Binbaşı
06 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 88 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ekran kartım gtx1050
Maximum 2 bin tllik ekran kartı hariç sistem tavsiyelerini alabilir miyim? Uzak kaldım sistemlerden yardımlarınızı bekliyorum
Son Hali bu sistemin önerebileceğiniz yada gözden kaçırdığım bir şey var mı ?

Sistemin Son Hali Bakar Mısınız
Monitörsüz sistem tavsiye eder misiniz. Max 2200
Amd Fx8320 ---R9 280x dual-x 384 bit-- 8 Gb Kingston Hyperx Fury ram---GIGABYTE 970A-DS3P

Bir tanıdığımdan böyle bir kasa alacağım. Fiyat konusunda anlaştık. Bu kasa kaç yıl götürür, ileride değişim yapmak istesem ilk olarak hangi parçaları değiştirmek zorunda kalırım?
Ygs ile gireceğim bölümde puan mı önemli sırala mı ? Ygs tercihlerinde puan önemli diyorlar doğru mu ?
R9 390 aldım şuan aerocool vp550'lı Psu var kaldırır mı ?

Kaldırmaz ise hangi PSU tavsiye edersiniz.
Hala tereddüt içindeyim. Yarın edebiyat sınavına giricem sıfır çalyışma ile çünkü mf4 ten seçim yapmayı düşünüyorum. Lys1 Lys2 girdim, yarın edebiyata girersem mf4 puanıma bir etkisi olur mu ? Parayı yatırırken Ösym'yi arayıp sordum olmaz dedi ama güvenemiyorum.
Daha çok fifa ve arada belki gta, araba yarışı oynayabileceğim gamepad tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 150 Tl kadar fakat fiyatının hakkını veren 220-230 lirayı geçmeyecek ürünlerede bakabilirim.
Gece 2'den beri arıyorum ne Shazam ne Soundhoub hiçbiri bulamadı. Bir sürü Ney müziği dinledim yok bulamıyorum.

Dakika 1.13.31'de başlayan 40 saniye sürüyor.

http://unutulmazfilmler.co/kingdom-of-heaven-cennetin-kralligi.html#izle
Beyler mezunum, sistemde bilgilerim mevcuttu. Kayıt başvurumu yaptım, parayı yatırdım.

Başka yapacak bir şey var mı ?
Hakkında
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: Tarih, Bisiklet, Otomobil, Elektronik
Forum İmzası:
'Iskalasın beni insanlar, bunun ne önemi var!Ben alkışlarım kendimi,övünürüm Çekmecemdeki başarılarımla
Hakkımda:
'Iskalasın beni insanlar, bunun ne önemi var! Ben alkışlarım kendimi,övünürüm Çekmecemdeki başarılarımla
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Takım
Fenerbahçe
Ses Sistemi
Creative
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.554
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 18.259 (Bu ay: 883)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.270 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.