Şimdi Ara

175/65/14 lastiğe sahip bir araca 165/65/15 lik jant ve lastik takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım şu kış geldi buradada kar buz eksik olmuyor ikinci el bir çivililastik buldum

jant ve lastik beraber ve ölçüleri 165/65/15 fakat benim arabanın lastik ölçüleri 175/65/14 acaba bir uyumsuzluk olurmu bijon

delikleri denk gelirmi herhangibir sıkıntı olurmu malum kısıtlı para insanı ikinci ele yönlendiriyor :) cevap veren arkadaşlara şimdiden tşkler

• Bijon delikleri jantla alakalıdır. Ancak davlumbaza sürtme yapmayacağı sürece sıkıntı olmaz ki sizin lastik çapınız büyümüyor, aksine küçülüyor. Alınabilir görüyorum.
  • cevabınız için teşekkürler faydalı oldu
  • Bu bahsettiğiniz lastik ölçüleri gibi bijon ölçüleri de vardır.. 4x100 gibi mesela..

Aracınızın bijon aralığı ölçülerini, ve alacağınız jantın bijon aralığı ölçülerini öğrenmeye çalışmalısınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çivili lastik çok ses yapar simdiden uyarayım
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Çap büyüyor olmasın? eskisi 65/14 yenisi 65/15
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Çap büyüyor olmasın? eskisi 65/14 yenisi 65/15

165/65/15 fakat benim arabanın lastik ölçüleri 175/65/14

Buna bakarak lastiğin yanağının -az da olsa- küçüldüğünü gördüm. Yanılmıyorsam 6,5 Mm kadar.
    Gerçi hoş, bir inch büyüdüğü gerçek. Ama çok fazla büyümeyecektir. Hepi topu 2 santim büyüyecek, o da her bir yanakta 1 santim demek. 1 Santim de davlumbaza yaklaşmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.