Binbaşı
01 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 108 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Godzillanin fragman yilbasinda geliyor. Fragmanin uzunlugunu bilemiyoruz simdi ama suprizlere cok acik. Filmin tamaminin ocak sonlarina dogru gelmesi bekleniyor.
Arkadaslar burayi kazandim kadikoyde oturuyuyorun servisle gidip gelmeyi dusunuyorum sindilik ama eksi sayfasinda ki yorumlari okuyunca resmen depresyona girdim . Birde sizin yorumlarinizi alayim yasam nasildir ne yaparim ben .
Basliga ne yazicagimi bilemedim pek . Dil den girdim sinava ve siralama bekledigimden cok daha geri de geldi 13k ya girdim normalde netlerimle (ydt de 77 net yaptim) en kotu 10-9 k rahat gelmesi gerekiyordu . Medeniyet uni gecen sene 10500 le falan almis bu sene gelme ihtimali varmidir acaba ?
Merhaba arkadaslar ben 2017 ygs lys sinavina girip bi universiteye yerlestim. Bu sene tekrar girmek istiyorum herhangi bir puan kirimi oluyor mu ? Ben bir sene sadece diye biliyordum.
Merhaba . Su an core 2 quad ve hd 5770 bir sistemim var .Anliyacaginiz uzere baya yasli bir sistem su an icin dota 2 yi en dusuk 1080p de 50 fps de oynayabiliyorum. Elimde ki playstation 4 slim i 1300 lira gibi fiyata satip yeni sistem toplamak istiyorum , bir kac sorum var .

Oncelikle elimdeki hp anakart c2q 9300 , asus hd 5770 ve 4gb ddr2 ram i kac tl ye satabilirim . Piayasadan baya uzak kaldim.

Elimde 350w hp psu var . En azindan 1 ay yeni sistemi calistirir mi ? Kagit uzerinde su an ki parcalarim eski olsugundan tdp degerleri baya yuksek yeni parcalara gore , o yuzden cok sikinti olucagini dusunmuyorum.

2500 lira gibi bir butcem var . Biraz zorladim mi i5 6600 , ucuz bir anakart , gtx 1060 ve 8gb ddr4 ram alabilicegimi dusundum ufak bir arastirmayla . F/p orani daha yuksek baska alabilicegim bir cpu veya gpu var midir ? Bu seviye bir sistem 1080p de beni ne kadar goturur ?

Biraz uzun oldu kusura bakmayin iyi gunler.
Merhaba . Hyperx cloud 2 kulakligim jak tan temazsizlik yapmaya basladi ve sonrasinda tamamen gitti. 4 way senheiser jak aldim fakat lehim yapicak duzgun bi yer bulamadim kadikoyde.En son 4 yil once siberia v2 mi yaptirmistim ters lehimlemisti salaklar .
Merhaba arkadaslar ogrenciyim de kym nin yatmasini brkliyorum hala sigaram kalmadi 1 gundur rica etsem garanti veya ziraat ten 10 lira borç aticak var mi ayin 10 unda kym yatiyir o zaman oderim . İlk defa boyle birsey istiyorum ama yillarca forumda olunca bu yuzu buldum kendimde .

İyi aksamlar.

https://youtu.be/lVLEX2lFPOc

İnsanlik kalmamis bu ülkede.Adamin yerinde olsam katil olurdum şerefsizim.Kadinin yazdiklarina ayri bir sinirlendim , yazik ...

Öne ciksin diye burayada koyayim dedim.
Arkadaslar , kiz arkadasim 1 haftadir böyle soğuk davraniyor, bulusmak istemiyor ve konuşmuyor bile.Depserif hallerde , keyfim yok diyor hep yatiyor tum gun.

İcim icimi yiyor 1 haftadir böyle beni istemese direk soylerdi diye düşünüyorum oyle bir karakter degil.Zaten kiz asosyal , arkadaslarinin hepsini taniyorum yakindan bana oyle diyip baskalariyla görüşüyor da olamaz

2 gündür yataktan cikamiyorum sıkıntıdan, kizi cok seviyorum sikmakta istemiyorum ne yapsam

Bugun senin o taraflarda isim var bi ugrayayim konusalim diye ikna ettim. Aksam bulusucaz nasil bir tavir sergilemeliyim acaba?
Merhaba arkadaslar. Ehliyet almak iciin randevu almaya clistigimda 2 ay sonraya atiyor. Bildiginiz uzere bugun itibariyle ehliyet almak artik emniyetlerden degil ilce nüfus mudurluklerinden aliniyor yeni kimlik gibi.

Simdi sorum su ;

Zamaaninda yeni kimlik icin randevu almadan sabaah erken gidip sira alip halledebiliyordun. Bende sabah erkenden gitsem islemlerimi yaparlarmi acaba ?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Oyun,Donanım,Overclock
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
Xbox
Oyun Platformu
PC
Xbox Live GamerTag
ApmomoTR12
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.658
İkinci El Bölümü Mesajları: 107
Konularının görüntülenme sayısı: 20.436 (Bu ay: 357)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 772 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.