Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyraél

Sistem gereksinmileri düşük ama benimki genede kaldırmaz

Alıntıları Göster
    O kadarmı kötü yav.

Orijinalden alıntı: CanTnçr

O kadarmı kötü yav.

Alıntıları Göster
    beyler cd yi yenisini almaya karar verdiM ciinetler geçiriyorum.bu arada birisi mediavul ın tanıtımını yapabilirmi

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

beyler cd yi yenisini almaya karar verdiM ciinetler geçiriyorum.bu arada birisi mediavul ın tanıtımını yapabilirmi

Alıntıları Göster
    Hangi medival.1--2 ???

Hangi medival.1--2 ???

Alıntıları Göster
    Birde bu cossacks 2 batte of europe değilmi sizin dediğiniz onbaşı tanabilinen oyun.Hemen cevap gelirse iyi olur

Birde bu cossacks 2 batte of europe değilmi sizin dediğiniz onbaşı tanabilinen oyun.Hemen cevap gelirse iyi olur

Alıntıları Göster
    mediavıl 2 total war kardeş. bu arada cossacks ı da alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 22 Ocak 2008; 20:28:55 >

• quote:

mediavıl 2 total war kardeş. bu arada cossacks ı da alcam

Alıntıları Göster
    Benim isim age of un altında tek duruo anlamadım , bu arada diyelim ben rakibi yendim karşı taraf sinirinden ben yendim dedi diskalifiye olayım die ne olacak sana pm atacak kişi SS ile atması daha ii olr..

Edit : Bide turnuva zamanlarını örensek benim anakart teknik servisde Olmadı Kafeden 5-10 dk e bitiririm sonra eve geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 22 Ocak 2008; 20:36:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan

Benim isim age of un altında tek duruo anlamadım , bu arada diyelim ben rakibi yendim karşı taraf sinirinden ben yendim dedi diskalifiye olayım die ne olacak sana pm atacak kişi SS ile atması daha ii olr..

Edit : Bide turnuva zamanlarını örensek benim anakart teknik servisde Olmadı Kafeden 5-10 dk e bitiririm sonra eve geçerim

Alıntıları Göster
    beyler birisi hamachi kullanımını ve age of 3 ü hamachi ile multi oynamayı göstersin jansay la denedik olmadı resimli anlatım fln yapabilirmi birisi ultimir kardes sen fln yapbilirimisin çok makbule geçersin

• quote:

beyler birisi hamachi kullanımını ve age of 3 ü hamachi ile multi oynamayı göstersin jansay la denedik olmadı resimli anlatım fln yapabilirmi birisi ultimir kardes sen fln yapbilirimisin çok makbule geçersin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eKart

Age of Version uymuorsa ağda onu görürsin ama oyunu başlatamassın sorun bumu yoksa hiçmi görmedi ?

Edit : Yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 22 Ocak 2008; 22:03:49 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eKart

Age of Version uymuorsa ağda onu görürsin ama oyunu başlatamassın sorun bumu yoksa hiçmi görmedi ?

Edit : Yazım hatası..

Alıntıları Göster
    Oyunla beraber hamachi sürümlerinini aynı olması gerekiyor.Birde buna uyarak deneyin

• quote:

Oyunla beraber hamachi sürümlerinini aynı olması gerekiyor.Birde buna uyarak deneyin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Birde Bazen Versiyonlar Uysa Bile LAN da görmüyo İnternet bölümündne ip yazarak giriliyor bunuda unutmamak lazım..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Birde Bazen Versiyonlar Uysa Bile LAN da görmüyo İnternet bölümündne ip yazarak giriliyor bunuda unutmamak lazım..

Alıntıları Göster
    abiler bişi annamadım neyse şimdi ben osmanlı geçen oyunlar istedim ya cossacks 2(bu arada cossacs 2mi yoksa cossacks europan wars mı) ve medieval 2 yi mi önerdiniz bana başka oyun yokmu bide cossacksla medeval 2 nin tüm paketlerinide söylermisiniz hepsini alam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 22 Ocak 2008; 22:26:55 >

• quote:

abiler bişi annamadım neyse şimdi ben osmanlı geçen oyunlar istedim ya cossacks 2(bu arada cossacs 2mi yoksa cossacks europan wars mı) ve medieval 2 yi mi önerdiniz bana başka oyun yokmu bide cossacksla medeval 2 nin tüm paketlerinide söylermisiniz hepsini alam

Alıntıları Göster
    @diabolik191

abi benim Türkler valla. En kullanışlısıda o. (Tabi ben all techs yapıorum)

Yeniçeriler varya. Onlar adamı .... yapıyor

@RaderrR1993

değiştirdim

@S@rKs-PoWeR

aslında onbaşı yüzbaşı denemez tam kosakta. Yani bir birlik yapınca, bir komutan lazım saldırması için, orası iyi. Valla 1-2 sene önce oynadım kosak 2'yi, ağzımın tadıda iyidir ama yanlış hatırlıyor olabilirim(Düşük bi ihtimal)

Evet, dimi?(Strateji hayallerim için) Bak bişi diycem:

Bazı oyunlar GERÇEKÇİLİĞİYLE zevk veriyor. "Yaaa ne süper" diyosun. Bu tarzda benim aklıma gelen ilk oyun commandos 2(3'te olabilir). Oynamadıysan öneririm ama psikopat birşeydir Orda 2. dünya savaşı sırasında, gizli operasyonlar yapıyoruz komandolarlar. Ayrıntı bilgi için tıkla.

Orda mesela, iş yaparken çok gerçekçi olduğunu fark ediyorsun. Seslerin, grafiklerin çok gerçekçi olduğunu fark ediyorsun. Mesela karlı yerlerde oynarken kışlık elbise lazım komandoların için. Sonra karda koşarken, kara basınca o çıkan ses çıkıyor. O süper. Oyun yani "Ben seni gerçekçiliğimle ve kalitemle döverim bebeyim yaaaa" diyo(Şahika'dan alıntı)

O Legion Area'yı görmüştüm bir oyun dergisinde. Rome Total War kılıklı birşeydi...

@erhan

çok iyi fikir bu. SS çekmeyi akıl edebilen olursa öyle atsın valla...

@eKart

abicim, versiyonlarımız uymuyordu galiba. Sonuçta sen age III(yada warchiefsti galba) bende asian dynastiesle giriyodum

abi sen cossacks 2 al. Ek paketi var mı diye sor, et. Etap bilg.da olmayan oyun olmadığı için sorun yok

medievalın bi kingdoms ek paketi var. Onu veririm sana. Hatta vermiştim galba

Evet yahu, herkes hayalindeki strateji oyununu tanıtsın

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

@diabolik191

abi benim Türkler valla. En kullanışlısıda o. (Tabi ben all techs yapıorum)

Yeniçeriler varya. Onlar adamı .... yapıyor

@RaderrR1993

değiştirdim

@S@rKs-PoWeR

aslında onbaşı yüzbaşı denemez tam kosakta. Yani bir birlik yapınca, bir komutan lazım saldırması için, orası iyi. Valla 1-2 sene önce oynadım kosak 2'yi, ağzımın tadıda iyidir ama yanlış hatırlıyor olabilirim(Düşük bi ihtimal)

Evet, dimi?(Strateji hayallerim için) Bak bişi diycem:

Bazı oyunlar GERÇEKÇİLİĞİYLE zevk veriyor. "Yaaa ne süper" diyosun. Bu tarzda benim aklıma gelen ilk oyun commandos 2(3'te olabilir). Oynamadıysan öneririm ama psikopat birşeydir Orda 2. dünya savaşı sırasında, gizli operasyonlar yapıyoruz komandolarlar. Ayrıntı bilgi için tıkla.

Orda mesela, iş yaparken çok gerçekçi olduğunu fark ediyorsun. Seslerin, grafiklerin çok gerçekçi olduğunu fark ediyorsun. Mesela karlı yerlerde oynarken kışlık elbise lazım komandoların için. Sonra karda koşarken, kara basınca o çıkan ses çıkıyor. O süper. Oyun yani "Ben seni gerçekçiliğimle ve kalitemle döverim bebeyim yaaaa" diyo(Şahika'dan alıntı)

O Legion Area'yı görmüştüm bir oyun dergisinde. Rome Total War kılıklı birşeydi...

@erhan

çok iyi fikir bu. SS çekmeyi akıl edebilen olursa öyle atsın valla...

@eKart

abicim, versiyonlarımız uymuyordu galiba. Sonuçta sen age III(yada warchiefsti galba) bende asian dynastiesle giriyodum

abi sen cossacks 2 al. Ek paketi var mı diye sor, et. Etap bilg.da olmayan oyun olmadığı için sorun yok

medievalın bi kingdoms ek paketi var. Onu veririm sana. Hatta vermiştim galba

Evet yahu, herkes hayalindeki strateji oyununu tanıtsın

Alıntıları Göster
    jansay oyunun cd si bozuk kardesim çünkü image alırken hata verio dosya bozuk diyo ama medievalın cd ile aynı marka dvd üzerine kopyalanmış paketi var senin verdiğin, onu takıom takır takır cd de bi halt var benim pcdede var ama cd dahaa büyük bi halt var yarın gidip başka biryerden medieval 2 bulcam görcen o zmaan acı gerçekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 23 Ocak 2008; 0:09:57 >

• quote:

jansay oyunun cd si bozuk kardesim çünkü image alırken hata verio dosya bozuk diyo ama medievalın cd ile aynı marka dvd üzerine kopyalanmış paketi var senin verdiğin, onu takıom takır takır cd de bi halt var benim pcdede var ama cd dahaa büyük bi halt var yarın gidip başka biryerden medieval 2 bulcam görcen o zmaan acı gerçekleri

Alıntıları Göster
    görüces bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 23 Ocak 2008; 0:46:15 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

görüces bakalım...

Alıntıları Göster
    evet beyler.....

Orijinalden alıntı: kahve uzmanı

evet beyler.....

Alıntıları Göster
    Merhabalar. Beni de klube uye yapar misiniz? Cok fazla strateji oyunu sevmeme ragmen madem 1 tane yazacagiz, yazayim hemen :

Warhammer 40000 ( THQ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyHeyHey -- 23 Ocak 2008; 3:56:56 >

Orijinalden alıntı: HeyHeyHey

Merhabalar. Beni de klube uye yapar misiniz? Cok fazla strateji oyunu sevmeme ragmen madem 1 tane yazacagiz, yazayim hemen :

Warhammer 40000 ( THQ )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HeyHeyHey

Warhammer 40000 ( Relic )

tabii yaparız ne demek

hoşgeldin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HeyHeyHey

Warhammer 40000 ( Relic )

tabii yaparız ne demek

hoşgeldin

Alıntıları Göster
    Tesekkurler, hosbulduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyHeyHey

Tesekkurler, hosbulduk.

Alıntıları Göster

DUYURU!!!

Arkadaşlar, oyun tanıtımlarını hızlandırmak için, yarışma düzenliyorum. 1 haftada en çok kim oyun tanıtırsa ona bir ödül var!!!!

Ödül olarak kazananın ilk sayfada "şerefli üye" diye yazmayı düşünüyorum. Ama sizede sormayı düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 23 Ocak 2008; 5:37:53 >

• quote:

DUYURU!!!

Arkadaşlar, oyun tanıtımlarını hızlandırmak için, yarışma düzenliyorum. 1 haftada en çok kim oyun tanıtırsa ona bir ödül var!!!!

Ödül olarak kazananın ilk sayfada "şerefli üye" diye yazmayı düşünüyorum. Ama sizede sormayı düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

DUYURU!!!

O şerefli geri kalanı şerefsizmi Bence Onur Üyemiz diye yaz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.