Yarbay
13 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme
Toplam: 510 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yeni bir İSS ye geçiş yaptım, kurulum için Wi-Fi ile bağlantı sağlayamıyoruz. Kablolu olarak da bağlanma imkanım yok.

Wifi şifresini de bilmiyorum, ne yapmam lazım?

zyxel vgm 3625 kullanıyorum.

Bu Nasıl Teklif!

Araç 2017 model Kia Ceed, tahmini piyasa fiyatı 350 bin TL.

Aracın %10 u fiyatına teklif vermek nasıl bir saçmalamaktır!

Bu kadar şahlanmak bana biraz abartı geldi, keyif çayı içmeye gidiyorumBu Nasıl Teklif! 

Sağ arka lastiğim az önce patladı. Lastikleri alalı 2 yıl kadar oldu.

Sizce patlayan lastiğin yerine bir tek sıfır lastik mi almalı? Yoksa arka lastikleri birlikte mi değiştirmek gerekir?

Tek lastiğin, sıfır diğerlerinin kullanılmış olması güvenlik sorunu yaratır mı?

Bu lastiklerden önce Hankook marka lastiklerim vardı, o setinde 1 tanesi patladığı için 3 tane çıkma duruyor.

Önler farklı marka, arkalar farklı marka olsa güvenlik sorunu olur mu?

Servis kapıyı komple boyamayı önerdi ama durduk yere küçücük bir hasar için komple kapıyı boyatmak ve yüksek hasar kaydı çıkmasını istemiyorum.

Sanayiye de gidesim gelmiyor, doğru düzgün iş yapacaklarını düşünmediğimden. Böyle kalsa sanırım paslanır. Hasarı kapıya vuran karşı taraf ödeyecek.

Teşvikiye Camiinden () kalkan cenazelerdeki ön sırada bulunan fötör şapkalı dayının kim olduğu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Örnekler çoğaltılabilir ama bu kadarının yeterli olacağını düşündüğüm için başka fotoğraflar eklemedim.

Edit : Denk geldikçe yeni fotoğraflar ekliyorum.
İddiaya girdik, vereceğiniz cevaplar bizim için çok önemli. Ayrıca giderimiz var mı?

1 Numara

2 Numara

Lise yıllarımdan bir fotoğraf, atış serbest fazla gömmeyin.
10 Üzerinden kaç alırım, Giderim var mı?

Fiat Bravo 14. T-Jet satın aldım, sehir dışı kullanımında yaklaşık 40 kuruş yakmakta, dün test ettim. Şehir dışı 40 kuruş olduğuna göre şehir içi 50-60 kuruş falan yakacak sanırım. Çevremdeki birçok insan farklı şeyler söylüyorlar, performans alamayacağımı, lpg takarsam motorun bozulacağını, vs. vs.
LPG yi takacak ustayla görüştüm %40-45 arası tasarruf sağlayacağımı, yeterli performansı da alacağımı söyledi.

Sizce LPG taktırmalı mıyım? İlk otomobilim ve otomobiller hakkında hiçbir bilgim yok. Teşekkürler.
Uygun fiyatlı, kazasız, çiziksiz, servis bakımlı. Sıfırdan farksız, ekstralı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifir-hata-aksesuarli-x-max-400-son-fiyat-195605170/detay/
Ehliyetimi alalı 1 ay olmadı, otomobil konusunda kötüyüm, ama sürüşüm iyiymiş çevremdekiler öyle söylüyorlar. Bu yaşıma kadar sürekli motosiklet kullandım ama bir otomobile ihtiyacım var artık. Bunları neden anlatıyor derseniz çevremdekiler SIFIR almamı söylüyorlar, henüz acemi olduğum için.
Beni 1 yıl kadar idare edecek, sonrasında satarken aylarca beklemeyeceğim, elden çabuk çıkartabileceğim bir otomobil öneriniz neler olur.
Ben otomatik istemiyorum ama eşim de kullanmak istediği için sanırım otomatik olacak. Cevaplarınız için teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Kamu
İlgi Alanları: MotoSpor
Forum İmzası:
Leyla ile Mecnun Fan Club
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Kia
Mobil cihaz
apple
Operatör
turktelekom
Takım
Beşiktaş
TV
LG
Klima
Klima
Game Center
hackhell
Motosiklet
Yamaha
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.923
İkinci El Bölümü Mesajları: 405
Konularının görüntülenme sayısı: 114.052 (Bu ay: 412)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.471 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.