Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür ps5 de store falan geç yükleniyordu. Ama online oyunları oynarken herhangi bir sorun yaşamıyordum. Dün farketmiş olduğum hatada ps5 de oyun güncellemelerinin indirmediği ve store den oyun indiremedim. Hemen bağlantı testi yapmaya başladım. Fakat yaptığım tüm testlerde Bağlantı hızı ( indirme ) kısmı sürekli başarısız olarak geliyordu. Daha sonra modemi resetleme, modemi fabrika ayarlarına döndürme ve yapılabilecek herşeyi denedim. En son bugün ps5 i sıfırladım. Fakat sorun düzelmedi. Alt katta kuzenimin evine gidip orda ps5 i denedim. Onun ev internetinde sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Sorunu yaşayan başka kişilerin de olduğunu internetteki araştırmalarımda gördüm. Fakat yurtdışında bu sorunu yaşayan kimse yok galiba. Daha çok Türkiye den yaşayanlar olmuş. Son güncelleme sonrası bu hatanın olduğunu düşünüyorum. Umarım en kısa sürede düzelir.
Bu sorunu forumda yaşayan başka kişiler var ise sorunu çözebilmek adına bilgi ve yardım amaçlı açmak istedim.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır pc toplamayı düşünüyorum. Pc yi yayın yapmak ve oyun amaçlı toplamak istiyorum. Elimde Ps5 ve Series X de var. Fakat Ps5 üzerinden Warzone ve Fifa yayınları yapmak istiyorum. Yani uzun ömürlü ileriye dönük ve sağlam bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe maksimum 70.000 TL olabilir.
Sistemi İntel İ9 12900k işlemci ve Asus Maximus Z960 anakartı üzerine kurmak istiyorum. Bu fiyata kurabilirmiyim ? Ekran kartı düşük olsada çok sorun olurmu ? 3070 veya 3060 ti vs yardımlarınızı rica ediyorum.
İyi forumlar.
5 Bin Tl ye kadar tv tavsifyesi
|
Gökhan Gönül Gerekli miydi ?
|
Media player tavsiyesi
|
Astro A50 kulaklığım bozuldu yardım.
|
Astro A50 kulaklığım bozuldu yardım.
|
3d Media Player Önerisi Yardım.
|
Dark Xbox360 Ana Konu
|
|
İlgi Alanları: Playstation - Futbol - Xbox - Sinema - Müzik
![]() |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.207
İkinci El Bölümü Mesajları: 185
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 701)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.577 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
14 Yanıt
0
Çok teşekkürler. İyi forumlar.