Avrupa Birliği Çinli araçlar hakkında inceleme başlatacakmış. Şaşırdık mı hayır. Kendilerine gelince nasıl korumacılığa geçiyorlar ama başkası yaptığında serbest piyasa adalet demokrasi.
ÇORLU daki Servis kazası
Bu Servislere kim dur diyecek bu kaçıncı kaza. Bu servis sürücülerini hiç kimse denetlemiyor mu. Adamlar otobanda içi insan dolu araçlarla 150-160km hızlara çıkıp otomobilleri sıkıştırıyorlar. Araçlar rüzgardan bir o yana bir bu yana salınıyor adam hala basıyor araca, keza Şehirler arası Otobüslerde öyle. Çorludaki kazada Vefat eden sayısı her gün yükseliyor geride çoluk çocuk yıkılmış evler kalıyor kim verecek bunun hesabını kim o insanların canını yerine koyacak. Denetimi belli noktalarda araçları durdurup kimlik denetimi yapmaktan ibaret sanmayı ne zaman bırakacağız artık. Servis Şöförü bir de diyor ki önümdekiler gitmiyor diye korna çaldım yanlarından geçtim diyor. İnsanları zorla ölüme götürmüş adam, pes yani ya.
FAR sorunu
Bu far sorunu ne olacak nereye şikayet edeceğiz nasıl sesimizi duyuracağız bilmiyorum. Ben şahsen çok rahatsızım. Geçen akşam uzun bir yoldan geldim hala gözlerim ağrıyor. Nerdeyse bütün araçlarda merceksiz beyazın her tonunda far vardı. İnsanın gözü resmen önündekini ayırt edemez oluyor bir süre sonra. İşin kötüsü bu araçlar hem Polis hem Jandarma konrtol noktalarından rahatça geçip gidiyor bir Allahın devlet görevlisi bu nedir diye sormuyor. Gece yola çıkmaya korkar oldum.
|
i10 ilk bakım ücreti (korkunç)
|
Basında kendine çeki düzen vermeli
|
Camiye bırakılan bebek
|
Şu habere içim acıdı
|
f30 316i triger
|
E90 bmw
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
AO |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 4 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 25 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.299
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.192 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.116 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası