![]() Arattım bulamadım. PS konusu mevcut değil. Ben de DH’ye olan bağlılığımdan ötürü kendime görev edinerek, database’inde bulunması adına bu konuyu açmayı uygun gördüm. Bu utanç derhal bertaraf edilmeli :) Belki de vardır ama ben bulamadım. O kadar Google’ladım, tek tek baktım, sayfaları gezdim falan ortada yok. Bulursanız linki atarsınız sonra da siteyi silebilirsiniz :) Oyun gerçekten eğlenceli. Yarışçı olarak oynadığın her tür yarışta, polis olarak da oynatıyor. Oyunun bazı kötü yanları var. Birincisi geliştirme yapamaman ve rakiplerin hileli oynaması (bunu oyun dünyasında bi terimi vardır ama bilmiyorum). Yani hileden kasıt, duel atacaksın. Duel 2 yarışçının yarıştığı müsabaka. Başa baş giderken diğer yarışçı başka arabaya çarpıp takla atıyor diyelim. Farkı açtığını zannedip sevinebilirsin değil mi? Yok. Sonra ne oluyor, ufak bi hata yapıyorsun diyelim. Çaat diye seni sollayıp geçiyor. Şimdi buna küfretmezsin de ne edersin. Genel olarak bu oyunda bütün yarışlarda, polis kovalamacaları hariç, işinize yarayacak taktik şu; asfaltta kalmak. O zaman biraz daha çabuk toparlanıyor. İleride geçme şansın oluyor. Konuyu editleyeceğim yazacaklarım var daha. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 4 Ağustos 2025; 0:20:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim