2021 Kamiq 1.0 TSI Elite vs 2021Arona 1.0 TSI FR
Arkadaslar selam,
OTV indiriminden yararlanarak sifir arac almak istiyorum. Ikisi arasinda kaldim. Hangisini onerirsiniz? Icimden Kamiq geciyor. 252 bin TL. Donanim olarak Arona FR cok daha iyi, 258 bin TL. Dusunceleriniz nelerdir?
Kamiq:
Arona:
Vitara vs HR-V vs Tiguan
Arkadaslar merhaba,
Kendime temiz ve kullanimi rahat bir SUV ariyorum. 3 arac arasinda kaldim. Son fiyatlariyla beraber yaziyorum. Hangisinin F/P ve ileride nakite donusulebilirligi acisindan avantaj/dezavantajlarini paylasir misiniz?
1) 2017 Model, Manuel, 27000 KM Tiguan:

251.000'e birakiyor.
2) 2017 Model, Otomatik, 61.000 KM, HR-V :

243.000'e birakiyor.
3) 2017 Model, Otomatik, 51.000 KM, Vitara:

230.000'e birakiyor. Bana en uygunu bu gibi geldi.
Dusunceleriniz nelerdir? Cok tesekkurler.
konu silinsin
konu silinsin
Driver Yardimi Hk.
Arkadaslar selam,
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08H8X5PNF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop linkteki bilgisayari aldik. Windows 10 kurduk fakat Touchpad driverini bulamadik. Yardimci olur musunuz?
Arkadaslar selam,
Universitede okuyan kardesime laptop almamiz gerekiyor. Genellikle dizi-film izleme ve online dersler icin kullaniliyor. Bilgisayari cok yormayacak programlar da kuruluyor.
Tavsiyeleriniz nelerdir? Limitim 6500 TL civarlarinda.
Sicak firsatlarda su asagidaki iki linki gordum:
Ikincisi icin dusunceleriniz nelerdir? Is gorur mu?
Cok tesekkurler.
Arkadaslar selam,
Dun dolunun yagacak olmasi nedeniyle, arabayi kapali otoparka goturdum. 2 hafta once, Petlas'tan 4 mevsim lastik aldim. Dun ise, onumdeki araba yokus asagi isiklarda durdu. Ben de durmak icin frene bastim. Arada yaklasik 2 metre bir mesafe vardi. ABS devreye girdi fakat yine de araba yaklasik 10-15 derece yokus asagi durmadi ve ondeki Opel Crossland'e carpti.
Bu normal midir? Yagmurun ilk yagdigi bir surecti. Burada dahi duramadiysak, karda kista ne yapacagiz merak ediyorum...
Ek olarak, vurmaya dayali olarak arabanin onunde yer alan cekic kapagi dustu, tirnaklari kirilmis. Yeniden almak gerekiyor. Nerede bulabilirim? Yan sanayide var midir?
Aracim: Nissan Qashqasi 2013
Cok tesekkurler,
Aracim cizildi. Bedeli nasil odenmeli?
Bu cizik pasta-cila ile giderilir mi?
|
Suzuki Vitara mi? Opel Crossland X 1.2T mu?
|
Nissan Sanziman Yag Kacasi
|
![]() |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.010
İkinci El Bölümü Mesajları: 135
Konularının görüntülenme sayısı: 662.068 (Bu ay: 1.398)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 482 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic