Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NEED FOR SPEED MOST WANTED  (PS3 ANA KONU)

Most Wanted şüphesiz Need for Speed oyunları arasında kendine sağlam bir yer edinmeyi başarmıştı. Serinin son dönemdeki en beğenilen oyunlarından biri olan Most Wanted'ın devamı uzun süredir bekleniyor. Gelen haberler ise EA Games'in Most Wanted 2 üzerinde çalıştığı yönünde.

Daha önce Dead Space 3'ü de listeleyen BTGames isimli satış sitesi bu sefer de Need for Speed: Most Wanted 2'yi listelemiş. Bu firma daha önce God of War IV ve Jak & Dexter HD'yi de listelemişti. Jak & Dexter'ın duyurusu gerçekleşse de henüz Dead Space 3 ve God of War IV hakkında bir gelişme yaşanmadı.

EA Games'ın geleneği bozmayacağını ve bu sene bir NFS oyunu ile karşımıza çıkacağını hesaba katarsak Most Wanted 2 ihtimali de az da olsa kuvvetlenmiş oluyor. HEr zaman olduğu gibi yapılan açıklamalrı beklememiz gerekiyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_Most_Wanted_2_Listelendi-26796.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 30 Haziran 2012; 10:57:33 >

• Ooooooooooo super bir haberrr desemm sipahi ustad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOK CRYSİS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seriyi batırmazlarsa mükemmelin ötesi olur u süper yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vihuuuuuuuuuuu

çocuk gibi sevindim beeeee adıasdnjasuncf d

şaka bi yana süper olacak!

• Cumleye dikkat ! Open World olarak gelebilirmi acaba?

Could it be Criterion's open-world racer?

Kaynak:
    http://www.computerandvideogames.com/344229/need-for-speed-most-wanted-2-listed-by-retailer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Nisan 2012; 15:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

Ooooooooooo super bir haberrr desemm sipahi ustad

EyvALLAH kardesim.
  • birşey sorucam konuyu arkadas uzerıne alınmasın ama DH oyun forumlarında bir oyun hakkında ANA KONU açan kullanıcılara ödül falan mı veriliyor? Herkes açtığı başlığa bir '' ana konu '' yazma hevesinde... BSC formunun ilk acıldıgı zamanda boyle baslıklarla dolmustu forum..

Bu arada bu oyun haberi çok iyi oldu teşekkurler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakonu babakonu gibi basliklarin amaci bir oyun icin 1den fazla basliklar acilmasindan kurtariyor forumu yani o oyun icin cikan butun haberler anakonu altinda paylasilip tartisiliyor. Boylece konu 300 500 sayfalara ulasabiliyor
  • anladım dusunce guzel ama bence bu gibi başlıkları modların acması daha iyi olur. kendını bilmez bir ergen gelip asıl ana konu bu diye baslık acmasınında onune gecılır. neyse konuyu fazla dagıtmadan EA bu sefer duzgun bir oyun cıkarır artık diye temennide bulunmak istiyorum..
  • Genellikle bu tip basliklari SIPAHI hocam actigi icin kendini bilmezler beceremiyor bu isi yani acmiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 18 Nisan 2012; 17:05:42 >
  • Biri MOST WANTED mı dedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

Genellikle bu tip basliklari SIPAHI hocam actigi icin kendini bilmezler beceremiyor bu isi yani acmiyolar

Estagfurullah kardesim her zaman soyluyorum, aslada soylemekden vaz gecmiyecegim. Cok onemsenecek bir sey yaptigim yok, PS3 den kopyala yapistir yapiyorum.
  • Harika haber
  • super olur kesınlesrse
  • Açık ara serinin en iyi oyunudur bence. Zirvedir. Nirvanadır.

Umarımilk oyunu aşan bir oyun olur.
  • Aksiyon filmi gibiydi be.
  • Underground yok mu ya oof
  • Underground 3 isterdim fakat mostwanted da open world olursa güzel olur
  • Çok güzel oyundu ya umarım çıkar
  • o porsche kapakta iyi durmamış bmw m3 isteriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.