Şimdi Ara

Kızlara karşı daha anlayışlı olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerim ; yaşım itibariyle bu konularda çok fazla tecrübe sahibi biriyim. Tecrübelerimi bir erkek olarak paylaşmak isterim;

Bu arabesk tarzınız ve kız beni sevmiyor halbuki ben sevmiştim modlarınız canımı sıkıyor. Hayattaki bazı gerçekleri kabullenin.

Öncelikle prensibiniz ne ise onunla yola çıkın.

-Eğer derdiniz evlenip mutlu bir yuva kurmak ise bir kızla tanışmadan önce onu eşiniz olarak hayal edin. Kendinize yakıştırabiliyorsanız safiyane duygularınızla ilerleyin. Aile geçindirmek kolay bir şey değil o yüzden mutlaka geçiminizi sağlayacak bir iş bulmak önceliğiniz olsun. Okuyun ve yükselin. Bu evliliğinizdeki mutluluğun kaynaklarından biridir. Bunu kızlar istediği için değil onlara daha güzel bir hayat sunmak istediğiniz için yapacaksınız. Kızlar paralı erkek sever diye eleştireceğinize sevdiğime kuru ekmek yediremem diyerek gururlu olun biraz. Sevdiğin uğruna o mesleği alacak o parayı kazanacaksın. Onun seni parasız olsan da sevmesini bekleyerek bencilik yapma. Sevdiğin uğrunda onu daha rahat ettirecek birşeyler yap şimdiden. Git sakıp sabancı ol demiyorum ama en azından kiralarda ve borç batağında da olma. Bu senin adamlığınla ilgili olacak. Yani senin sevgilin yırtık ayakkabıyla gezerken bir başkasının sevgilisi güzel elbiseler giyiyor ve bu durum sana koymuyorsa o zaman benim sana söyleyebileceğim birşey yok. Elinden geleni yapmışsan ve asgari düzeye ulaşamamışsan burada karşı tarafın kararını bekleyeceksin. Olumlu veya olumsuz cevap ne olursa olsun suçlayamazsın ve belkide olumsuz olması senin açından da iyi olur.

Unutmayın kadın seçilen olduktan sonra seçendir. Nasıl ki sen güzel çirkin kilolu eğitimli sarışın esmer olarak ayırıyorsan kızlarda yakışıklı paralı veya iyi yürekli ayırımı yapacaktır. Kimin ayrımları daha ahlaki dersen bu cinsiyetle ilgili bir konudur. Çocuğuna mama alamayacak adamı kadın neden eş seçsin?

Bakın bir adada yağmurdan doludan korunmak ve barınmak için bir yer gözümüze kestiririz. Mesela şurası buraya göre daha iyi deriz. Yada vatandaşlıktan atıldık diyelim. Ülke seçerken hemen isveçi seçiyorsun neden mısırı seçmedin peki? Halbuki mısır belki seni daha çok seviyor?

Bu bir örnek siz erkek olarak isveç olmaya çalışın adadaki en iyi barınak olmaya çalışın az biraz belgesel izleyin:)

• Drazy kullanıcısına yanıt
    çok doğru lakin bazı noktalarda şüphelerimde var bütün bunlara sahip olunduğu halde birden bırakıp gitmeleri nasıl olacak orayı nasıl halledicez
  • biri özetlesin
  • hala aşk diye bişey olduğuna inanan var mı geçiniz efendim bunları, devir para güç için bedenini ruhunu şerefini satanların devri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kızlara karşı daha anlayışlı olun.
  • Ne yani bende para var diye bana âşık oluyorlarsa kimse kusura bakmasın da o kişi bana değil, cebime âşık oluyordur. Ayrıca yukarıda da bir arkadaş belirtmiş. Devir, paranın her şeyi ve herkesi satın alabilecek bir devir.

• Sen ne diyon be

Her gun tuyu bitmemis yetim kardeslerimizi aldatip boynuzluyolar

Neyin anlayisi bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın isveç oldum

• Cevrenize hic baktiniz mi hani kizlar birakip gidiyor yada erkekler birakip gidiyor falan.
    Guzel bir hayat guzel insanlar tanimamiz icin cevremizi guzel secmemiz gerekiyor.
    Bok attigimiz o erkekler o kizlar hep bizim cevremizde olanlar. O zaman burada tek bir yanlis var biz o cevrenin adami degiliz. O zaman yapicaginiz tek sey de arkadas cevresini degistirmektir.
    Hala karakteri tam kendini para icin satmayan paraya guce tapmayan insanlar var arkadaslar.

• Kızlara güven olmaz senin herşeyin iyidir .ertesi gün bakmışın hoop başka bi insanlar kancık bunlar

• Hocam zaten kızları anlamak deveye hendek atlatmaktan çok daha zor ne sağları belli ne solları.
  • Bırakıp gitmesi zaten seni haketmediğini gösterir. Böylece sende ondan kurtulmuş oluyorsun. Bunda kafaya takacak bir durum yok.
  • Ederi kadar verin değeri. Sizi bırakır giderse kalırsınız ortada sap gibi üzülür durursunuz.
    Fazla iyi olmayın neyseniz o olun sizi öyle kabul etmiyosa güle güle demesini bilin.

• Ben de bunun anlamıyorum .'' ona kuru ekmek yedirmem diyip çalışacaksın , yok kirada oturmayacaksın çalışacaksın , sonra da kız gelecek paralı olduğum için beni seçecek öyle mi ? işte bu yüzden kadınlar bizim toplumumuzda şiddet görüyor hep ikinci planda tutuluyor, bu anlayış yüzünden , çünki böyle öğretildi böyle alıştırıldı onlara da... eşin sana bakar , baba evi de alır arabayı da alır , yaşatır da ... ...
    Eşime ekmeyi ben niye getiriyorum kardeşim , ben niye onu rahat yaşatıyorum ????? Sevip evlendikten aile olduktan sonra tabiki herşey ailemizin, bizim ve gerekirse de heps onun olsun ... Ama aynı şey onun için neden geçerli olmuyor , ileride ailesi rahat etsin diye o neden canını dişine takıp çalışmıyor , okumuyor , sen böyle ''onu rahat ettirecek olan benim'' , ekmeğini getirecek olan benim ve beni zaten bu yüzden tercih edebilir dersen ileride de sinirlendiğin zaman ağzının üstüne yumruğu yapıştırma hakkını da kendinde görürsün arkadaşım .... ( konuyu açandan bahsetmiyorum genel anlamada toplumu kastediyorum )

• Kız yada kadın fark etmez en az 3 kere düşünüp 4. De çok temkinli olarak karar verip hareket etmek gerekir. Ben bu yaşıma geldim geç öğrendim ama artık uzak duruyorum.

Yoksa neme lazım zaten 7 senedir hayatımın içine etmiş biri varken bir diğerine bulaşırım falan bu sefer hiç yaşama sevinci kalmaz gerek yok

• beyler kızlara paraya tapar bu kadar basit ben kızlara asla acımam daha dogrusu kızlara asla ve asla güvenmeyin
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Alayı şerefsiz,ve bu hayatta para konuşur tek gerçek bu.

• Haklısın ama ihtiyacı dışındada daha fazla para isteyen kızlar var bütün ev ihtiyaçları felan karşılanıyor yinede bunla yetinmeyen kızlar var hep daha üstünü istiyorlar. Yani 5 elbisem var bu bana yetmez 10 tane olsun mantığındalar yani sorun sadece erkekte değil :) maalesef kızlarımız biraz paraya düşkün kabullenmek lazım

biraz genelleme yaptım her kız böyle diye bir kaide yok tabiki.
  • kızlar kız hakkını savunur, erkekler kız hakkını savunur

erkekler kendi hakkını savunmadıkça bir cacık olmaz.
  • Okumayın kendini kızlar konusunda tecrübeli sanan tırek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.