Yarbay
06 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme
Toplam: 182 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar selamlar. Suya düşen telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Telefonu üstüne ücret vererek değiştirmek için apple kimliğini kaptmamız lazımmış. Apple iphone 11 aldık bunla giriş yaptık şifresini girdik ama eski telefon açılmadan buradaki kimliği nasıl kaptabiliriz? Apple servis bu şekilde almıyor telefonu. Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Çok garip bir durum aktaracağım. Şimdi benim eski aracı 25/06/2022 tarihinde satıp aynı gün yeni araç aldım. Bu tarihi seçmemdeki amaç sigortacım tam sigortanın dolduğu gün satışı yap, hasarsızlık alırsın sigortayı iptal etmeyiz dedi. Aynı gün satış ve alım işlemlerini gerçekleştirdik.

şimdi aynı gün yeni sigorta için sigortam netten teklif aldım. 3000 tl aşağısı yoktu. Eski sigortayı bittiği gün satışı yaptığımız için iptal etmedik. 26/06/2022 tarihinde fiyat aldığımda bu tutar 2400 tlye düştü. Yüzde 15 hasarsızlık uygulanmış görünüyordu. 88 doğumluyum bu arada. Birkaç yerden daha teklif aldım. Kayınpederin tanıdığı sigortacı kesinlikle önceki sigortayı iptal ettirmem gerektiğini, bu sigortanın tramerde göründüğünü, iptal edersem daha az prim ödeyeceğimi ve etmemem halinde ileride yaptıracağım tüm sigortaların yüksek bedelli çıkacağını söyledi. bu görüşe katılan birkaç sigortacı daha oldu.

kendi sigortacım ise bilerek iptal etmediklerini, zaten vade sonu otomatik iptal olduğunu, hiçbir şey olmayacağını, iptal etmem halinde hasarsızlığı kaybedeceğimi söyledi.

şimdi sigortayı 2400 tlden yaptırdım. Ama bu olay benim için ülke meselesine döndü. Hangi taraf doğrusunu söylüyor? Yani gerçekten merak ediyorum. Hepsi farklı konuşuyor ve görüş birliği yok.

edit:2488 e de yaptıramadık. Bir gün sonra en ucuz teklif 2612 tl. Bir gün gecikme bedeli bu oldu. Lanet olsun dedim yaptırdım.

Merhabalar arkadaşlar. Elimizde klavye ve fare de dahil olmak üzere hiçbir ekipman yok. Sistem oyun için kullanılacak. Tavsiyelerinizi bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederiz.

Not: Şuradan almayız diye bir kural yok, güvenilir bir site oldukça her yerden toplayabiliriz. Teşekkürler.
Arkadaslar merhaba. Hepsiburadadan şu sistemi topladim. Indirim bugun bitecegi izin yorumlarinizi almadan sistem almak istemedim. Mobil oldugum icin link ekleyemiyorum fotografini cektim. Sizce 1900 tlye daha iyisi toplanir mi? Sistemde uyumsuz parca var midir ekran karti olmadan calisir mi? Birde almam gereken ssd icin kablo vs var mi ilk defa ssd kullanacagim. Tesekkurler.
Sistem tavsiyesi acil
Sistem tavsiyesi acil
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar parçalarından biraz uzak kaldım. Daha önce buradan çok güzel fiyat/performans oranı yüksek sistemler topladım. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bütçe biraz esneyebilir. Şuradan almayız diye bir talebimiz de yok herhangi bir güvenilir mağaza olabilir. şimdiden teşekkürler.
her şey 07/10/2014 tarihinde bimeks'ten nokia lumia 520 siparişi vermemle başladı. daha sonra bulunduğum ildeki metro alışveriş merkezinde bu telefonun bir üst modeli olan lumia 525'in kampanya ürünü olarak daha uygun fiyata satıldığını görünce hemen bimeks'i aradım ve siparişi iptal edip metro'dan telefonu aldım. 10 dakika sonra bimeks'ten aldığınız ürün kargolanmıştır diye mesaj geldi. neyse dedim, bir gün sonra gelince hiç açmadan ürünü iade ederim. bir sonraki gün telefon gelmedi. ondan sonraki gün de gelmedi. durumdan işkillenerek internetten gönderi kodu ile ne durumda olduğunu sorguladım. gördüm ki kargo işlemsiz olarak 2 gündür çayırova transfer merkezinde bekliyor. bimeks ile görüştüğümde kargoyu geri istediklerini, ancak yurtiçi kargo'dan cevap gelmediğini söylediler. bugün yani 11/10/2014 günü itibariyle kargo halen çayırova transfer merkezinde bekliyor. bimeks ise ürün kendilerine iade edilmediği için para iadesi yapamayacaklarını söylüyor. böyle olacağını bilsem siparişi iptal etmeden teslim alır, daha sonra cayma hakkımı kullanarak ürünü hemen iade ederdim.
yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini aradım. 10 dakika beklettikten sonra çayırova'nın telefonunu vererek bana sorunu onlarla halletmem gerektiğini söylediler. bunlarda da self servis modası var sanırım. çayırova'nın telefonunu yaklaşık 10 kez aradım, bakmaya tenezzül eden olmadı. daha sonra yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini tekrar aradım, kayıt oluşturdular ama pek umutlu değilim. işlem de pazartesi gününe kalmış görünüyor. genel müdürlüğe mail atıp, şikayetvar.com'a da mesaj yazdım. pazartesi günü kargo toplam 5 gün boyunca işlemsiz olarak çayırova'da bekletilmiş olacak. daha önce diğer kargo firmaları ile 100'e yakın işlemimde hiçbir şekilde böyle bir sorun yaşamadım. işin kötüsü telefonu da taksit olmadığından tek çekim almıştım. ödeyemeyecek br durumum yok, ancak bunlar yüzünden alacağım playstation 4'ü ödeme gelene dek ertelemek zorunda kaldım. işi gücü bırakıp 3 gündür bunlarla uğraşıyorum. bundan sonra yurtiçi kargo ile çalışmamak için özen göstereceğim.
Arkadaşlar bir sorum var. Dedem engelli ve üzerinde ötv indirimsiz olarak almış olduğu bir araç var. Kendisi 0 ötv indirimli araç alabilir mi üzerindeki aracı satmadan? Şu an üzerine olan araç eski model bir Skoda Fabia.
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün ufak bir kaza yaşadım. Otoparktan çıkmım, ışıklarda bekliyordum. Karşı taraftan Fiat Doblo marka araç ile fırıncı geldi. yol dar olduğu için ben dururken yanımdan geçmeye çalıştı ve sol arka çamurluğa sürtüp boyayı kaldırdı. yani 2 saniye beklese yeşil yanacak ve yol boşalacaktı. neyse, adam ekmekleri fırına bıraktı ve olay mahallinden ayrıldı. ben de polis çağırıp kaçtığı yönünde tutanak tutturdum, ayrıca kaza tespit tutanağı hazırladık. ben aracın boya kalkan yerini yetkili serviste boyatmak istiyorum, çünkü aracım clio 4 ve alev kırmızı rengini sadece renault servisi tutturabiliyor. Elimdeki kaza tutanağı ile kaskoyu hiç deldirmeden çamurluğu boyatabilir miyim yetkili serviste? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün ufak bir kaza yaşadım. Otoparktan çıkmım, ışıklarda bekliyordum. Karşı taraftan Fiat Doblo marka araç ile fırıncı geldi. yol dar olduğu için ben dururken yanımdan geçmeye çalıştı ve sol arka çamurluğa sürtüp boyayı kaldırdı. yani 2 saniye beklese yeşil yanacak ve yol boşalacaktı. neyse, adam ekmekleri fırına bıraktı ve olay mahallinden ayrıldı. ben de polis çağırıp kaçtığı yönünde tutanak tutturdum, ayrıca kaza tespit tutanağı hazırladık. ben aracın boya kalkan yerini yetkili serviste boyatmak istiyorum, çünkü aracım clio 4 ve alev kırmızı rengini sadece renault servisi tutturabiliyor. Elimdeki kaza tutanağı ile kaskoyu hiç deldirmeden çamurluğu boyatabilir miyim yetkili serviste? Teşekkürler.
Shxjjssj
Hakkında
Meslek: İşçi
İlgi Alanları: pc, anime, nba, arabalar, tuning-detailing
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
alışverişlerim profilimde.
Hakkımda:
turkuaz 29ist (ingoo in-240 mp4 player ve nikon l15 alındı), sasmalco(ps2 satıldı), marjinal kirpi(ingoo in-970s mp4 player alındı), moon74(nikon L15 satıldı), nightstalker035(ataba 908 ve varta pil alındı)x2 ,kaymaster(logitech chillstream satıldı), hepsi1leşme,(lg monitör satıldı), java(8800gt alındı), pcdünyası(işlemci ve ekran kartı satıldı) mkpala (anakart satildi), oneronline(klasik gitar satıldı), evolution(ocz fatal1ty alındı), asyapage(adsl modem alındı), delon(8800gt satıldı), ulashh1907(hdd satıldı), korgeneral(ram satıldı)

kefil olduğum: Arch angel (ibrahim görkem koç)
hepsi çok degerli insanlardır.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.803
İkinci El Bölümü Mesajları: 457
Konularının görüntülenme sayısı: 27.693 (Bu ay: 549)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 262 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.