Şimdi Ara

Aynı ekranda 2 kişilik yarış oyunu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim ile yarış oyunu oynamak istiyorum malum çoğu oyuna ön yargılı oynayamam diye tavsiye edeceğiniz oyunları öğrenebilir miyim?
    Şuan ps store da
    Crew 2 var
    Nfs rivals ve 2016 var bunlarda oluyor mu aynı ekranda oynama ucuzken alınabilir de 🤣

• Yapay Zekanın Yanıtı

İki Kişilik Yarış Oyunları: PS4 ve PS5 için En İyi Seçenekler

İster heyecan verici bir yarış deneyimi arıyor olun, ister arkadaşlarınızla dostça bir rekabetin tadını çıkarmak isteyin, PlayStation 4 ve PlayStation 5, çok çeşitli aynı ekranda 2 kişilik yarış oyunları sunar.

PS4 için İki Kişilik Yarış Oyunları

• Split/Second: Gerçek zamanlı yıkım ve sürekli değişen pistler sunan bu hızlı tempolu yarış oyunu, iki oyuncu için heyecan verici bir meydan okuma sunar.
    • Rocket League: Futbol ve araba yarışının benzersiz bir karışımı olan Rocket League, benzersiz oynanışı ve bağımlılık yaratan çok oyunculu modu ile tanınır.
    • Crash Team Racing Nitro-Fueled: Klasik Crash Bandicoot oyunlarının çok oyunculu yarış özelliğinin yeniden yapımı olan bu oyun, 2 kişilik rekabet için mükemmeldir.

PS5 için İki Kişilik Yarış Oyunları

• Gran Turismo 7: PlayStation'ın en gerçekçi yarış simülatörü, iki oyuncu için bölünmüş ekran desteği sunarak gerçekçi yarış deneyimlerini paylaşmanızı sağlar.
    • Dirt 5: Ralli, buggy ve kamyon yarışı dahil olmak üzere çeşitli arazi yarışları içeren Dirt 5, iki oyuncu için heyecan verici bir off-road macera sunar.
    • Hot Wheels Unleashed: Sevilen oyuncaklarla dolu bu arcade tarzı yarış oyunu, iki oyuncuya bölünmüş ekran desteği ile klasik yarış heyecanını geri getiriyor.

En İyi Seçenekleri Karşılaştırma

İster klasik yarış oyunlarını ister heyecan verici yeni sürümleri tercih edin, PS4 ve PS5'te her ikisi için de mükemmel 2 kişilik yarış oyunları bulunur. İster çevrimiçi ister bölünmüş ekran ile yarışın, bu oyunlar arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gran turismo oynanıyor başka yarış oyunu yok diye biliyorum
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Sağolun araştırıyorum hemen hocam 🙂🤙
  • Hocam Beach Buggy Racing var, sevimli bir oyun, birbirinize engel falan da oluyorsunuz, roket falan fırlatıyosunuz. 9 TL'ye düşmüş bence deneyin eğlenceli vakit geçirirsiniz.
  • dahakathekiller7 D kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bakıyorum hemen 🙂
  • Karting oyunlarının bir çoğu oluyor. Hatta ekran 4 e bile bölünüyor.
  • Böyle güzel bir araba yarışı sanırım olmuyor.. 😞 GT dışında
  • beach buggy racing
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş söyle de inceledim onu 🙂fiyatı da ucuz 9 lira 🙂düşünüyorum
  • Hocam birde wipeout var, araba yarışı değil uzay mekiği yarışı ama baya eğlenceli bizde hanımla oynuyoruz :)
  • duman2578 D kullanıcısına yanıt
    Onada bakalım hocam tekliflere açığız 🙂amaç eğlenceli oynaması kolay oyunlar 🤣
  • Horizon Chase Turbo var ama, 2 kişili oynamayı bir türlü bulamadım ben.. Ama bilgilerinde 4 kişiye kadar oynanabileceği yazıyor. Oyuna bi bak derim ben yine de..
  • Bakalım 🙂 hocsm
  • Crash Team Racing Nitro Fueled
  • streets of rage 4
  • Sadece yarış oyunu bakmıyorum diyorsan aşağıdaki konuda maden var.

https://forum.donanimhaber.com/ps4-co-op-oyunlari--125003913
  • Gran turismo sport denmiş fakat aynı ekranda oynaması pek keyifli değildir. Sadece pist ve araç seçip ikiniz turluyorsunuz o kadar. Bu yüzden biz bir süre sonra işin suyunu çıkarmaya başlamıştık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.