Lenovo 310 15 ISK led klavye takma
Lenovo 310 15 ISK led klavye takma
Mini switch lazım

2010 model bir fiat marka aracım var. Açma kapama tuşları tam basmıyor, yıllardır kullanıla kullanıla ömrünü yitirmişler. Sıfırdan anahtar yaptırmak yerine şu switchlerden bulsam bir elektronikçiye lehimletmek istiyorum. Elektronikçilerde bulunur mu bu switclerden? Şuan doğuda ikamet ediyorum, burda aramaya çalışsam bulamayacağım gibi. En azından internetten alırsam bir yerde yaptırırım diye düşünüyorum.
Aşağıdakiler çok benziyor da olurlar mı acaba?
Alfa Romeo Gulietta alınır mı?
1.4 multiair 170 lik otomatik Gulietta lar nasıldır? Kronik sorunları var mıdır? Multiair ünitesi çok sıkıntı çıkartır mı? Turbo çatlatma da varmış sanırım, bir kaç yerde okumuştum. Bravoda parça sıkıntısı var , bunlarda da var mıdır?
Şuan bu arabanın kuzeni sayılabilecek Fiat bravo kullanıyorum , robotik şanzıman olduğu için bir tık hissediliyor vites geçişleri. Ama uzun yolda güzel bir araç, sürüş hissi fena değil. Guliettalar nasıldır? Özellikle otomatikleri sürüş keyfi açısından nasıldır? Virajlarda filan üzer mi? Çift kavramalı şanzımanı nasıldır tepkime vs olarak, sorun çıkartır mı?
Kullananlar, binmiş olanlar yorumlarsa sevinirim. Bütçe 800 bin civarı diyelim.
Aracım lpg de çok yakıyor
Aracım fiat bravo 1.4 tjet üstünde lovato marka lpg sistemi var. 100 km de ortalama 13 litre lpg yakıyor klima açık şekilde, buda uzun yoldaki veri. Neden bu kadar fazla yakıyor, bir kaç yere gösterdim ama bir şey yapamadılar.
Android tablet önerisi
2010 model fiat bravo aracım var android tablet taktırmak istiyorum. Direk araca uyumlu satılanlar canbuslu mu geliyor? Sorduğum yerlerde aracın orjinal usb girişinin çalışmayacağını , torpidoya usb girişi olacağını söylüyorlar. Aracın orjinal usb girişini nasıl aktif edebilirim? Birde marka önerileriniz var mı? Sonuçta hepsi Çin malı ama aralarında daha iyileride vardır diye düşünüyorum. Genelde şu iki tip satılıyor, önerilerinizi bekliyorum.
Antifriz markası önerisi
Turbo sorunu
Aracım lpg de çok yakıyor
2010 model 177 binde otomatik fiat bravo 1.4 t-jet lpgli araç aldım. Üstünde lovato marka lpg varmış, simit tankla uzun yolda 200 km anca gidebiliyorum. Lpg de hata yok mu? Grupta 120 sabit hızla 400 km gidenler varmış. Sorun nerde olabilir acaba? Mersin Adana etrafında afr ayarı da yapan iyi bir lpgci önerebilir misiniz?
Ankara expertiz önerisi
Yarın Ankaradan araç alaccağım , merkez ilçelerden expertiz önerir misiniz?
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.399
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 4.518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.779 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 Yanıt Yok

0