Şimdi Ara

Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
24.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün @Favoriteteam (Mustafa abi) ile yeni Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp + Fr paket aracın testini yaptık.

Araç öncelikle eski kasaya göre çok daha alımlı ve farklı olmuş.

Videoda detaylı anlatımda bulunuyorum ama yine de belirtmek istediğim bazı noktalar var.

Araç performans anlamında hacmine göre oldukça başarılı, araçta turbo lag minimum seviyede her devirde atiklik sağlıyor.
    Tasarımı eski kasaya göre çok daha başarılı olmuş Fr paket aracı çok sportif yapmış. Cam tavan + kırmızı renk Fr paketiyle on numara kombinasyon diyebilirim.
    17" jantlar ne yazık ki konforu ciddi anlamda törpülemiş ama araçta kayma eğilimi fazla bulunmuyor zaten böyle bir araçta konfor odaklı kullanım beklemek çok doğru bir yaklaşım olmaz.
    Aracın standart ses sistemi oldukça başarılı ve tatminkar
    Yakıt tüketimi olarak daha 600 km de olan aracı motor soğukken sıkıştırdık ve 9,4 litre olarak gözüküyordu tabi bu ne kadar sağlıklı bir değer tartışılır ama normal kullanımda 8 litre civarında yakar diye tahmin ediyorum.
    Aracın gaz tepkileri çok başarılı ve dip gazda mandal tarzı bir sistem tık diye bir ses geliyor ama overboost tarzından ziyade aracın tam gaz verdiğini hissediyorsunuz.
    Şuanda aklıma daha fazlası gelmiyor, video da detaylı bir anlatımda bulunuyorum. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım

Edit:

Fr paket ile gelen kırmızı dikişlik spor koltuklar ile direksiyon çok hoş özellikle koltuğun yanal destekleri çok başarılı, sert kullanımlarda kişi koltukta gezinmez ayrıca kırmızı dikişli kesik direksiyonlara ayrı bir zaafım vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 20 Nisan 2013; 0:28:25 >

• Yazmayı unuttum lütfen HD izleyin
  • İçi harbiden kötüymüş.
  • Güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık

Satış temsilcisi abi de bayağı konuşkan biriymiş.
  • videodan da anlaşıldığı üzere aracın hızlanması etkileyici (bizim gibi -100 ps dizel kullanıcıları için özellikle ) tek eksiği benim açımdan bu kombinasyona DSG olmaması ve o küçük ekran ( cidden küçük bari 5.8 olaydı ) :))) test için çok teşekkürler.

+ araç şu donanımlarla c segmentinin en gösterişli araçlarından birisi bence ( dış tasarım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Nisan 2013; 19:59:29 >
  • İyi makine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de daha cafcaflı bir konsol bekliyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık Muharrem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

Eline sağlık Muharrem.

• Teşekkürler test için , 140 lık Leon da sanırım ACT sistemi yok yani olsa daha da düşük bir tüketim elde edilebilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 19 Nisan 2013; 20:15:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Teşekkürler test için , 140 lık Leon da sanırım ACT sistemi yok yani olsa daha da düşük bir tüketim elde edilebilirmiş.

Sadece Stop&Start sistemi var üstadım.
  • Konsolu gördükten sonra soğudum diyebilirim. Daha alımlı bir konsol bekliyordum açıkçası.
  • Eline sağlık abi. :)

• ici berbat madem disini guzel yaptin icinide guzel yap

• amele gibi bağırmıyor motor

alemsin ya, emeğine sağlık hocam...
  • fr ve kırmızı olunca bir şeye benzemiş dışarıdan.

ama beyazını ve normalini gördüm pehh deyip geçtim alışveriş merkezinde. konsola ise oehh diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

amele gibi bağırmıyor motor

alemsin ya, emeğine sağlık hocam...

Gayet içten cümleler kurmuşum

Bu arada bence ekran biraz daha büyük olsa ve iç mekanda göze hitap eden ince detaylar artırılsa için çok daha albenili olur. İçi çok kötü değil ama göze hitabı yok yoksa gayet kullanışlı bir kombinasyonu var
  • en beğendiğim 2 nokta 1. ses sistemi 2. hızlanma

inceleme için tşkler muharrem .
  • inceleme için teşekkür ederim

tek benmı boyle dusunuyorum acaba? yenı leonun ön farlarının şekli audiye benzemıs, taklıt pek hoşuma gıtmıyor acıkcası.
  • İnceleme için çok teşekkürler fiyat nedir acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.