Şimdi Ara

Kızlara Asla Güvenmeyin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı sen daha dün twitter'dan seviyorum diye yazmamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ben ilk günden beri boşuna demiyorum annenize bile güvenmeyin diye bir bildiğimiz var.

babaya güvenmeyini duydum da anaya güvenmemeyi ilk defa duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

Hocam, yolladığınız kazağın resmini koyup, kazağın bedenini yazabilirseniz, sorunun kazakta mı, kızda mı olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, kargoların karışma ihtimali var mı?

Kız kargoyu almadı hocam , ben ona kazak aldığımı ve kargolattığımı söyledim ; o da yollama , gerek yok öyle pahalı şeylere dedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_66457478/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66457478 kazağın satış linki de burada.

Az önceki mesajımda iki kızdan bahsettim bir tanesi dönercide bile hesabı ben ödediğimde nerdeyse canımı okıyacak birkızdı ne gereği var diyordu ikimizde yarı yarıya öderiz diyordu. Saatlerce arayıp konuşuyordu. Diğerinde ise durumlar biraz farklıydı ama o da iyidi. Ha birde 60 TL senin için pahalı değil onun için pahalıdır. Veya hediye almak istemiyordur kendini yüzsüz hissediyordur.

Hocam kazağın fiyatı 90 TL.

Aynen o kız da öyleydi , Anadolu Kavağı'nda hesabı tuvalete gidiyorum diye gittim ödedim , çıkışta da surat astı ama almıştım hemen gönlünü.

Ben hala niye bitirdiğine anlam veremiyorum ; sevmese sevmiyorum derdi , etkilenmese etkilenmiyorum derdi.

Kazaktan böyle bir şey yapacağını sanmam başka bir şey olmuş olabilir.Sınav için desen günde en kötü 1 saat bile mesajlaşmaya ayırabilir o bile aşırı çalışıyorsa. Ama sen 1-2 gün bekle bak blocklamayı kaldırmış mı kaldırdıysa ara konuş çünkü konuşmak için kaldırmıştır. Olmadı 1 hafta sonra bak ama 1-2 hafta soğukluk ciddi bir şey sen yinede 1 hafta sonra ara açmadı mı bir süre sonra yine ara ondan sonra duruma göre sonra arayıp veya unutmaya çalışman lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

Bütün kızlar aynı değil tanıştıkların ve ne yaşadıklarınız önemli zaten güvenilmesi,ve gerçekten değeri hakeden kızların değerini bilmiyoruz sonra pişman oluyoruz. Ama her kız aynı değildir bunu aklınızda bulundurun. Ha kızlar güvenilmez eve ama erkeklerde yani bizde güvenilmeyiz aldatırız yalan söyleriz bir çoğu sadece cinselliği düşünür yani iki taraftada durum aynı.

şöyle tarafsız insanların varlığını görmek güzel oluyor

Teşekkür ederim. Doğru sözü niye söylemeyim. Mesela şu son 1 yılda 2 tane tamamen her türlü güvenilebilecek çok iyi kız tanıdım ikisiyle de yakınlaştık bazı duygsusal şeyler yaşandı ama ikiside benim öküzlüğüme(başka kızlarla takılma ama bu takılmalar öylesine flört tarzı olanlar diğerleri gibi ciddi olmıyanlar) kızlar yavaş yavaş rahatsız olmaya başladılar. Kabalığıma bazen yaptığım eziyetlerere kötü muamelelere katlandılar. En sonunda ikiside benim en uç nokta kovma şeklim yüzünden gittiler ve bir daha mesaj attığımda artık çok geçti artık o eski duyguları sevgileri kalmamış veya yok etmek istiyorlardı. Onca şeyden sonra mümkün değil diyorlardı. İşte bu ikisi için pişmanlık duyarım çünkü yaptıklarımdan dolayı katlanmaları beni gerçekten sevdiklerini gösteriyor. Ama onun dışında flört ve flörtten biraz daha ileri ciddiyette ilişkilerdeki kızlar için gittiklerine pişman değilim ama belirli bir değeri hakedenlere o değeri veremediğim için onlara haketmediği göz yaşlarını verdiğim için pişmanım. Gerçekten değeri bilinecek kişiler var ama hiç bir değeri haketmeyenlerde var. Zaten o kişilerin değeri hakedip etmediğini tanıdıkça zaman geçtikçe anlıyorsunuz.

yazık etmişsin o iki kıza :) yapmayın şöyle

• @smd Bana teklif eden bir kız vardı , sadece sinirden onu kabul ettim.

@Vatov Hocam kazaktan değil , dersten değil , neyden peki? Dün 3-4 kere aradım , açmadı. Dünden beri mail atıyorum,cevap vermiyor.
  • Kazağı ailesiyle beraber yaşadığı eve mi gönderdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Kazağı ailesiyle beraber yaşadığı eve mi gönderdin ?

Hayır , Paşabahçe Şubesi'ne gönderdim kargonun , Şubeye teslim yolladım.
  • boşver hemşerim bu işleri, muğla fethiye demi ? ben de oralıyım, taşyakada oturuyorum, gel biz senle gezelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

boşver hemşerim bu işleri, muğla fethiye demi ? ben de oralıyım, taşyakada oturuyorum, gel biz senle gezelim

Evet , Fethiye.Ben İstanbul'dayım şuan , üniversite okuyorum. Zaten hemen unutmak için başka kız arkadaş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 5 Ekim 2012; 19:52:03 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bütün kızlar aynı değil tanıştıkların ve ne yaşadıklarınız önemli zaten güvenilmesi,ve gerçekten değeri hakeden kızların değerini bilmiyoruz sonra pişman oluyoruz. Ama her kız aynı değildir bunu aklınızda bulundurun. Ha kızlar güvenilmez eve ama erkeklerde yani bizde güvenilmeyiz aldatırız yalan söyleriz bir çoğu sadece cinselliği düşünür yani iki taraftada durum aynı.

şöyle tarafsız insanların varlığını görmek güzel oluyor

Teşekkür ederim. Doğru sözü niye söylemeyim. Mesela şu son 1 yılda 2 tane tamamen her türlü güvenilebilecek çok iyi kız tanıdım ikisiyle de yakınlaştık bazı duygsusal şeyler yaşandı ama ikiside benim öküzlüğüme(başka kızlarla takılma ama bu takılmalar öylesine flört tarzı olanlar diğerleri gibi ciddi olmıyanlar) kızlar yavaş yavaş rahatsız olmaya başladılar. Kabalığıma bazen yaptığım eziyetlerere kötü muamelelere katlandılar. En sonunda ikiside benim en uç nokta kovma şeklim yüzünden gittiler ve bir daha mesaj attığımda artık çok geçti artık o eski duyguları sevgileri kalmamış veya yok etmek istiyorlardı. Onca şeyden sonra mümkün değil diyorlardı. İşte bu ikisi için pişmanlık duyarım çünkü yaptıklarımdan dolayı katlanmaları beni gerçekten sevdiklerini gösteriyor. Ama onun dışında flört ve flörtten biraz daha ileri ciddiyette ilişkilerdeki kızlar için gittiklerine pişman değilim ama belirli bir değeri hakedenlere o değeri veremediğim için onlara haketmediği göz yaşlarını verdiğim için pişmanım. Gerçekten değeri bilinecek kişiler var ama hiç bir değeri haketmeyenlerde var. Zaten o kişilerin değeri hakedip etmediğini tanıdıkça zaman geçtikçe anlıyorsunuz.

yazık etmişsin o iki kıza :) yapmayın şöyle

Sorma çok pişman oldum ve üzüldüm ama öyle birilerini bulana kadar yine aynı tas aynı hamam

• quote:

@smd Bana teklif eden bir kız vardı , sadece sinirden onu kabul ettim.

@Vatov Hocam kazaktan değil , dersten değil , neyden peki? Dün 3-4 kere aradım , açmadı. Dünden beri mail atıyorum,cevap vermiyor.

Bilmiyorum ailesel durum olabilir,ailesi baskı yapmış olabilir veya başka bir şey
  • quote:

quote:

Bilmiyorum ailesel durum olabilir,ailesi baskı yapmış olabilir veya başka bir şey

Ailesi beni çok seviyordu , hatta '' bu çocuk seni adam eder '' tarzında aralarında esprili konuşmalar geçiyordu , kızı bıraktım. Artık eski sevgim-saygım hiçbir şey kalmadı ama nedenini merak ediyorum sadece.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

Hocam, yolladığınız kazağın resmini koyup, kazağın bedenini yazabilirseniz, sorunun kazakta mı, kızda mı olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, kargoların karışma ihtimali var mı?

Kız kargoyu almadı hocam , ben ona kazak aldığımı ve kargolattığımı söyledim ; o da yollama , gerek yok öyle pahalı şeylere dedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_66457478/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66457478 kazağın satış linki de burada.

kazak güzelmiş aslında

• quote:

Oğlum sinirden kabul ettiysen niye saniyesinde aşığım yazdın? Maaşallah aşk hayatında çok hareketli.
  • quote:

quote:

quote:

Ailesi beni çok seviyordu , hatta '' bu çocuk seni adam eder '' tarzında aralarında esprili konuşmalar geçiyordu , kızı bıraktım. Artık eski sevgim-saygım hiçbir şey kalmadı ama nedenini merak ediyorum sadece.

Bilmiyorum dostum hani ailesiyle de tanışmışsın seni seviyorlar neden olabilir hiç bir fikrim yok. Aileden birisinin numarası varsa aramayı denesen.

• iliskin ne kadar surdude ne paylastinda ruh ikizini buldugunu dusundun.
    iliski zaten mesafe iliskisi seklinde baslamis :S buda ayri sacmalik
  • @Nikopoll Kazağı almadan 2 tane normal kız arkadaşıma sordum , hepsi çok beğendi.

@smd Kız benden bir hareket bekliyordu , ben de o anlık hareketi yaptım. Sonradan pişman oldum.

@Vatov Ailesiyle tanışamadım , onlara bizim mailleşmelerimizi , mesajlarımızı okumuş , gayet içleri ısınmış söylediğine göre.

@mavlak 5-6 ay internetten konuştuk , günde 10 saat civarında konuşuyorduk neredeyse. Hobileri , düşünceleri , fikirleri ,tavırları beni andırıyordu neredeyse ; ne yapmak istesem onunda o an onu yapası geliyordu.
  • böyle bir olayda güven duygusunu bu kadar kolay kavramak mantıklı değil açıkcası.yani o tarz konuşmalarda kıza veya erkeğe güvenmek.

hatalardan ders alarak ilerleyeceksin,bu da sana ders olmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

böyle bir olayda güven duygusunu bu kadar kolay kavramak mantıklı değil açıkcası.yani o tarz konuşmalarda kıza veya erkeğe güvenmek.

hatalardan ders alarak ilerleyeceksin,bu da sana ders olmuş olur

Kesinlikle oda arkadaşım da öyle dedi , artık kimseye bu kadar kolay güvenme dedi.
  • Başlığı ''İnternetten Tanışdığınız Kıslara Asla Güvemeyin!'' olarak değiştirsen daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.