|
merhaba, skoda fabia 1.5 tsi aracım var. fabrika buna 215/45/r17 lastik koymuş. yalnız bu lastik ölçüsü pahalı ve önümüz kış. kışlık lastik almam lazım. incelediğim kadarıyla benim aracımın en boş paketinde 185/65/r15 jant var (bilen bilir, bu lastik ölçüsü en ekonomik lastik ölçülerinden birisi) ancak en boş paket aracın motoru 95 veya 110 hp oluyor. yetkili servisten 4 adet orijinal 15 inç kara teneke jant alsam, ve bunlara lassa gibi ucuz kışlık lastik taktırsam aracımın dinamiğini, performansını, yol tutuşunu çok olumsuz etkiler mi? yaz gelince orijinal 17 inç jantları geri takarım. bundan önce 110 hp dsg makyajlı ibiza aracım vardı. onun üzerinde 185/65/r15 jantlar vardı. ibiza performanslıydı ancak ani hareket yapınca, mesela yolda makas atar gibi S çizince araba savrulacak gibi oluyordu yol tutuşu biraz zayıftı. aynı hareketi fabiayla yapıyorum. araç savrulmuyor daha iyi yol tutuyor ibizadan. tabi fabianın lastikleri daha geniş ibizadan. acaba ibiza ince lastikli olduğu için mi böyle yol tutuşu zayıftı? bu yüzden bu konuyu açtım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 26 Ekim 2022; 10:41:50 > |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt