|
Beyler herkese selamlar. Bu konuyu başka arkadaşların da mağdur olmaması için açıyorum. Tanışma uygulamasından bir kızla tanıştım baktığınız zaman kız normal bir kız görünüyor hatta mesajlarıma geç cevap veriyor falan. Bu yüzden hiç şüphelenmedim bu kız beni tanıştığımızın gecesi buluşmaya çağırıyor kulübe gidip içelim diyor şüphelendim ama tamam dedim hiç aklımda yok çünkü. Neyse o akşam bana yazmadı benim şüphelerim iyice gitti scam olduğunu çözemedim. Ya oltasına başka birini düşürdü ya da daha inandırıcı olsun diye beni ekti bilmiyorum. Neyse ertesi günü yazdım tamam bu akşam buluşalım muhabbeti oldu. Kulüplerin pahalı olduğunun farkındayım ama en fazla 2-3k öder yolumuza bakarız kafasıyla buluştum kızla. Normal kahve içtik vs. sonra hadi kulübe gidelim dedi. Neyse tamam gidelim kız zaten böyle çok sağlam değil belli yani ama zaten bir gece takılırız kafasında olduğum için çok da umursamadım. Kulübe gittik kız başladı şişe açalımlara dur diyorum normal bir şeyler içelim yok öyle daha pahalıya gelir bilmem ne. Vodka şişesi açtırdım kız devamını istiyor bana cilve falan yapmaya başladı yanaşıyor falan. Şampanya açalım dedi üstüne, menüye bakıyorum şampanyanın fiyatı 2k, bir de en ucuz onu belirtmişler. Ben zaten vodka falan açtırmışım orda 5klık olmuşum tamam dedim açalım artık gözümde değil yani. Garsona söylerken kız bir şeyler dedi çok anlamadım bir baktım ateşli mateşli şampanyalar geliyor masaya konfeti saçıyorlar falan. Ben zaten iyice rahatsız oldum kız da içmiyor bile iki üç bardak içiyor sarhoş olamadım hala ya falan diyor. Sonra kalkalım hadi otele falan geçelim dedi, tamam dedim hesabı istedim ne gelse beğenirsiniz. Tam tamına 40 bin lira. Garson da açıklamasını yapıyor bu özel seri şampanya bilmem ne 30kya kitlemişler anlayacağınız. El mahkum ödedim tutarı ama sinirden kaskatı kesildim. Sonra kız başka bir yerlere geçelim biraz daha içelim tam sarhoş olamadım kendimi sana vermek istiyorum tarzı konuştu, direkt saldım. Olayın aslı şu, tabii farazi konuşuyorum ancak %99 bu şekilde, kız bu mekanın konsomatris tarzı çalışan demiyim de büyük ihtimalle o civardaki mekanlarla anlaşmalı. Bu şekilde oltasına düşürdüğü erkekleri getiriyor şişe açtırıyor, bu arada yemin edebilirim şişelerde gram alkol yoktu açtırdığımız vodka şişesi bile bildiğin alkolsüzdü. Böyle elemanları düdüklüyorlar(tabii ben de düdüklenmiş bulundum), kız da komisyonuna alıyor mekan zaten 500 liralık şeyi 40kya kitliyor, alan memnun veren memnun olan ise bizlere oluyor. Ben böyle bir şeye ilk defa denk geldim bugüne kadar çok buluşmam oldu ancak böyle bir şey asla yaşamadım. Sanırım yeni nesil bir scam. Özellikle bu tanışma uygulamaları bu kadar çok kullanılıyorken arkadaşlar aman diyim bu şekilde oyunlara gelmeyin. Şimdi ben bu para için belki 1,5 ay çalışacağım ödemek için. Az para değil bir gecede giden paraya bakar mısınız. Kesinlikle sizle ilk buluşmadan kulübe gidelim içelim tarzı konuşan kızı direkt engelleyin. Bunlar yeni nesil konsomatris. Baktılar artık mekanlardaki kızlar oltaya getiremiyor, herkes çaktı olayı bu tanışma uygulamalarına dadandılar. Benim bu olaydan dilim yandı sizlerin de yanmasın. Para kolay kazanılmıyor özellikle bu devirde. Üstelik ben orda ödeyemesem kim bilir neler yapacaklardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt