< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 5 Aralık 2014; 17:48:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 5 Aralık 2014; 17:48:49 > |
benim birşey anlatmama gerek kalmamış
araç hakkında her şeyi açıklamışsınız 217 bin km ford mondeo tdci 5 bin km de passat 2.0 tdi kullandım (b6) cdti ikisinden de performanslı büyük farklar yok ama bir nebze daha seri araç 110 civari normal kullanımda 6 ya atıyor devirde 1500 civarında kalır lastikler 215 55 16 ayrıca aracınız hakkında ön tampon değişmiş edition paketlerde gts serilerinde kullanılan ön tampon ve yuvarlak sis farı var anahtar da sustalı yapılmış birde editionlarda esp yoktur devreden çıkarılamayan şey ise tcs dir aisin 6 ileri şanzıman volvo s60 ve s80lerde kullanılan şanzımanını aynısıdır yürüyen aksam ve şasi 9.3 159 ve cadillac bls ile aynıdır chip tuningle 190 ps ve 405 nm ye kadar çıkıyor bu araç ben hafif eğimde 6 vites 4200 devirde 240 km kadran hızı gördüm gerçekte nedir bilemem 6 aylık vergisi 2015 zammı ile 590 tl |
Bizim forum çok acayip, biri Bayiye gidip 1 adet fotoğraf çekip, test Sürüşü yapmadan ve hatta aracı çalıştırmadan, buraya 2 satır yazı yazarak konu açıyor. Ve o adamın incelemesi daha çok ilgi görüyor.
İnceleme için elinize sağlık. Biraz da eksilerinden bahsederseniz daha iyi olur. Kolay gelsin |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 5 Aralık 2014; 20:03:16 > |
|