Şimdi Ara

Ps4 Bluetooth Kulaklık Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
30.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi, bildiğiniz üzere ps4 bluetooth kulaklıkları desteklemiyor. Bende dedim ki gittim 150 liraya kulaklık aldım ve ben bunu ps4 te kullanamıyacaksam ne yararı var?

    Mesela PC nizde Bluetooth yok ne yaparsınız? Gidip Bluetooth alıcı alırsınız. Bende burdan yola çıkarak dedim ki eğer ben bu alıcıları ilk önce pc ye takıp kulaklığı tanıttıktan sonra ps4e takarsam otamatik olarak aktif olur (sanırım). Ama maalesef deneme şansım olmadı. Eğer elinde olan veya deneme şansı yani bu aletleri bir yerden bulabilecek olanlar deneyebilirse çok sevinirim.



  • Denediniz mi hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar aliexpressten Ps4 Bluetooth dongle aldım (ilerhoca nın önerdiğiniz benzeri) ses kalitesi biraz kötü çok mükkem bir şey beklemeyin ama onun dışında çeşit gücü olsun gerçekten iyi çalışıyor. Bunun yanında mikrofon o yöntem ile çalışmadığından düğme gibi küçücük bir mikrofon da çıktı içinden, onu da direk ds4 e takıyorsunuz. Bu mic in kötü yanı ise ds4 joysticklerinden gelen tıkırtılar arkadaşlarınızı biraz rahatsız edebiliyor, mikrofon hassasiyetini düşürünce biraz daha iyi oluyor ama arkadaşlarlarınızın sizi duyabilmek için ds4ü biraz yakın tutmalısınız.

    https://m.tr.aliexpress.com/item/32843984888.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.126bb75215ZtIw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Rexha -- 18 Mart 2018; 23:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şunu deneyin bir de



    https://www.sosyobilgi.com/ps4de-bluetooth-kulakligi-cihaza-baglamak-wireless.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden tüm Bluetooth kulaklıkları destekliyordu sonra Sony uyandı ve engelledi malisef kendi lisanslı kulaklığını satmak için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony kadar emici şirket yok. Tam bi japon kafası. Aga istediğim kulaklığı kullanırım sanane? Para saydık aldık neymiş desteklemiyormuş. Sınırlama koyan şirket ölmeye mahkum şirkettir....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.