Şimdi Ara

Kızlara Asla Güvenmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıytırık bir kazak yüzünden ayrıldık , güvenilmemesi gereken varlıklar.

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Mesafe uzak diye kargo yolladığın kız sana sabahları sandviçi kargoyla mı yolluyordu hiç bir şey anlamadım ama o kadar özel jestlerin üzerine gs storedan kazak mı aldın kıza acıdım su an. sorun sadece kazakta degildi bence sucu insan önce kendinde aramalı bazen.

EDIT
    Hocam olayı sana şöyle anlatayım ; kız İstanbul'daydı. Özel bir platformda tanıştık , dahası Twitter'dan ve WhatsApp'tan geldi.

Yazın sabah 12:00-06:00 gibi sürekli konuşuyorduk , bol bol da eğleniyoruz tabi ki konuşurken. Ben Fethiye'de oturuyorum , kız İstanbul'da. Ben kayıt gününe geleceğimi söyledim , buluşma ayarladık. Boğaz turu yapacaktık fakat en azından biraz zevkli geçsin diye Anadolu Kavağı'nda tavla oynayarak iddaalaşmaya karar verdik. O gün benim yolculuk günüm olduğu için aç olacağımı bildirdim , kendisinin de sabah dershanesi olduğu için sabahın kör vaktinde kalkıp bana sandwich hazırlamış.IETT'de de giderken afiyetle yedim.

İddaalara gelecek olursak ; bana kelimelerle resim yapacasın dedi , ben de '' sen de bana şarkı yaz-söyle '' dedim. Otobüste de sürekli nasıl yapacağımızdan , çok zor olduğundan konuştuk.Bana '' kelimelerle resmi biri yaptı , ondan kopya çekersin '' dedi durdu sürekli. Kendisi 3 saate yaklaşık uğraşmış bana yapmış meğerse , tavlayı kazanan tarafta ben oldum ; karşımda şarkı yazdı fakat saat geç olduğundan dolayı evine götürmek zorunda kaldım , okuyamadı daha doğrusu.

Ondan sonra da , aramızda birbirimizden etkilendik mi tarzında muhabbet oldu , benden etkilendiğini zor da olsa söyledi ( bu tarz konuları konuşmayı sevmiyor ) , ben de söyledim haliyle. Fakat çok yoğun olduğu için ( Sınav öğrencisi ) 1 sene böyle muhabbet etmeye karar verdik , hafiflediği zamanlarda da buluşacaktık.Hatta Kavacık'ta bruncha sözleşmiştik.

Neyse, ben Fethiye'ye döndüm. Kendi kendime yapacak yaratıcı bir şeyim yoktu , fanatik bir GS taraftarı olduğu için ona her gün kendi harçlıklarımdan biriktirip kazak aldım ( ilk defa para biriktirdim ) , bunun onun için önemi olacağını düşünüp kargoladım. Sonunda da sürpriz olarak , ona kelimelerle resim yapıp GS Takımına imzalatıp verecektim , kazağı erkenden kargoladım.

Kazağı kargo şubesinden almamış , kargodan bunu arayınca da bana döndü sinirli bir şekilde , tartışma orada koptu. Arada 3-4 gün konuşmadık ve ben en sonunda artık patladım . Bittiğini söyledi. Bende biraz üsteledim ve kendi haline bıraktım. Hiç huyu değildir ama beni Twitter - Skype - WhatsApp'tan da blocklamış. Eski sevgilisini bile blocklamadı , gereksiz kişileri bile blocklamadı ama beni blocklamış.

Dün 3-4 kere aradım açmadı , son bir mesajla hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim, devamını getirmedim.

Böyle kıytırık bir olaydan dolayı bitirdik , 3 tane kız arkadaşım oldu ama ilk defa birine %100 bağlanmıştım , ruh eşimi buldum diyordum ki böyle boktan bir olaydan bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 5 Ekim 2012; 16:48:24 >

• :D
  • Barışınca güvenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Barışınca güvenirsin.

Barışma falan olamaz bu saatten sonra , herşey bitti.
  • ben ilk günden beri boşuna demiyorum annenize bile güvenmeyin diye bir bildiğimiz var.
  • Teşekkürler bizi aydınlatan dahi insan.Bundan sonra güvenmeyeceğiz.
  • Olay nedir Allah aşkına?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay ne birader anlat da dinleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

Olay nedir Allah aşkına?

Hocam bu kızla biz uzun süredir flört ediyorduk ; kız bana sabah 6'da falan kalkıp sandwichler yapıyordu , kartona falan kelimelerden resim yapıyordu ( 3 saat uğraşmış ) . Bende altında kalmamak için kıza GS Store'dan kazak aldım , aramızda mesafe olduğu için kargolattım adresine. Kız kazağı da almadı , tartışma çıkardı. Bitirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: elente

Olay nedir Allah aşkına?

Hocam bu kızla biz uzun süredir flört ediyorduk ; kız bana sabah 6'da falan kalkıp sandwichler yapıyordu , kartona falan kelimelerden resim yapıyordu ( 3 saat uğraşmış ) . Bende altında kalmamak için kıza GS Store'dan kazak aldım , aramızda mesafe olduğu için kargolattım adresine. Kız kazağı da almadı , tartışma çıkardı. Bitirdik.

Çok ilginç cidden. Kargolattın diye mi bozulmuş yoksa Galatasaray, futbol vs ilgili bir şey olduğu için mi? Daha özel bir şeyler bekliyodur belki. Çok da anlam veremedim ama.

• Bu olay son 1 saat içinde oldu değil mi?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hediye aldı diye ayrılan kız
    zaten bahane arıyormuş. belli yani. böyle saçma bir ayrılma nedeni olur mu. unut gitsin.
  • KAZAK BAHANEYDİ AYRILMAK ŞAHANEYDİ ÜZGÜNÜM DOSTUM
  • çok yanlış birine denk gelmişsin başından anlamalıydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 5 Ekim 2012; 2:05:58 >
  • Ne gada da datlı bi o kada farklıı.. Peh peh peh peh peh peh peeeeh
  • dostlar neredesiniz gelin 2 dakika muhabbet edelim
  • Mesafe uzak diye kargo yolladığın kız sana sabahları sandviçi kargoyla mı yolluyordu hiç bir şey anlamadım ama o kadar özel jestlerin üzerine gs storedan kazak mı aldın kıza acıdım su an. sorun sadece kazakta degildi bence sucu insan önce kendinde aramalı bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

1 haftadır bakıştığım kızla bugün okulun bahçesinde 2 saat kadar yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grubu içerisinde ilk defa konuşma şansı buldum ya beyler öyle böyle değil konuşurken devamlı göz göze geliyoruz gözlerini içi gülüyor ama zamanı değil o da farkında ayrılırken o el sallaman beni benden aldı
    uyku girmiyor gözüme ya yok böyle bir duygu

sana gelince çok yanlış birine denk gelmişsin başından anlamalıydın

Bence senin sonun da konuyu açan şahıs gibi olacak. O sana attığı adımlara hiç güvenme. Yarın sen bir adım atarsın o beş adım geri çekilir. Her zaman olan ama biz erkeklerin hiç ders almadığı şeyler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

1 haftadır bakıştığım kızla bugün okulun bahçesinde 2 saat kadar yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grubu içerisinde ilk defa konuşma şansı buldum ya beyler öyle böyle değil konuşurken devamlı göz göze geliyoruz gözlerini içi gülüyor ama zamanı değil o da farkında ayrılırken o el sallaman beni benden aldı
    uyku girmiyor gözüme ya yok böyle bir duygu

sana gelince çok yanlış birine denk gelmişsin başından anlamalıydın

Bence senin sonun da konuyu açan şahıs gibi olacak. O sana attığı adımlara hiç güvenme. Yarın sen bir adım atarsın o beş adım geri çekilir. Her zaman olan ama biz erkeklerin hiç ders almadığı şeyler...

hoca içimi kararttın be inşallah böyle bişey olmaz ümitliyim ben

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.