Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekler misin hastasıyım her türlü stratejinin :D
    Medieval II : Total War

Kerpeten Ali Fan Club
    Joker || Kerpeten Ali || Micheal Scofield

• menteşe, okanb3, Einstein, kemomando, SecoHarry ve ScoTech55, hoş geldiniz arkadaşlar ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

geçen gün arkadaşla online europe universalis 3 oynadık. süper oluyor. burdan tüm strateji oyunu aşıklarına sesleniyorum: denemediyseniz mutlaka deneyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Savaş mı yaptınız yoksa campaing'i mi multiplayer oynuyorsunuz?

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • beni de kat
    lotr- bfme 2
    devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • Ekle benide :)

Total War ve C&C serisi.
    İntel Core i5 6400 with Xigmatek Gaia | Sapphire RX 5600XT Pulse | Asus B150M-K D3 | Corsair 2x4 GB 1866 Mhz | Samsung SSD EVO 850 250GB OS QVO 1TB DEPO | Corsair VS650 PSU | Samsung C27HG70 2K 144Hz | S9 Plüs 64 GB
  • http://esserver.3forum.biz/forum.htm bu siteye üye olarak age of empires 3 den daha fazla haberiniz olarak disiplinli ve temiz bir forum ortamında paylaşımlar yapabilirsiniz...

Hemde Multiplayer oynama desteğide vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodo123 -- 25 Haziran 2010; 14:29:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodo123 -- 25 Haziran 2010; 14:28:38 >
  • Arkadaşlar bana strateji oyunu önerir misiniz? Age of Empires 2 oynarım küçüklüğümden beri 3 çıktığında aldım hiç beğenmedim. Bana AoE 2 kadar güzel strateji oyunu önerirseniz (mamunda'dan sipariş edeceğim) sevinirim. Grafikleri AeO 2'den iyi olursa sevinirim. Medievil'a hiç bakmadım onu bilemiyorum önerirseniz

Sevmediğim oyunlar:

Red Alert ( oynadım ama ısınamadım)
    Command & Conquer 3
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • Medieval II Total War
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

Şimdi onu deneyeceğim ek paketleri var mı? Türkler falan varsa iyi olur

Medieval II Total War Kingdoms diye bir ek paketi var başka da var mı bilmiyorum

Turks adı altında bir devlet var yani Osmanlı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 25 Haziran 2010; 19:57:46 >

quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

Mesajım dursun, önümdeki össden sonra dönüyorum oyun dünyasına

Vaay, kimleri görüyorum? En kısa sürede bekliyoruz seni Kolay gelsin sınavında.

quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

Arkadaşlar bana strateji oyunu önerir misiniz? Age of Empires 2 oynarım küçüklüğümden beri 3 çıktığında aldım hiç beğenmedim. Bana AoE 2 kadar güzel strateji oyunu önerirseniz (mamunda'dan sipariş edeceğim) sevinirim. Grafikleri AeO 2'den iyi olursa sevinirim. Medievil'a hiç bakmadım onu bilemiyorum önerirseniz

Sevmediğim oyunlar:

Red Alert ( oynadım ama ısınamadım)
    Command & Conquer 3

Bu linkte strateji türlerinin açıklamarı ve örnek oyunlar mevcut. Oradan sana uyan bir tür bulursan o türdeki güzel oyunları söyleriz sana.

Age of Empires 2 gibi demişsin: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth öyledir, eğer Yüzüklerin Efendisi olayını seviyorsan uyar sana. Settlers da güzeldir. Fakat ben sana Age of gibi olan süper bir oyun söyleyeyim: Stronghold 2. KESİNLİKLE denemen lâzım.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• Benide eklesene AoE 3 ü güzel oynarım...
    ## Bilgisayar Mühendisleri Odası ##

01101000 01101100 01101100 00100000 01101011 01101110 01101011
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.