< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 16 Temmuz 2019; 13:16:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 16 Temmuz 2019; 13:16:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu tip kazaya karışan araçların ruhsatları abdde olduğu gibi farklı olmalı
|
|
06 ZET 86
06ZET86 06ZET 86 06 ZET86 AĞIR HASARLI PERT ARAÇ DOLANDIRICI GALERİ GALERİCİ GALERİDEN GALERİCİDEN SAHİBİNDEN |
Tecavüzcüler haritada gösteriliyor, boy kilo vs. Ya da bir şey alırken, işe girerken, ev tutarken tecavüzcüler bunu belirtmek zorunda. Adamlar suçluları ifşa ediyor anında, bu da caydırıcı oluyor. |
|
Ben de 3-4 yıl önce bir arkadaşımdan bir yakınım için böyle bir araba alınmasına aracı oldum. . Aracın hasar kaydı yoktu, satın aldığım arkadaşım da aracı birkaç ay önce almıştı ancak iş değişikliği nedeniyle satıyordu. Alıcı bayan hiç anlamadığı için ben aracı oldum. Arkadaş almadan önce ekspertiz yaptırdığını ve hiç bir sorunu olmadığını , kazasız olduğunu söyledi. İş yerinde çekmecelerde ekspertiz raporunu aradı ama , bulamadım dedi. Alıcı olan bayan arkadaşım da biraz arada ben olduğumdan hissettiği güven, biraz da cimrilikten aracı tekrar ekspertize sokmadı, alıp geçti. Birkaç yıl sonra aracı satmak isteyince acı gerçekle karşılaştık. Birkaç alıcı aracı inceleyip değişeni var diye cayınca ben aracı alıp ekspertize götürdüm. Aracın tavan dahil tüm parçaları ya değişmiş ya da işlem görmüş. Temizinin piyasası 22-23 bin olan aracı galeriye 15 bine takasa verip kurtulduk. Alan galerici de ilandaki gibi bir numarayla birine kitlemiştir heralde.
|
|
Ben üstüme düşeni yaptım beyler, dikkatli olmak lazım
|
|
BUrada galericilerin fala suçu yok... tek suçlu devlet...
Hangi mantıkla pert'e ayrılan araç tekrardan satılabiliyor? Pert olan aracın tekrar satışı yasaklanmalı, bu kadar basit... Dünya'da kaç ülkede pert olan araç tekrar satılabiliyor? En azından bazı ülkelerde olan farklı renkte ve türde ruhsat verilmeli pert araçlara. |
|
One cikardim ve ilani sikayet ettim
|
|
Galerici detected!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 14 Temmuz 2019; 15:15:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|