Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

arkadaşlar oyunla ilgili bir sorum var oyun open world bir oyun mu ?

Bide bu 3 oyunu güzelliğe göre sıralamanız nasıl olur
    NFS HP
    NFS run
    Bu oyun

Open world evet.

1-NFS HP 2010 (Bu nesilde çıkan en iyi NFS oyunudur)

2-NFS MW 2012

3-NFS THE RUN

peki nfs hp open world mü yoksa split second tarzı yarış ta altın kupa açmalı felan mı?

Open world değil, haritadan yarışı seçiyorsun, iki sınıf var birinde kaçıyorsun diğerinde kovalıyorsun (polis)

bu oyunu 30 tl ye sıfır buldum sizce almalımıyım?

Dediğim gibi bana göre bu nesildeki en iyi NFS oyunu, youtube'dan falan bak oynanışa vs, hoşuna giderse alırsın.

• Oyunun ana yarışlarına sağ yön tuşuna basınca çıkan "Races" sekmesinden mi ulaşıyoruz?

Oyunda senaryo göremediğimden hangisi ana, hangisi baba, hangisi bana belli olmuyor.
  • Garajda assignmentlarinizi belirlemeden gram ilerleyemezsiniz oyunda onu soyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Garajda assignmentlarinizi belirlemeden gram ilerleyemezsiniz oyunda onu soyliyim.

Bir denerim. Sarmazsa online modlara bir göz atarım. Zaten bitirmeyede pek istekli değilim.

Need for Speed: The Run fena değildi ama Most Wanted benim için "olmamış"
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Garajda assignmentlarinizi belirlemeden gram ilerleyemezsiniz oyunda onu soyliyim.

oyunda ck yeniyim garaj da assigmenti nasil belirliyoruz bmwyi sectim 5-6 yaris yptim yeni yaris gelmiyor yardim edersen cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu oyunu move ile nasıl oynarım videolu falan anlatımı varmı kuramıyorum
  • arkadaşlar bende oynamaya başladım yanlız ana konusu nedir tam olarak ne yapmam gerekiyor anlayamadım.bir kaç yarış kazandım arabalar çıktı yanlız her araç için belli yarışlar var ve ben onların hepsini kazanıyorum ama yarış hala map ta görünüyor ve yeni birşeyler açılmıyor? nerde hata yapıyorum acaba bir sırasımı var bu arabaların veya yarışların? oyun artık ilerlemiyor sebebi nedir ? yardımcı olursanız sevinirim
  • Yillar sonra bugun bir kez daha oynadim.Zamanina gore cok iyiydi. Arcade sevmesem bile 2-3 kovolamaca sariyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.