Şimdi Ara

Test / İnceleme Opel Vectra 1.9 CDTI Design Edition (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
11.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısının 1.8 benzinlisini çok aradım ama bulamadım

Aracınızı seviyorsunuz sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

110km lere kadar 6. Vitese atmamasi aracı şehir içinde de sık kullananlar için büyük eksi.

o konuda haklısınız fakat vites oranları uzun

araç d6 da 1800 devirde 120 2000 devirde 140 km sürat görüyor

2.0 değilde 3.0 motora göre bu oranlar

Saim abi diyorsa doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yazıyı okuyunca astramı satıp vectra alasım geldi.güzel inceleme çünkü okurken hiç sıkılmadım.

• konuyu okumadım, salakmıyım ben okim hemenn..

birazdan yemekten sonra, kahvemi alıyorum koltuğa kuruluyorum ve tadını çıkartıyorum..
    yoksa hemenn biterr bi çırpıda
  • Ellerinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Müsait olduğunuz bir zaman Xenon yükseklik ayarı yaparken video çekebilir misiniz ? Çok güzel bir görüntü çünkü

• o kadar güzel bir yazı dili kullanılmış ki..insanın hemen gidip bir adet vectra alası geliyor..emeğinize sağlık çok düzenli ve detaylı bir inceleme olmuş fotoğraf kalitesi de çok hoş.
  • Arkadaşlar çok Teşekkür ederim. Umarım daha iyileri sizlerin kısmeti olur.

Diğer yaptığım incelemelerle ilgili küçük küçük bilgilendirmeler ve resimleri takip etmek isterseniz, Facebook sayfamı beğenebilirsiniz;
    https://www.facebook.com/otomobiltestgaraji
  • Teknik açıdan başarılı ve güzel değerlendirme. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Ellerinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Müsait olduğunuz bir zaman Xenon yükseklik ayarı yaparken video çekebilir misiniz ? Çok güzel bir görüntü çünkü

Teşekkür ederim.
    Xenon yükseklik ayarı videosunu incelemeye ekledim;
    http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2014/12/opel-vectra-19-cdti-design-edition.html

• çok uzundu okuyamadım, sonunda mondeo mu vectra mı kazanıyor ona göre okuycam
  • Sayın TYR,

Yazınızı baştan aşağı okudum ve bir tane bile Türkçe yazım kuralı hatasına rastlamadım, teşekkür ederim.

İncelemeniz çok güzel ve detaylı. Bir çok arkadaşın ifade ettiği gibi benim de Vectra alasım geldi.
  • güzel inceleme teşekkürler.
  • opel eski opel değil hep ruhsuz hyundai tipli araçlar yapıyor duruyor umarım batar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbdanisman

Sayın TYR,

Yazınızı baştan aşağı okudum ve bir tane bile Türkçe yazım kuralı hatasına rastlamadım, teşekkür ederim.

İncelemeniz çok güzel ve detaylı. Bir çok arkadaşın ifade ettiği gibi benim de Vectra alasım geldi.

Ben Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYR

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Ellerinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Müsait olduğunuz bir zaman Xenon yükseklik ayarı yaparken video çekebilir misiniz ? Çok güzel bir görüntü çünkü

Teşekkür ederim.
    Xenon yükseklik ayarı videosunu incelemeye ekledim;
    http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2014/12/opel-vectra-19-cdti-design-edition.html

Teşekkürler hocam, farlar bayağı iyi ışıtıyomuş

• Emegine saglik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an zamanım yok ancak en kısa zamanda okuyacağım.Emeğinize sağlık.2007 model makyajlı kasası çıktığında test aracını bir günlüğüne alıp doya doya sürmüştük.

• Lancer 1.8
    Vectra 1.9 CDTI
    Keyifli,araba gibi arabalar
    Peynir ekmek gibi satılmadığı için ederinin altında rakamlara satılıyor.cesaretinizden ve otomobil anlayışınızdan dolayı tebrik ederim

• düzgün türkçeyle yazılmış detaylı bir inceleme..hep denk gelmiyor böylesi kaliteli konular
  • merhaba çok güzel detaylı bir anlatım olmuş.şu anda sizinkinin rengine kadar aynısı bir araç alma aşamasındayım.ama vergi sigorta kasko masrafları korkutuyor beni.sizde değer mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.