Şimdi Ara

Kızlar bana bakmıyor çünkü çirkinim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 26 oldu, hiç kız arkadaşım olmadı.Bu saatten sonrada olmaz artık.Yalnız ölüp gideceğim, kimsesiz.Cesedimi bile kokudan rahatsız olan vatandaşlar fark edip bulacak.Bıktım artık yaşamakdan.Ne tanıyan var ne arayıp soran, kendimi bildim bileli yalnızım.Çocukken bile hiç arkadaşım olmadı, hep dışlanırdım.Bilmiyorum neden fakat beni tanıyan herkes sanki benden kaçıyor uzaklaşıyor, yanıma gelen insanlar oluyor bazen fakat onlarda sadece menfaat için geliyor.Boşa nefes alıp veriyorum, her yerde dışlanmış hissediyorum.İş hayatında hatta askerlikte bile bu böyleydi, kimse arkadaş grubuna almak istemezdi ben hep yalnızdım herzaman yalnız kalacağım.Bu hayattan nefret ediyorum.Lanet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ss at

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bir 26 yaşına geleyim, dert edeceğim son şeyler bunlar olur.
    Hocam akıl vermek gibi olmasın ama bence yalnızlığın iyi taraflarından bakmaya çalışın biraz. Düşünün o sizi dışlayan insanlarla gerçekten oturup bir şeyler paylaşmaya değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Ben bir 26 yaşına geleyim, dert edeceğim son şeyler bunlar olur.
    Hocam akıl vermek gibi olmasın ama bence yalnızlığın iyi taraflarından bakmaya çalışın biraz. Düşünün o sizi dışlayan insanlarla gerçekten oturup bir şeyler paylaşmaya değer mi?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 12:15:27 >
  • altında düzgün bir araba olsa, erkeklerin mini etekli ince saydam naylon çorap giyen kızlara baktığı gibi bakarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Bakmıyolar knk

• demekki asıl sorun kız bulmak falan değil, normal arkadaş da bulamadıgına göre sorun tipinde değil. bunu düşünecek kafa yok mu sizde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

Bakmıyolar knk
    bakıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

altında düzgün bir araba olsa, erkeklerin mini etekli ince saydam naylon çorap giyen kızlara baktığı gibi bakarlar.
    Arabam var arabayla parayla pulla alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Arabam var arabayla parayla pulla alakası yok

Alıntıları Göster
    Ağzın laf yapmıyor ve özgüven sorunun var o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Ağzın laf yapmıyor ve özgüven sorunun var o zaman

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 12:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

.

Alıntıları Göster
    Bakım yapabilirsin o zaman.Ss atarsan gerçekçi yorumlarda bulunurum
  • Ben de senin gibiyim hocam.Bazıları öyle işte ölüp gitsem üzülecek kimse yok.Niye yaşayalım ki ? Hayatta en iyi duyguları yaşayamadan öleceğiz.
  • Arkadaş bulmak çok kolay sadece aynı hobiyi yapacak adamlar bulmana bakar; kız olayını ise boşa kafana takmana gerek yok, Türk kızları pişmanlıktır git yabancı bul! (Özgüven kazanmak için de eskortları kullan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Haziran 2020; 8:50:36 >
  • Hocam yalniz kalmak kendinizi gelistirmek icin en guzel firsat diye dusunuyorum ben

• İnsanı başkalarının kendi hakkında söyledikleri değil, kendisinin kendi hakkında düşündükleri canını yakar. Kendine iyilik yap ve bu halden çık.
  • ben de 20 yaşındayım hocam senin yolundan geliyorum:D benim sorunum özgüvensizlik ,okul hayatında vs çok çekingendim hiç kimseyle konuşamadım tipim kötü değildi aslında ama uzun süredir depresyondayım yaş 20 olmasına rağmen tepede saç yok nerdeyse, 2 yıla kadar full kel olucam bu gidişle, ben çok kafaya takmıyorum bu kız olayını aslında yaşım 20 olmasına rağmen ama forumda genel olarak herkesin çok yakındığını gördüm ne desek boş ama hocam fazla iyimser olmak da kendini kandırmak oluyo bence çok adaletsiz bi hayat maalesef kimisi doğuştan zengin-yakışıklı doğuyo kimisi fakir-tipsiz.Uzun süredir yaşamın gerçek amacını anlamaya çalışıyorum 1 tane bile arkadaşım yok (gerçekten yok ama 3 aydır evden çıkmıyorum) sürekli kendimle konuşuyorum hayatı sorguluyorum niye varım? Her gün başka bi kızla beraber olsam saat başı bi kızı yatağa atsam gerçekten mutlu olabilir miyim acaba
    Millet genelde tipe bakmıyolar falan diyo da bence yalan sen nasıl bi kızda ilk dış görünüşe bakıyosan o da tabiki sende ilk tipe bakıyo paran varsa eskorta falan gidersin o sıkıntı olmaz da duygusal bağ kurmak çok zor tip yoksa

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Evlenmeye ya da sevgiliye gerek yok. Biz iyi insan olursak Yüce Allah bize 72 huri vereceğini buyuruyor.
  • gelmişsin 26 yaşına neleri dert ediyorsun ya. yüzsüz olacaksın yüzsüz. o ne der bu ne der falan düşünmeyeceksin tip falan dert etmeyeceksin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.