Doğalgaz alarmı aşırı hassas, ötüp duruyor
Kombi mutfakta ve alarm da mutfağa takılı. Davlumbaz yok yemek pişirsek biraz duman çıksa hemen gaz alarmı ötüp duruyor. Normalde ötme vs. yok. Alarm markası itek nys3, hassasiyet ayarı filan var mıdır bunun. Davlumbaz alacağız da o zamana kadar idare edebilsek. Pencere açamıyoruz havalar çok soğuk, birde doğudayız.
Suriye de genel af ilan edildi.
Beşar Esad ülkesinde genel af ilan etti. Hemde mültecilere yönelik.
Bayadır kullanıyordum bir sıkıntı da yoktu. BTK lisansı iptal olduğu için mi böyle oldu. Hangi ISS ye geçelim.
Sandisk, SSD önerisi
Hazır 9 taksitte varken laptopa SSD alıyım diyorum da depolama için. WD Blue var ve sandisk Extreme var. Sandiskte dram var mı yok mu bulamadım. Dram varsa biraz daha para verip sandisk almak istiyorum sizin önerileriniz nelerdir?
Michelin Primacy 4 S1 ,S2 farkı
Aynı ebatta s1, s2 farkı nedir bu lastiklerin. Şuan s2 var 1 adet s1 alsam sorun olur mu
Samsung TV Önerisi
Cam tavan değişimi
2020 model opel corsa aracım var kırmızı renk. Ufak bir ön tampon boya ve yırtık tamir işlemi var. Aynı şekilde triger setini de değiştirmek istiyorum.
Mersin'de iyi bir usta ya da özel servis arıyorum triger vs. değiştirmek ve boya işlemleri için de aynı şekilde yer arıyorum. Var mı bildiğiniz memnun kaldığınız yerler, Mersin öncelikli Adana'da olabilir.
İnternet tavsiyesi
|
15 - 20 bin TL arası telefon önerisi
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.139
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 147.309 (Bu ay: 4.204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.558 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic