Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Criterion yaparsa mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Criterion yaparsa mükemmel olur

+∞
    Hot pursuiti de criterion yapmıştı zaten. İnşallah bu da öyle olur.
  • Sevindim inşallah bozmakla canım oyunu
  • Bir daha NFS serisinin hiçbir oyunun almam. Koskoca EA direksiyona uyumlu bir tane oyun yapmaz mı arkadaş Logitech g27 miz ve anca sonunculuğa aday olabiliyoruz. gamepadle oyna 1.ciliğe aday ol. ne biçim yarış oyunudur anlamış değilim.
  • Daha PCde baştan oynayıp yeniden bitirmiştim.EA'den uzun zaman sonra gelen tek güzel haber gözümde.Bu forumun en aktif üyesi Sipahi,teşekkürler
  • Allahım gerçekmi bu??? Ağlamak istiyorum
  • @ pars0071, @ Toruk Macto ben tesekkurederim sagolun ALLAH razi olsun.
  • Nihayet o kadar sovduk sonunda duydular. Umarim oyunu ozunden uzaklastirmadan yaparlar onemli olan 1 deki direksiyon stilini yakalamalari lazim yoksa cok buyuk hayal kirikligi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Allahım gerçekmi bu??? Ağlamak istiyorum

Gerçek olmasını umalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Bir daha NFS serisinin hiçbir oyunun almam. Koskoca EA direksiyona uyumlu bir tane oyun yapmaz mı arkadaş Logitech g27 miz ve anca sonunculuğa aday olabiliyoruz. gamepadle oyna 1.ciliğe aday ol. ne biçim yarış oyunudur anlamış değilim.

Arcade yarış oyununu nasıl gamepadle oynayacksın adı üstünde arcade . Shift 2 oyna sen direksiyon desteği var
  • Hot Pursuit'i duyurduklarında sevinmiştim ama gel gör ki sadece ismini kullandılar. Bunda da aynısı olacak, Need for Speed ismi artık para etmiyor, önceden tutan oyunlarının isimlerini kullanmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Bir daha NFS serisinin hiçbir oyunun almam. Koskoca EA direksiyona uyumlu bir tane oyun yapmaz mı arkadaş Logitech g27 miz ve anca sonunculuğa aday olabiliyoruz. gamepadle oyna 1.ciliğe aday ol. ne biçim yarış oyunudur anlamış değilim.

Arcade oyun ile direksiyon zıt şeyler. GT veya shift oynayabilirsiniz.
  • 2011-2012yi hayatimda gordugum en iyi oyun yili ilan ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

2011-2012yi hayatimda gordugum en iyi oyun yili ilan ediyorum

Evet 2012 ilk ceyrekden buyana hep dillendiriyorum, E3 2012 konusundada her daim soylemisimdir, Bu E3 2012 konferansi PS3 Sony nin ALTIN CAGI
  • ister most wanted2, ister underground3'ü çıkarsın, ea bu kafayla gittikçe eski başarısını asla yakalayamayacak.
  • Benimde fazla umidim yok fakat bu kadarda pesin hukum vermemek lazim
  • Bu Sonbahar Yeni Need for Speed Oyunu Geliyor

Eski günlerini mumla arayan Need for Speed serisi, bu sene de her sene olduğu gibi beklenmekte. Şu sıralar seri adına Most Wanted 2 söylentilerini duysak da, henüz kesinleşen bir duyuru yok. Ancak kesinleşen bir şey var, o da yeni bir Need for Speed oyununun bu sene geleceği.

Bugün yayınlanan finansal raporlarda Electronic Arts, sene içerisinde onaylanmış ve çıkacak oyunları listeledi. 2013 finasal yıl çıkış listesinde yeni Need for Speed oyunu da, "Need for Speed" ismiyle birlikte kendine yer buldu. Oyun için çıkış aralığı olarak da Sonbahar ayları gösteriliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bu_Sonbahar_Yeni_Need_for_Speed_Oyunu_Geliyor-27578.htm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.