Şimdi Ara

Kızlara Asla Güvenmeyin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

dostlar neredesiniz gelin 2 dakika muhabbet edelim

Konuşalım da saati sakat yoksa aynı durumlardayim yine Yarın pm atsana bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazağın, öncesinde kıytırık bir geçmişi olabilir ama şimdi roller değişmiş

Kavga etmeyi bilmiyoruz bunun öncesinde tartışma kültüründen nasip almışlığımız yok. Hal böyle olunca ertesi gün belkide 10 dakika sonra normalleşebilecek bir ilişkiyi o fırsatı tanımadan olayın akabinde sonlandırıyoruz. Netice pişmanlık, geçmiş olsun ama eğer uzun süreliyse kısa zamanda düzelir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 5 Ekim 2012; 2:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Kazağın, öncesinde kıytırık bir geçmişi olabilir ama şimdi roller değişmiş

Kavga etmeyi bilmiyoruz bunun öncesinde tartışma kültüründen nasip almışlığımız yok. Hal böyle olunca ertesi gün belkide 10 dakika sonra normalleşebilecek bir ilişkiyi o fırsatı tanımadan olayın akabinde sonlandırıyoruz. Netice pişmanlık, geçmiş olsun ama eğer uzun süreliyse kısa zamanda düzelir herhalde

tebrikler hocam çok doğru dedin aynen öyle oluyo

• Arkadaslar kiz Istanbul'daydi. Hatta burada konularini acmistim nerelere gotururum , nerelere gidilir va. Diye. Kayitlar icin Istanbul'a geldigimde ,kendisi bana sandwich yapip getirmis. Idddaaya girmistik , ben kazansaydim o bana sarki yazip soyleyecekti , o kazansaydi ben ona kelimelerle resim yapacaktim.

Ben israrla sordum nasil yapacagim diye , o da yaparsin dedi surekli. En son kendisi bulusma gunu icin bana yapmis , inanilmaz surpriz yasadim.

Mesajlasmalarimizi gorseniz diyecek sozunuz olmaz , o kadar guzel baglanmistik birbirimize.

Kazagi da , kiz fena Galatasarayli. Kombinesi bile var , ondan almistim.Niye ayrildik anlam veremiyorum hala , neyi dusundu veya dusunuyor merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek dünyaya hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Mesafe uzak diye kargo yolladığın kız sana sabahları sandviçi kargoyla mı yolluyordu hiç bir şey anlamadım ama o kadar özel jestlerin üzerine gs storedan kazak mı aldın kıza acıdım su an. sorun sadece kazakta degildi bence sucu insan önce kendinde aramalı bazen.

Hocam olayı sana şöyle anlatayım ; kız İstanbul'daydı. Özel bir platformda tanıştık , dahası Twitter'dan ve WhatsApp'tan geldi.

Yazın sabah 12:00-06:00 gibi sürekli konuşuyorduk , bol bol da eğleniyoruz tabi ki konuşurken. Ben Fethiye'de oturuyorum , kız İstanbul'da. Ben kayıt gününe geleceğimi söyledim , buluşma ayarladık. Boğaz turu yapacaktık fakat en azından biraz zevkli geçsin diye Anadolu Kavağı'nda tavla oynayarak iddaalaşmaya karar verdik. O gün benim yolculuk günüm olduğu için aç olacağımı bildirdim , kendisinin de sabah dershanesi olduğu için sabahın kör vaktinde kalkıp bana sandwich hazırlamış.IETT'de de giderken afiyetle yedim.

İddaalara gelecek olursak ; bana kelimelerle resim yapacasın dedi , ben de '' sen de bana şarkı yaz-söyle '' dedim. Otobüste de sürekli nasıl yapacağımızdan , çok zor olduğundan konuştuk.Bana '' kelimelerle resmi biri yaptı , ondan kopya çekersin '' dedi durdu sürekli. Kendisi 3 saate yaklaşık uğraşmış bana yapmış meğerse , tavlayı kazanan tarafta ben oldum ; karşımda şarkı yazdı fakat saat geç olduğundan dolayı evine götürmek zorunda kaldım , okuyamadı daha doğrusu.

Ondan sonra da , aramızda birbirimizden etkilendik mi tarzında muhabbet oldu , benden etkilendiğini zor da olsa söyledi ( bu tarz konuları konuşmayı sevmiyor ) , ben de söyledim haliyle. Fakat çok yoğun olduğu için ( Sınav öğrencisi ) 1 sene böyle muhabbet etmeye karar verdik , hafiflediği zamanlarda da buluşacaktık.Hatta Kavacık'ta bruncha sözleşmiştik.

Neyse, ben Fethiye'ye döndüm. Kendi kendime yapacak yaratıcı bir şeyim yoktu , fanatik bir GS taraftarı olduğu için ona her gün kendi harçlıklarımdan biriktirip kazak aldım ( ilk defa para biriktirdim ) , bunun onun için önemi olacağını düşünüp kargoladım. Sonunda da sürpriz olarak , ona kelimelerle resim yapıp GS Takımına imzalatıp verecektim , kazağı erkenden kargoladım.

Kazağı kargo şubesinden almamış , kargodan bunu arayınca da bana döndü sinirli bir şekilde , tartışma orada koptu. Arada 3-4 gün konuşmadık ve ben en sonunda artık patladım . Bittiğini söyledi. Bende biraz üsteledim ve kendi haline bıraktım. Hiç huyu değildir ama beni Twitter - Skype - WhatsApp'tan da blocklamış. Eski sevgilisini bile blocklamadı , gereksiz kişileri bile blocklamadı ama beni blocklamış.

Dün 3-4 kere aradım açmadı , son bir mesajla hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim, devamını getirmedim.

Böyle kıytırık bir olaydan dolayı bitirdik , 3 tane kız arkadaşım oldu ama ilk defa birine %100 bağlanmıştım , ruh eşimi buldum diyordum ki böyle boktan bir olaydan bitti.

• nesine kızdı la bunun emrivaki şeklinde sevgili olmaya çalışmana mı
  • Sağlık olsun kardeş biri gider biri gelir ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

nesine kızdı la bunun emrivaki şeklinde sevgili olmaya çalışmana mı

Hocam emrivaki diye bir şey yoktu zaten , kız da benden hoşlandığını söyledi. Zaten hayatında 1 tane sevgilisi olmuş.

Gerçekten zevkli , oturaklı , kıpır kıpır , çok zeki bir kızdı ; bu devirde bulunacak türlerden değil.

Hatta ben 1 sene onu bekleyeceğimi söyledim , 1 sene boyunca o kızı bekleyecektim sınavları geçsin diye , düşünebiliyor musun?

Bence benden hoşlanmadı ve kazağı bahane etti , ya da 1 sene boyunca bana eziyet çektirmek istemedi , böyle kısaca ve ucuz bir şekilde bitirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Hocam emrivaki diye bir şey yoktu zaten , kız da benden hoşlandığını söyledi. Zaten hayatında 1 tane sevgilisi olmuş.

Gerçekten zevkli , oturaklı , kıpır kıpır , çok zeki bir kızdı ; bu devirde bulunacak türlerden değil.

Hatta ben 1 sene onu bekleyeceğimi söyledim , 1 sene boyunca o kızı bekleyecektim sınavları geçsin diye , düşünebiliyor musun?

Bence benden hoşlanmadı ve kazağı bahane etti , ya da 1 sene boyunca bana eziyet çektirmek istemedi , böyle kısaca ve ucuz bir şekilde bitirdi.

kızma nedenini sor, içinde kalmasın

bence bi ara senden hoşlanır gibi oldu, ama geçti. sadece hoşlantı olunca, olur öyle. tanıdıkça değişebilir insanın duygusu

• insanlar harbiden çok garip
  • Bişi olmaz sıradakine geç
  • quote:

quote:

quote:

kızma nedenini sor, içinde kalmasın

bence bi ara senden hoşlanır gibi oldu, ama geçti. sadece hoşlantı olunca, olur öyle. tanıdıkça değişebilir insanın duygusu

Bence o benden hoşlanmadıysa veya tanıdıkça duyguları değişecek olsaydı bana söylerdi , benden hoşlanıp - hoşlanmadığını söyleyecek kadar helal bir kızdı kendisi.

Eğer ben kazak yollamasaydım ne yapacaktı , bu sefer neyden ayrılacaktı ki? Ben gerçekten ayrılma nedenini çok merak ediyordum ve sormuştum o tartışma günü

+ Kazak yüzünden mi ayrıldık?

-Kazak olayından sonra sinirlendim ve devrelerim attı.

+Çıkarmak o kadar kolay oldu mu , o kadar şey ?

- Evet , bir anda oldu.

Aramızda geçen konuşma da aynen böyleydi. Daha kazak sorusunun cevabını bile veremedi.

@KöpeklereFısıldayanAdam

Garip olduğunu kendisi de kabul ediyordu , hatta ben dengesizim benimle başa çıkamazsın diyip gülüşüyorduk.

• bence kızın kızma nedeni kızın çok fakir olması şimdi sen ona kazak alıp gönderdin e kız bunun altında kalamaycağına göre ama parasıda yok nasıl alsın en iyisi ayrılmak demiş ve ayrılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bence kızın kızma nedeni kızın çok fakir olması şimdi sen ona kazak alıp gönderdin e kız bunun altında kalamaycağına göre ama parasıda yok nasıl alsın en iyisi ayrılmak demiş ve ayrılmış

Gayet varlıklı biriydi ama öyle yaşamayı sevmiyordu.

Özel bir okulda okuyor zaten , şimdiden de özel bir okulda ( ki gerçekten çok kaliteli ) %100 bursunu hazır etti.

Midpoint'te falan takılıyordu okuldan arkadaşlarıyla. Ben de '' Vogue'a gidelim '' dediğimde de , olmaz diyordu ; çiğköfteci falan diye konuşuyorduk , maç köftesine de ikimiz bayılıyorduk , ona bile sözleşmiştik GS-MANU maçında.

• Hacı bence internetten bulunan kızdan hayır gelmez
  • kız aslında fenerbahçeliymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bence kızın kızma nedeni kızın çok fakir olması şimdi sen ona kazak alıp gönderdin e kız bunun altında kalamaycağına göre ama parasıda yok nasıl alsın en iyisi ayrılmak demiş ve ayrılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. Esprisyen -- 5 Ekim 2012; 17:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Hacı bence internetten bulunan kızdan hayır gelmez

Hocam internette bulmadım , bir üniversitenin yarışmasında yan yana gelmiştik. Kendisi 1. olarak IPAD ve %100 burs kazandı, oradan sonra da ilerledi işler.
  • quote:

Kıytırık bir kazak yüzünden ayrıldık , güvenilmemesi gereken varlıklar.

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Mesafe uzak diye kargo yolladığın kız sana sabahları sandviçi kargoyla mı yolluyordu hiç bir şey anlamadım ama o kadar özel jestlerin üzerine gs storedan kazak mı aldın kıza acıdım su an. sorun sadece kazakta degildi bence sucu insan önce kendinde aramalı bazen.

EDIT

Özür dilerim fazla tepki vermişim ben ama sosyal ortamlardan tanışılan kızlarla fazla yürümez be hocam neyse çabuk unutursun umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.