Şimdi Ara

Test / İnceleme Opel Vectra 1.9 CDTI Design Edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
11.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteden diğer incelemelerine de biraz bakma fırsatım oldu.Çektiğin fotoğraflar ve kullandığın dil oldukça ilgi çekici, sürükleyici.Kendini otomobil programcısı,editörü diyenlerin aksine kimsenin aklında boşluk kalmayacak şekilde araçları incelemişsin.

Mondeo-Vectra karşılaştırmasında birkaç yere katılmıyorum.Fakat genel olarak doğru ve objektif bir inceleme diyebilirim.

Birde otomatik takıntın var. :)) Aracı kullandıkça eksileri daha iyi göreceğin için bir kaç yerdeki büyük eksileri atlaman normal.

Ghia Mondeo-Design Edition(Elegance) Vectra arasında kalsaydım eğer her türlü Mondeo derdim.Çünkü Ghia ayrı bir dünya, ayrı bir seruven.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

110km lere kadar 6. Vitese atmamasi aracı şehir içinde de sık kullananlar için büyük eksi.

o konuda haklısınız fakat vites oranları uzun

araç d6 da 1800 devirde 120 2000 devirde 140 km sürat görüyor

2.0 değilde 3.0 motora göre bu oranlar
  • Vectra nın en tutulmayan,en ucuz ikinci el , motoruna sahip ,ilgincki mondeo dan da iyibdenmis yakiita agirlikta

• Çok oturaklı bir araç hatları tam yerinde bencede mondeo bunun yanina koyulamaz bile.

• Super bır ınceleme olmuş gercektende, araçta on numara ıncelemede olmuş eskı araclardakı saglamlılık maleseff su anda yok yenı araçlar sok at yenısı tak gıt...
  • bir çok yorumcuya taş çıkarır derecede detaylı ve güzel açıklamalar.

Hepsini sıkılmadan okudum

emeğiniz için teşekkürler
  • teşekkürler, güzel bir inceleme olmuş.
  • güzel inceleme bizde de 1.6 comfort var 2004 model tüplü şehir içi 20 kr yaktı ilk hesaplamada çok güzel çok rahat araba.. 215 55 16 lastik vardı ama lastikçi 205 taktı kış lastiğini daha iyi olur dedi
  • Bizim forum çok acayip, biri Bayiye gidip 1 adet fotoğraf çekip, test Sürüşü yapmadan ve hatta aracı çalıştırmadan, buraya 2 satır yazı yazarak konu açıyor. Ve o adamın incelemesi daha çok ilgi görüyor.

İnceleme için elinize sağlık. Biraz da eksilerinden bahsederseniz daha iyi olur.
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 6 Aralık 2014; 15:43:22 >
  • Güzel bir inceleme olmuş. Opelin araçlarına bayılıyorum.
  • bilalöztkr B kullanıcısına yanıt
    Dikkatli bir kullanıcısınız, tebrik ve teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

bunu bir test sitesinden almışsın sanırım,desing editionda standart olarak 205 taban olması mantıken mümkün değil 215 olmalı

Doğrudur,
    Sahibi olduğum testgaraji blogundan aldım :)
    215'dir doğru fakat 205 içinde kullanılabilir diyor Opel...

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

benim birşey anlatmama gerek kalmamış
    araç hakkında her şeyi açıklamışsınız
    217 bin km ford mondeo tdci 5 bin km de passat 2.0 tdi kullandım (b6)
    cdti ikisinden de performanslı büyük farklar yok ama bir nebze daha seri
    araç 110 civari normal kullanımda 6 ya atıyor devirde 1500 civarında kalır
    lastikler 215 55 16

ayrıca aracınız hakkında
    ön tampon değişmiş edition paketlerde gts serilerinde kullanılan ön tampon ve yuvarlak sis farı var
    anahtar da sustalı yapılmış

birde editionlarda esp yoktur devreden çıkarılamayan şey ise tcs dir

aisin 6 ileri şanzıman volvo s60 ve s80lerde kullanılan şanzımanını aynısıdır
    yürüyen aksam ve şasi 9.3 159 ve cadillac bls ile aynıdır

chip tuningle 190 ps ve 405 nm ye kadar çıkıyor bu araç
    ben hafif eğimde 6 vites 4200 devirde 240 km kadran hızı gördüm gerçekte nedir bilemem
    6 aylık vergisi 2015 zammı ile 590 tl

Lütfen bloğumu inceleyin. Sonrasında hala ESP ve TCS ayrımını yapamayacağımı düşünüyorsanız bu konuyu teknik açıdan görüşebiliriz.

Diğer yorumlarınıza katılıyorum.

• Forumda ki saçma sapır konulara alışanlar dalga geçecektir aldırış etmeyin hocam guzel olmuş En azından uğrasmissiniz emeğinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Siteden diğer incelemelerine de biraz bakma fırsatım oldu.Çektiğin fotoğraflar ve kullandığın dil oldukça ilgi çekici, sürükleyici.Kendini otomobil programcısı,editörü diyenlerin aksine kimsenin aklında boşluk kalmayacak şekilde araçları incelemişsin.

Mondeo-Vectra karşılaştırmasında birkaç yere katılmıyorum.Fakat genel olarak doğru ve objektif bir inceleme diyebilirim.

Birde otomatik takıntın var. :)) Aracı kullandıkça eksileri daha iyi göreceğin için bir kaç yerdeki büyük eksileri atlaman normal.

Ghia Mondeo-Design Edition(Elegance) Vectra arasında kalsaydım eğer her türlü Mondeo derdim.Çünkü Ghia ayrı bir dünya, ayrı bir seruven.

Çok Teşekkür ederim.
    İzlenimleriniz doğru tespitlere dönüşmüş.
    Bu yılda debriyaj bana biraz ilkel geliyor.
    Manuel hakkımı Type-R'da kullandım :)

Mondeo'm Ghia olsaydı dediğiniz gibi daha farklı yorumlayabilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Bizim forum çok acayip, biri Bayiye gidip 1 adet fotoğraf çekip, test Sürüşü yapmadan ve hatta aracı çalıştırmadan, buraya 2 satır yazı yazarak konu açıyor. Ve o adamın incelemesi daha çok ilgi görüyor.

İnceleme için elinize sağlık. Biraz da eksilerinden bahsederseniz daha iyi olur.
    Kolay gelsin

Teşekkür ederim.
    Hayatım ve mesleğim hata ve eksik bulma üzerine.

Benim araçları ele alış tarzım; ortaya çıkarılan ürüne öncelikle saygı duymak ve patavatsızca eleştirmemek üzerine kurulu.
    Oturulan sıcak bilgisayar masasında bunca emek ve yatırımı hiç etme lüksünü kendimde görmüyorum.
    Artı, fiyat/performans önceliğinde yaklaşıyorum ;)

• Son zamanlarda okuduğum en güzel yazıydı emeğinize sağlık, aracınızı güle güle kullanın.
  • insignia yı insignia değilde vectra olarak devam ettirselerdi keşke
  • Guzel bir inceleme olmuş. Tebrikler.

• Çok güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık. Araç gerçekten çok oturaklı ve tam bir uzun yol arabası. Onca yıl geçmesine rağmen gayet de yakışıklı duruyor.

Astra H 2008 model aracımız var. Anahtar olsun, direksiyon üzerindeki tuşlar olsun, orta gövde yapısı birbirini çok andırıyor cidden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.