< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SentetikSezar -- 13 Kasım 2022; 2:18:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ford Fiesta Hararet Göstergesi Ekleme

-
-
2011 model renault master kullandım 1,5 yıl süre ile. onda da hararet göstergesi yoktu. ışık yanıyordu. bir gün trafıkte dur kalk yaparken ışık yandı. aynı anda kaputtan buharlar yükseldi. şansıma bir benzin istasyonunun yanndan geçiyordum. orda durup harareti düşürmeyi başardım. bir göstergem olsaydı kesinlikle bu duruma düşmeden önce müdahale ederdim.
sorunuza gelince. videonun altında yorumlardan birinde usta telefon numarasını yazmış. bence bir arayıp fikir edinin derim.
-
Basitçe eski bir telefonu ve bir ELM 327 cihazını kullanabilirsiniz. Araca ekstra bir şey takmaya gerek kalmaksızın hararet göstergesi oluşturabilirsiniz.
-
- çok fazla video var Youtube'da
- şu Hararet Göstergesi Olmayan Araçlara OBD Soketinden Hararet Göstergesi ( Astra H Gizli Menüye Son) - YouTube özellikle cam'a yansıtma mevzusu güzel olmuş :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X