vw ticari aracı bakıma götüreceğim. iki yetkili servisi deneyimlemiş kimseler varsa eğer, hangisinin servisi daha kaliteli? fikir verirlerse memnun olurum.
Stop lambası buğu muayene ağır kusur mu?
en son temmuz 2025 te ücretsiz ilan hakkımı kullanmıştım. yeni ücretsiz ilan hakkım ne zaman yenilenir? temmuz 2026 da mı yoksa 1 ocak 2026 da mı?
yeni caddylerin dsg si ıslak DQ381 mi?
250 nm ve altı torklu araçlarda vag grup kuru dsg kullanıyor. caddy 2.0 tdi 320 nm torka sahip. o yüzden caddy şanzımanı ıslak tip mi?
goodyear silecek kullanan var mı?
bosch 957 tl, goodyear 417 tl. yarı fiyatı kadar. daha önce kullanıp tecrübe eden var mı? bosch a o kadar para vermeye gerek var mı?
2025 model crafter için üstünde kar simgesi olan ticari 4 mevsimlere bakıyorum. 235/65/r16c ölçü. continin tanesi 8000 civarı, michelin 11bin tl. acaba f/p olarak contiye mi yönelsem yoksa paraya kıyıp michelin'e mi? fabrika giti denen dandik lastiklerden takmış. bir daha yazlık lastiğe de para vermek istemiyorum.
sonax renkli cila işe yarıyor mu?
her aracın rengine göre siyah, beyaz, mavi vs cila üretmişler. alıp deneyen tavsiye eden var mı? standart bir ciladan çok mu farklı?
hangi transiti almalıyım?
giti lastik sıfır vw
![]() |
Son Giriş: 49 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.544
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 20.090)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.555 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok

0