Yarbay
03 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 321 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Alfa Romeo yıllarca üzerinde yazdık çizdik (ki ben çok çizdim) ama saklı bir hayranlıkta yok değil...

Alfa JTS 3.2...(260hp)

fiyatı dikkatimi çekti 45bin TL aralığında gerek km, gerek temizliği ile..., zaten bakılacak olursa 9 senede 45bin km yapmış (yılda 5bin km)

hobi aracı 7-11 MTV'si şuan 4,100TL

MTV'si araç değeri üzerinden bir alt dilimden ödenebilir mi? (2,056TL)

yılda maksimum 5-6bin km yapılacağı için keyfi binilecek ... bir kritik yapmak istedim fikirleriniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2006-alfa-romeo-159-3.2-jts-q4-distinctive-sadece-45.000-km-de-185522693/detay
Almanya test sürüşü
yaş 20...

2014 Model M4 Kazası...Pert 2014 Model M4 Kazası...Pert 2014 Model M4 Kazası...Pert
Yıl 2014
Torba yasa ve getirdikleri

Ağustos ayında torba yasa ile gelen düzenlemede 8+1 araçların otomobil olacağı

MTV ile ÖTV oranlarında herhangi bir değişiklik olmayacağı

Bu sebeple araçlara,

RUHSAT otomobil ve Minibüs Ötv ve Mtv'si.

Paylaşmak istedim 90-95bin TL'ye dolu bir vito ki 2.2 CDI bence şaheser, 3 yılda bir muayene ve herhangi bir SRC, K belgesi gerektirmemesi güzel bir +

özellikle Yeni ismi ile V'nin bu şekilde gelecek olması Caravelle'nin başına ciddi işler açabilir.

Hususi Otomobil Ruhsatlı -  Mercedes Vito 2.2 CDI

Hususi Otomobil Ruhsatlı -  Mercedes Vito 2.2 CDI

Hususi Otomobil Ruhsatlı -  Mercedes Vito 2.2 CDI Hususi Otomobil Ruhsatlı -  Mercedes Vito 2.2 CDI
Ford 2015 İlk yarı (Autoshow Fuarı bu yıl sonunda sergilenecek)

Araç Üretime alınmış ve rakip olarak gözünü yukarıya dikmiş durumda Rakip olarak kendine Audi A6-BMW5-S80 gibi bir üst sınıf elitlere dikmiş durumda olduğunu bir çok otorite belirtiyor

Araç Mondeo'nun Aşırı Lüks versiyonu

One Ford Stratejisi ile Motor konusunda bir çok yenilik var

188hp'lik 2.0Litre Hybrid Motor 5.8LT tüketim vaad ediyor.
2.0 TDCI 163hp'lik motor 181hp'e revize edilmiş ve Euro6 normlarını 2016 yılında zorunlu şimdiden karşılıyor.
Tüm ürünler Powershift Şanzımanla geliyor.

Özellikle 2.0 Ecoboost 280hp ve 3.5 V6 Ecoboost ile iddalı olacağı kesin ancak gel gelelim 60-70bin € aralığında bulunan rakiplerine nasıl bir alternatif olacak merak konusu

Mercedes E180 CGI haberini geçtiğimiz haftalarda paylaştık ve tartıştık,
Temmuz 2013 sonrası piyasada olacak facelift 5 serisine 2 yeni motor;

516i :) esasında ancak araç 520i olarak satışta - aezhob_92 nickli forum dostu haberi paylaşmış, başlığı güncellenmiştir. 518i olarak yazılmıştı

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/price_list/index.html

http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehicles/5series/sedan/2010/donanim_paketleri/520iSedan.html
Turbo ıslıkları benden size hediye gelsin,
Chris Reis Ford Ecoboost 200hp Proje aracında, iyi seyirler...

2013 Mercedes E180 - 1.6 CGI 156hp (c180 motoru) satışta

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp
Sevgili Forumdaşlar ve özellikle İstanbul'da yaşayan ve köprüyü kullanan dostlar..

Yıllardır kullandığım köprü'de gün gece bir hata ile HGS gişesi yerine OGS'den geçtim... (dün ogs'li aracımla ile geçtiğim için araç değiştirince yaşanan karmaşa diyelim)

gel gelelim kaçak geçtik sonuçta ve eyvah dedim iş işten geçti...

araştırmalarım sonrası OGS ve HGS birbirinden farklı çalışan zavazingolar olduğunu anladım ve OGS kaçak geçişi ile alakalı OGS almam gerektiği sonucu ortaya çıktı...

OGS 'yi bankalar üzerinden alabiliyorsunuz ancak OGS kaldırılacak deniyor, OGS alayım mi, cezayı mı ödeyeyim ki (3 gün içinde ceza yatırılıyordu diye hatırlıyorum?)
ortada kalmış durumdayım, bu durumla karşı karşıya kalan ve çözüm önerisi olan versa yanıtlarınızı bekliyorum.

OGS yerine HGS // HGS yerine OGS'den geçmek...
Merhaba arkadaşlar 1.5 D-tec 2013 Mart sonrası piyasaya girmek için gün sayacak Honda 2013 planları içerisinde sanırım bu yaz araçla ilgili bir çok haberi okuyor olacağız

1.6Dtec ile aynı blok'a sahip araçta 1.5 100hp ve 210nm torka sahip motor görev yapıcak, Asya Pazarında Honda Amaze olarak satılacak araçta Avrupa pazarında City'de bu motoru göreceğiz, Özellikle Civic'de 1.6 120hp'lik DTEC'te gelecekler arasında

Merak ettiğim bu aracı bekleyen var mı?

http://www.motorbeam.com/cars/honda-city-cars/honda-city-diesel-to-get-1-5-i-dtec-engine/

2013 Honda City 1.5 ve Diesel i-Dtec

Hakkında
Meslek: Otomotiv Satış Pazarlama Yöneticisi
İlgi Alanları: Otomotiv, Motosiklet, Teknoloji
Forum İmzası:
Hakkımda:
2009 - Halen Otomotiv - Filo Yöneticiliği

2005-2008 Aktif Motosiklet İleri Sürüş Eğitmenliği

1994-1999 IT - PC Teknik - OB
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
volkswagen
Mobil cihaz
samsung
Operatör
turkcell
ISS
Superonline
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.944
İkinci El Bölümü Mesajları: 689
Konularının görüntülenme sayısı: 57.664 (Bu ay: 930)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.604 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.