Şimdi Ara

Kızlara Asla Güvenmeyin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Hacı bence internetten bulunan kızdan hayır gelmez

neden? sen ben gibi internete giriyorlar işte. kalkıp da çöpçatan sitesinden tanışmıyor ki birçok insan. forumda falan tanışılınca ve gerçek hayata taşıyınca gayet de güzel ilişkiler çıkabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Kıytırık bir kazak yüzünden ayrıldık , güvenilmemesi gereken varlıklar.

quote:

Mesafe uzak diye kargo yolladığın kız sana sabahları sandviçi kargoyla mı yolluyordu hiç bir şey anlamadım ama o kadar özel jestlerin üzerine gs storedan kazak mı aldın kıza acıdım su an. sorun sadece kazakta degildi bence sucu insan önce kendinde aramalı bazen.

EDIT

Özür dilerim fazla tepki vermişim ben ama sosyal ortamlardan tanışılan kızlarla fazla yürümez be hocam neyse çabuk unutursun umarım.

Hocam ben sosyal ortamdan tanışmadım , ilişki sosyal ortamda devam etti sadece.

• hocam kıza nasıl bir teklif ettiniz lütfen yazın
  • quote:

quote:

quote:

Kıytırık bir kazak yüzünden ayrıldık , güvenilmemesi gereken varlıklar.

quote:

Mesafe uzak diye kargo yolladığın kız sana sabahları sandviçi kargoyla mı yolluyordu hiç bir şey anlamadım ama o kadar özel jestlerin üzerine gs storedan kazak mı aldın kıza acıdım su an. sorun sadece kazakta degildi bence sucu insan önce kendinde aramalı bazen.

EDIT

Özür dilerim fazla tepki vermişim ben ama sosyal ortamlardan tanışılan kızlarla fazla yürümez be hocam neyse çabuk unutursun umarım.

Hocam ben sosyal ortamdan tanışmadım , ilişki sosyal ortamda devam etti sadece.

O zaman sosyal ortamında devam edenden hayır gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Pckopat_48

hocam kıza nasıl bir teklif ettiniz lütfen yazın

Kıza neyi nasıl teklif ettim?
  • quote:

quote:

çıkma teklifini
  • quote:

quote:

quote:

çıkma teklifini

Kıza çıkma teklifi etmedim ki , kendiliğinden gelişti.
  • hayatinda 1 kere gordugun kiza kargoyla hediye yolladin oyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

hayatinda 1 kere gordugun kiza kargoyla hediye yolladin oyle mi?

Yollamam için neden var mı?
  • Bütün kızlar aynı değil tanıştıkların ve ne yaşadıklarınız önemli zaten güvenilmesi,ve gerçekten değeri hakeden kızların değerini bilmiyoruz sonra pişman oluyoruz. Ama her kız aynı değildir bunu aklınızda bulundurun. Ha kızlar güvenilmez eve ama erkeklerde yani bizde güvenilmeyiz aldatırız yalan söyleriz bir çoğu sadece cinselliği düşünür yani iki taraftada durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

kız aslında fenerbahçeliymiş

İşte sebep bu
  • sizofrensin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bütün kızlar aynı değil tanıştıkların ve ne yaşadıklarınız önemli zaten güvenilmesi,ve gerçekten değeri hakeden kızların değerini bilmiyoruz sonra pişman oluyoruz. Ama her kız aynı değildir bunu aklınızda bulundurun. Ha kızlar güvenilmez eve ama erkeklerde yani bizde güvenilmeyiz aldatırız yalan söyleriz bir çoğu sadece cinselliği düşünür yani iki taraftada durum aynı.

şöyle tarafsız insanların varlığını görmek güzel oluyor
  • Hocam, yolladığınız kazağın resmini koyup, kazağın bedenini yazabilirseniz, sorunun kazakta mı, kızda mı olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, kargoların karışma ihtimali var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ben ilk günden beri boşuna demiyorum annenize bile güvenmeyin diye bir bildiğimiz var.

senin kadar görmüş geçirmiş birisi bir şey diyorsa vardır gerçekten bir bildiği der, susarım hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

Hocam, yolladığınız kazağın resmini koyup, kazağın bedenini yazabilirseniz, sorunun kazakta mı, kızda mı olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, kargoların karışma ihtimali var mı?

Kız kargoyu almadı hocam , ben ona kazak aldığımı ve kargolattığımı söyledim ; o da yollama , gerek yok öyle pahalı şeylere dedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_66457478/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66457478 kazağın satış linki de burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

Bütün kızlar aynı değil tanıştıkların ve ne yaşadıklarınız önemli zaten güvenilmesi,ve gerçekten değeri hakeden kızların değerini bilmiyoruz sonra pişman oluyoruz. Ama her kız aynı değildir bunu aklınızda bulundurun. Ha kızlar güvenilmez eve ama erkeklerde yani bizde güvenilmeyiz aldatırız yalan söyleriz bir çoğu sadece cinselliği düşünür yani iki taraftada durum aynı.

şöyle tarafsız insanların varlığını görmek güzel oluyor

Teşekkür ederim. Doğru sözü niye söylemeyim. Mesela şu son 1 yılda 2 tane tamamen her türlü güvenilebilecek çok iyi kız tanıdım ikisiyle de yakınlaştık bazı duygsusal şeyler yaşandı ama ikiside benim öküzlüğüme(başka kızlarla takılma ama bu takılmalar öylesine flört tarzı olanlar diğerleri gibi ciddi olmıyanlar) kızlar yavaş yavaş rahatsız olmaya başladılar. Kabalığıma bazen yaptığım eziyetlerere kötü muamelelere katlandılar. En sonunda ikiside benim en uç nokta kovma şeklim yüzünden gittiler ve bir daha mesaj attığımda artık çok geçti artık o eski duyguları sevgileri kalmamış veya yok etmek istiyorlardı. Onca şeyden sonra mümkün değil diyorlardı. İşte bu ikisi için pişmanlık duyarım çünkü yaptıklarımdan dolayı katlanmaları beni gerçekten sevdiklerini gösteriyor. Ama onun dışında flört ve flörtten biraz daha ileri ciddiyette ilişkilerdeki kızlar için gittiklerine pişman değilim ama belirli bir değeri hakedenlere o değeri veremediğim için onlara haketmediği göz yaşlarını verdiğim için pişmanım. Gerçekten değeri bilinecek kişiler var ama hiç bir değeri haketmeyenlerde var. Zaten o kişilerin değeri hakedip etmediğini tanıdıkça zaman geçtikçe anlıyorsunuz.

• quote:

quote:

Hocam, yolladığınız kazağın resmini koyup, kazağın bedenini yazabilirseniz, sorunun kazakta mı, kızda mı olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, kargoların karışma ihtimali var mı?

Kız kargoyu almadı hocam , ben ona kazak aldığımı ve kargolattığımı söyledim ; o da yollama , gerek yok öyle pahalı şeylere dedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_66457478/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66457478 kazağın satış linki de burada.

Az önceki mesajımda iki kızdan bahsettim bir tanesi dönercide bile hesabı ben ödediğimde nerdeyse canımı okıyacak birkızdı ne gereği var diyordu ikimizde yarı yarıya öderiz diyordu. Saatlerce arayıp konuşuyordu. Diğerinde ise durumlar biraz farklıydı ama o da iyidi. Ha birde 60 TL senin için pahalı değil onun için pahalıdır. Veya hediye almak istemiyordur kendini yüzsüz hissediyordur.

• quote:

quote:

quote:

Az önceki mesajımda iki kızdan bahsettim bir tanesi dönercide bile hesabı ben ödediğimde nerdeyse canımı okıyacak birkızdı ne gereği var diyordu ikimizde yarı yarıya öderiz diyordu. Saatlerce arayıp konuşuyordu. Diğerinde ise durumlar biraz farklıydı ama o da iyidi. Ha birde 60 TL senin için pahalı değil onun için pahalıdır. Veya hediye almak istemiyordur kendini yüzsüz hissediyordur.

Hocam kazağın fiyatı 90 TL.

Aynen o kız da öyleydi , Anadolu Kavağı'nda hesabı tuvalete gidiyorum diye gittim ödedim , çıkışta da surat astı ama almıştım hemen gönlünü.

Ben hala niye bitirdiğine anlam veremiyorum ; sevmese sevmiyorum derdi , etkilenmese etkilenmiyorum derdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

1 haftadır bakıştığım kızla bugün okulun bahçesinde 2 saat kadar yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grubu içerisinde ilk defa konuşma şansı buldum ya beyler öyle böyle değil konuşurken devamlı göz göze geliyoruz gözlerini içi gülüyor ama zamanı değil o da farkında ayrılırken o el sallaman beni benden aldı
    uyku girmiyor gözüme ya yok böyle bir duygu

sana gelince çok yanlış birine denk gelmişsin başından anlamalıydın

Bence senin sonun da konuyu açan şahıs gibi olacak. O sana attığı adımlara hiç güvenme. Yarın sen bir adım atarsın o beş adım geri çekilir. Her zaman olan ama biz erkeklerin hiç ders almadığı şeyler...

hocam doğru söylüyor pek ümitli olma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.