Şimdi Ara

Need for Speed Hot Pursuit Remastered | PS | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered | PS | ANA KONU

Arattım bulamadım. PS konusu mevcut değil. Ben de DH’ye olan bağlılığımdan ötürü kendime görev edinerek, database’inde bulunması adına bu konuyu açmayı uygun gördüm. Bu utanç derhal bertaraf edilmeli :)

Belki de vardır ama ben bulamadım. O kadar Google’ladım, tek tek baktım, sayfaları gezdim falan ortada yok. Bulursanız linki atarsınız sonra da siteyi silebilirsiniz :)

Oyun gerçekten eğlenceli. Yarışçı olarak oynadığın her tür yarışta, polis olarak da oynatıyor.

Oyunun bazı kötü yanları var. Birincisi geliştirme yapamaman ve rakiplerin hileli oynaması (bunu oyun dünyasında bi terimi vardır ama bilmiyorum). Yani hileden kasıt, duel atacaksın. Duel 2 yarışçının yarıştığı müsabaka. Başa baş giderken diğer yarışçı başka arabaya çarpıp takla atıyor diyelim. Farkı açtığını zannedip sevinebilirsin değil mi? Yok. Sonra ne oluyor, ufak bi hata yapıyorsun diyelim. Çaat diye seni sollayıp geçiyor. Şimdi buna küfretmezsin de ne edersin.

Genel olarak bu oyunda bütün yarışlarda, polis kovalamacaları hariç, işinize yarayacak taktik şu; asfaltta kalmak. O zaman biraz daha çabuk toparlanıyor. İleride geçme şansın oluyor.

Konuyu editleyeceğim yazacaklarım var daha.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered | PS | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 4 Ağustos 2025; 0:20:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Bu PC konusu. Orayı yaladım yuttum zaten.

Herkese selamlar. 1 görev yüzünden platin kupayı alamadım. Oyunu oynayan varsa yardımcı olabilir mi? PSN: gnyrcn

Ekledim dostum. Oyunda herhangi bir etabında süre olarak beni geçersen kupayı veriyor. Beraber oynamak gerekmiyor. Kolay gelsin.

Bu arada ben bu konuyu güncelleyemedim affedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 15 Eylül 2025; 23:2:6 >

Selamlar! Basit kupa aslında. Dilersen beni de ekleyip oyundaki süremi geçebilirsin. Belki Kulak Misafir'i süre olarak çok iyi yapmıştır. Muhtemelen ben o kadar iyi yarışamamışımdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 16 Eylül 2025; 12:37:47 >

Bu arkadaşı sakın ekleme :)

Adam bütün yarışları tek atmış nerdeyse ve süreleri geçmek çok zor. Gerek yok :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 16 Eylül 2025; 13:27:22 >

:)) Dostum alacağın olsun. Beni eklerken öyle demiyordun ama :)) Ayrıca sen o kupayı hemencecik aldın. Demek ki senin direksiyonun pardon analoğun benden çok daha iyi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 16 Eylül 2025; 16:2:49 >

Aldığım oyunu iyi hatırlıyorum bug olmuştu. Kaçan araç bankete takılmıştı :) Normalde 2 dk ile altın verdiği oyunda 50. saniyede almıştım. Yoksa diğerlerinde bir geçmeye çalışayım falan dedim yok abi saygılar. Sen iyisin yani. Arkadaş olarak eklenirsin ama kapışılmaz senle. Tekraren gerek yok :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 16 Eylül 2025; 16:52:54 >

Hot Pursuit, Rivals, Unbound vb. aslında güzel yapımlar. Bir ekip kurup akşam tıpkı maç yapar gibi birlikte birkaç yarış yapsak bence fena olmaz. Ne dersiniz? :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim

Dostum açık söyleyeyim ben oyunu platinledikten sonra direk siliyorum. Hatta sağ üstte platin simgesi gitmeden :) Multiplayer da pek sevdiğim bir tarz değil. Ayrıca ps’i arada çocuk oynuyor ben de akşamları hikayeli oyun oynuyorum. Yani benim için zor. Tamam derim olmaz mahçup olmayayım. Ve hatta hatta, senin gibi iyi oyuncularla hele :)) hiç strese giremem :)

Bende o şekilde yapıyorum. Oyunu tamamen bitirdikten sonra hemen siliyorum :) Açıkçası multiplayer tarzını bende pek sevmiyorum. Benim için her zaman hikâyeli oyunlar daha öncelikli geliyor. Fakat tanıdık isimlerle birkaç online yarış yapmak fena olmayabilirdi :) Neyse anladım. Siz de benim kafadasınız. Ben de sinir, stres olmamak için multiplayer işlere pek girmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 17 Eylül 2025; 11:48:44 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Eylül 2025; 16:23:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

Evet, oyunda toplanabilir öğeler yok. Böyle olunca oyun çok daha keyifli oluyor. Şu an oyunda hem yarış yapıyor hem de ilerleme kaydediyorum. Kısacası boş işlerle vakit kaybetmiyorum :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.