyu güncelledim gördüysen

Bazıların altına tepkisizlik bazılarının altına doğrudan yandaş yazmışlar tepkisizlik denilenler fazla sıkıntı değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Public site konu kaynaksız kalmasın her yerde insanlar liste arıyor diye koydum , sitenin kurucusu ben değilim , tepkisiz yazanlar sıkıntı değil ( kanaatimce )

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Hükümete yakın iş adamları milyonlarca liralık vergi sildirir umurunuzda olmaz, bizim buradaki hiç bir akp esnaf fiş kesmez mesela, lafa gelince hepsi devletinin yanındadır ama fiş kesmeye gelince birden unutuyorlar

Milletin 3 4 liralık vergisinin peşine düşene kadar kendinize bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir tüketimi baya azaltmıştım ben ama daha da agresif ve radikal tedbirler almak da şart oldu demek ki. Passolig falan boykot ediyorduk ben 10 sene oldu maça gitmiyorum millet unuttu gitti galiba. Bilmiyorum umarım etkili olur bu sefer lafta kalmaz. Organize bir şekilde insanların ekonomik güçlerini kullanması gayet demokratik bir eylem biçimidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 24 Mart 2025; 11:0:14 >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt

Belli oluyor gönül bağının olmadığı. Vergi girişini engelliyormuşuz lafa bak. Ben parayı ağaçtan mı topluyorum? Senin kesiminden kimseden alışveriş yapmak zorunda değilim.

Vergiyi maaşlılar dışında kimsenin ödemediğini artık herkes biliyor. Ne esnaf öder ne büyük iş adamları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 24 Mart 2025; 11:9:41 >
  • Sonuç alınamayacak boykot olur. Yönetim dolaylı yollar ile yeni vergilerle halktan bu açığı kapatır. Yetmez o markalar devlet bankalarından kredi çeker çok düşük faizle onu da halk öder.

Sonra halkı boykota çağıran kesim meclis lokantasında 20 liraya et sote, 5 liraya çorba içer. Bazen düşünmeden her denilene atlamamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple'da varmı boykot listesinde, 15 temmuz sokak çağrısı iphone telefondan yapılmıştı

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Siyasilerle gönül bağım yok vatan-sizlere düşmanım Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) anlayana...

• Katibim kullanıcısına yanıt

Her an Bestbuy’ a iade edebilirim…

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    tut

• Ulenn ne komik topluluksunuz puhahaha alkol içmeyin boykot edin belki kendinize gelirsiniz

• Konu Akp trollerinden gecilmiyor. Hepsi de listedeki herkese uygulanamaz diyor. Ulan zaten listede gazete ve tv kanallarini cikart epi topu 10 firma ya var ya yok. Bimden A101 den alma sadece şoktan al atiyorum. O da akpli olsun sorun yok en azindan Akp li olan diger 2 firmaya zarar verirken birini beslemiş olsan da bir tepkiyi koymuş olursun, zeka kapasitene gore cesitlendirneleri kendin yap.

Akplilerin yonetimi altindaki firmalari ve yandas firmaari 21.yuzyilda internet caginda keşfetmek ogrenmek cok zor degil. Akpyi basimizda tutanlar bu godomanlar zaten bunlarin teknesi devrildiği an hic gormediginiz sekilde ruzgar bizim lehimize donecek.

BOYKOT yapilabilecek en akilci en basit ve geçerli protesto bicimidir. Etkisi asla yadsinamaz.

• adnansetek kullanıcısına yanıt

Fiş kesmeyi geçtim Pos cihazı isteyince bile somurtuyor esnaf. İlla nakitmi alışveriş yapacaz.

Atmden 500 dolar para cekiosun hepsi 200tllik en büyük banknot ama cebine sıgmıyor balya gibi. Banka çalışanları isyanda atmlere para doldurmaya yetişemiyorlar.

Zaten artık hangi atmye gitsen geçici olarka servis dışı diyor para yetişmiyorki.

çogu esnafda pos cihazı yok nakitle calısıyor sadece. Kırtasiyeler manavlar özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 24 Mart 2025; 14:28:36 >
  • 1 hafta sonra kimsenin umrunda bile olmayacak bir liste. 20 küsür yıldır boş işler peşinde koştuğu için muhalefetten bir halt olmuyor işte. Çocuk olmayı bırakın gerçekçi olun 2 gün sonra birbirinizden gizli ülker çikolatalı gofret yersiniz sonra.

• Bir tanesi yazmış ki sigara almayı bırakacağım onun yerine tütün içerim. Listede alkol olsa gidip kaçak alkol alacak kör olacak haberi yok.

• Chp li biri asla boykot yapmaz. Keyif abideleridir. Keyiflerinden asla ödün vermez. Listeye baktım keşke yapsalar.Starbuck v.s görünce çok sevindim.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Bizim burda Trabzonlu bakkal var, whatsapp durumu 3 gündür rte, polis vs paylaşımları

Ama gidip tek bir fiş kesmiyor, yanında çalışan çırakların bir tanesinin sigortası yok, eşyalarını kaldırıma bırakıyor, ama iş sosyal medya şovuna gelince herkesten önde koşuyor

• Şu shiftdelete kanalını blokladım. Bi plugin var istediğin bloklayabiliyorsun.

Kafalar

Deli mi ne

Mercan Bahar

vsvs çok temiz oldu internet.

Shiftdelete hatırlarsanız istanbul bilişim batarken milleti söğüşlemesine rağmen alıp her şey yolunda yayını yapmıştı.

Daha çok zarara sokturdu insanları. Bu herife bir ısınamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Mart 2025; 14:59:25 >
  • Yeni site eklenmiştir

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Linkin baş harfi büyük olduğu için DH siteyi açmak üzere yönlendirme yapmıyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.