2k oyun sistemi ve OLED monitör tavsiyesi
daha önce mevcut sistemimi upgrade mi etsem diye başlık açmıştım ancak 2k oyun için işlemci + anakart + psu + ram + monitör değişmesi gerektiği için mevcut kasamı satıp yeni bir kasa toplamak istiyorum. bütçem kasa + monitör dahil 3000 - 3500 USD arası. tek parça da ödeyebilirim veya taksitli de alabilirim. kafamda amd 7800x3d ve 5080 kombinasyonu var ama önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem Upgrade için Tavsiye
arkadaşlar aşağıdaki sisteme sahibim. artık özellikle ekran kartını değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. sadece ekran kartı değişimi (5070TI almayı dusunuyorum) ile kurtarabilir miyim yoksa kasa, psu ve ssdler hariç diğer birleşenleri değiştirmem mi gerekiyor? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
ISLEMCI : AMD Ryzen 5 5600 3.5 ghz (stok fanlı)
ANAKART :ASUS Prime B550-a DDR4
RAM :KINGSTON 8GBx2 DDR4 C17 3600Mhz
EKRAN KARTI :MSI GeForge RTX 3060TI 8GB
SSD :1 TB SAMSUNG 980 SSD
SSD :1 TB HP SSD
PSU :FSP HYDRO GSM LITE PRO 650W 80+ GOLD
KASA :COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MID-TOWER KASA
Küçük, hafif ''gaming'' notebook önerisi
merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi küçük ekrana sahip, hafif bir gaming notebook arıyorum. masaüstü bilgisayarım (ryzen 7, rtx3060ti) var ancak işte uzun saatler oturarak çalıştığım için evde de masa başında oyun oynamak belli bir yaştan sonra (40) yoruyor. o yüzden tv karşısında kucakta kullanabileceğim bir şey arıyorum. lenovo loq buldum (i5, rtx4050) ama kararsız kaldım. mevcut masaüstü kalacağı için öyle uçsun kaçan birşey istemiyorum. iş, aile derken çok fazla zamanım yok oyun oynamaya. varsa tavsiyeniz şimdiden teşekkür ederim.
25k Sistem Tavsiyesi
|
4000-TL Oyun Sistemi Tavsiye
Sistem Tavsiyesi (Bütçe : 10.000TL)
|
Orjinal-Sıfır Xbox360 Oyunları Nereden Alınır?
|
[TAVSİYE] Şu an Xbox 360 satın almak mantıklı mı?
|
Game Dev Tycoon
|
| ''Oyun oynamayı değil , oyun satın almayı seviyorum'' |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.167
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 328)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 453 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
22 Yanıt
0