Şimdi Ara

Kızlara Asla Güvenmeyin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatixx

Başlığı ''İnternetten Tanışdığınız Kıslara Asla Güvemeyin!'' olarak değiştirsen daha mantıklı olur.

İnternetten tanışmadım , özel bir üniversitenin düzenlemiş olduğu platformda tanıştım kendisiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Başlığı ''İnternetten Tanışdığınız Kıslara Asla Güvemeyin!'' olarak değiştirsen daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bi süre ne mesaj at ne ara ne mail at biraz rahat bırak. Durum gerçekten çok ilginç o yüzden üstüne gitme bekle şöyle bi hafta falan. Seni twitterdan ordan burdan sildiğine göre çok kızdığı bişey olmuş dicem ama öyle bi durum da olmamış.

Neyse bi süre bekledikten sonra da mesaj atarsın ben sana ne yaptım da bana bu şekilde davranıyosun sadece bunu öğrenmek istiyorum seni rahat bırakıcam söz gibilerinden..

Merak ettim hakkaten. Kendimden düşünüyorum bi erkeğe bunu neden yaparım diye tek cevabım bişey yüzünden ona çok kızmış olmam. Bu arada kazakla ilgili bi durum olucağnı sanmıyorum. Ha ola ki kazak yüzünden senden ayrıldıysa boşver gitsin zaten hiç uğraşılmaz öyleleriyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyCrap

Bence bi süre ne mesaj at ne ara ne mail at biraz rahat bırak. Durum gerçekten çok ilginç o yüzden üstüne gitme bekle şöyle bi hafta falan. Seni twitterdan ordan burdan sildiğine göre çok kızdığı bişey olmuş dicem ama öyle bi durum da olmamış.

Neyse bi süre bekledikten sonra da mesaj atarsın ben sana ne yaptım da bana bu şekilde davranıyosun sadece bunu öğrenmek istiyorum seni rahat bırakıcam söz gibilerinden..

Merak ettim hakkaten. Kendimden düşünüyorum bi erkeğe bunu neden yaparım diye tek cevabım bişey yüzünden ona çok kızmış olmam. Bu arada kazakla ilgili bi durum olucağnı sanmıyorum. Ha ola ki kazak yüzünden senden ayrıldıysa boşver gitsin zaten hiç uğraşılmaz öyleleriyle

Hocam en mantıklı yorumlardan biri sende şuan , 1'inde kavga ettik biz , 15'i gibi mesaj atabilirim.

• Ne kadarda saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: HolyCrap

Bence bi süre ne mesaj at ne ara ne mail at biraz rahat bırak. Durum gerçekten çok ilginç o yüzden üstüne gitme bekle şöyle bi hafta falan. Seni twitterdan ordan burdan sildiğine göre çok kızdığı bişey olmuş dicem ama öyle bi durum da olmamış.

Hocam en mantıklı yorumlardan biri sende şuan , 1'inde kavga ettik biz , 15'i gibi mesaj atabilirim.

Aynen öyle yap. Üstüne gitmemen en iyisi. Çünkü bu sefer şaşırabilir hatta üzülebilir bile ama sakın ona misilleme yapma. Atıyorum twitter dan facebook tan bişeyler yazma normal hayatına devam et.

• Son sene kız mantıklı olanı yapmış aslında. Sene sonunda sana dönmeyi deneyecek. Veya sene içinde de özür dileyebilir ve zaman ister büyük ihtimal.
  • Kız senden hoşlanmamış veya daha iyisini bulmuş buda bahanesi olmuş bilader emin olabilirsin bu konuda Yoksa durduk yere niye böyle bir sebepten ayrılsın.
  • Ben sevgilime çok güveniyorum ara sıra beni aldatıyor ama dürüstce bunu bana söylüyor,dürüst olsun ama aldatsın ben doyuramassam başkası doyuracak ne yapalım ama mutluyum bebeğimle
  • yok aga güvenmicen içeriği okumadım ama başlık güzel
    biz inanıyoruz güveniyoruz sonra g*t gibi ortada kaliyoruz uzülmicen bile ama elde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ben ilk günden beri boşuna demiyorum annenize bile güvenmeyin diye bir bildiğimiz var.

babaya güvenmeyini duydum da anaya güvenmemeyi ilk defa duyuyorum

Saçma olmuş zaten şu dünyada bir Anamız var. Oda olmasa psikopat oluruz.

Kadınlarla anlaşamayanlar yada bir kadın beynini çözemeyenler genelde ailesiyle yada annesiyle problem yaşayanlar yada annesini beğenmeyenlerdir.

dipNot: Kadınları çözdüğümü iddia etmiyorum. Ama peşlerinden koşmayacaksın ve üstüne gitmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ben ilk günden beri boşuna demiyorum annenize bile güvenmeyin diye bir bildiğimiz var.

babaya güvenmeyini duydum da anaya güvenmemeyi ilk defa duyuyorum

Saçma olmuş zaten şu dünyada bir Anamız var. Oda olmasa psikopat oluruz.

Kadınlarla anlaşamayanlar yada bir kadın beynini çözemeyenler genelde ailesiyle yada annesiyle problem yaşayanlar yada annesini beğenmeyenlerdir.

dipNot: Kadınları çözdüğümü iddia etmiyorum. Ama peşlerinden koşmayacaksın ve üstüne gitmeyeceksin.

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

Hocam, yolladığınız kazağın resmini koyup, kazağın bedenini yazabilirseniz, sorunun kazakta mı, kızda mı olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, kargoların karışma ihtimali var mı?

Kız kargoyu almadı hocam , ben ona kazak aldığımı ve kargolattığımı söyledim ; o da yollama , gerek yok öyle pahalı şeylere dedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_66457478/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66457478 kazağın satış linki de burada.

Peki o zaman kız sizden niye ayrıldı?

Allah sabır versin valla, ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 5 Ekim 2012; 21:40:52 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam, yolladığınız kazağın resmini koyup, kazağın bedenini yazabilirseniz, sorunun kazakta mı, kızda mı olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, kargoların karışma ihtimali var mı?

Kız kargoyu almadı hocam , ben ona kazak aldığımı ve kargolattığımı söyledim ; o da yollama , gerek yok öyle pahalı şeylere dedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_66457478/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66457478 kazağın satış linki de burada.

Peki o zaman kız sizden niye ayrıldı?

Allah sabır versin valla, ne diyeyim.

Hocam zaten kızın niye benden ayrıldığını merak ediyorum. Ben ona sorduğum zaman ; '' kazak olayından sonra bütün devrelerim attı ve senden soğudum.'' oldu.

• Mobildeydim okudum anlamadım, pc ye geçtim okudum yine anlamadım bu kızın neden ayrıldığını. Alayı dengesiz
  • Yaf kız sıkılmış ayrılmış demekki kız kendini oyuncak gibi görmüş hep o zaman sende ona göre davran boş ver olum bak mantık yıllardır aynı askere gittim geldim halen aynı vur geç,geçen gün bi kız arkadaşımı tokatladım habire mesaj atıyor utku affet nolur diye budur abicim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Juen

Mobildeydim okudum anlamadım, pc ye geçtim okudum yine anlamadım bu kızın neden ayrıldığını. Alayı dengesiz

Dengesiz olduğunu kendisi de kabul ediyordu ama ben böyle olacağını düşünmüyordum.

Allah sahibine bağışlasın , başka diyeceğim yok bu saatten sonra.
  • imzanda Bjk arması var ama fanatik gs lisin?
    İlginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt20 -- 5 Ekim 2012; 23:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

imzanda Bjk arması var ama fanatik gs lisin?
    İlginç

İyi okusaydın anlardın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

imzanda Bjk arması var ama fanatik gs lisin?
    İlginç

İyi okusaydın anlardın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.