Şimdi Ara

İkinci el araba alacaklar dikkat! (2. Güncelleme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
13
Favori
59.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
757 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim mi adamlarla husumetim var hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahibinden.com da bu dolandırıcı üçkağıtçılara çanak tutuyor. Bu sitede kapatılmalı !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geçenler ulusal ölçekte :D toplumsal duyarlılık esaslı linç girişimini takip ediyordum.

Birbirine kin besleyen bir arkadaşın garezi olduğunu öğrenince Türkiye de böyle şeylere güvenim kalmadı artık.

Sizi bilemem ancak, durum bu hocam...
  • Galericiler ve 2. El telefon satanlara fazla güvenmem konu ile alakası yok ama buna benzer 2.el telefonda başıma geleni yazayım.. İkinci hattım için temiz çiziksiz samsung s7 arayışına girdim telefon konusunda aşırı hassasım öyle çizik ezik vuruk olmayacak, neyse sahibinden ilanlara bakıyorum adam sıfır kadar temiz diyor bakıyorm orta tuş çizik veya soyulmuş yada kenarlardan darbe almış. Bu defa telefoncularda bakıyorum vitrinde cihaz baya temiz satıcı bana "işte çok temiz teşhir cihazı" sonra arkaya bakıyorum ki telefonun arka kapak değişmiş. Samsunglarda imei no arka kapakta yazılıdır eğer yoksa kapak değişmiştir.. Bunu satıcıya söylüyorum aldığım kişi böyle dedi bana filan, aslında yalan tabi, en az 50 telefoncu beni böyle keklemeye kalktı

Galerici adam o arabadan kar edecek. Örneğin arabanin boyasız ilk sahibinden olanı 100 bin lira. Galerici ayni aracı tas çatlasın 97-98 e satabilir. Şimdi galerici bağlamış 100 bin lirasını arabaya. Sen ne zaman satacağın belli olmayan bir arabayı alacaksın. Alım-satimda çeşitli masraflara katlanacaksın. Dükkan kirası, elektrik su, işçi masrafın olacak. Şimdi 3 bin lira kar için bu ise girilir mi? Girilmez. Yanı galerici bu araca tas çatlasın 90 vermiştir ki satınca bir kari olsun. Şimdi sahibinden satılan sağlam araclar 100 bin iken galericinin sağlam aracı 90 bine bulma ihtimali nedir? Bu sorunun cevabını verebilirsen konunun ne kadar boş olduğunu anlayacaksın.

Benim söylemim 3-5 fazla ver ilk sahibinden sağlam arac al. Alamıyorsan bozuk arac alma ihtimalini kabullen. Nasıl galerici olabilirim?

Ha satılan arac ayni fiyata ilk sahibinden vs varsa niye galericiye bakıyorsun?

• İyi de ilanda kazasız yazmıyor ki, kaput değişmiş yazıyor. Kaput değiştiğine göre önden kaza aldığını anlamamak için aptal olmak lazım. Ha çatıdan oluk düşmüştür, yan yatmıştır, çamura batmıştır, çok saf temiz kalplisindir inananlardan isen bilemem. Bu forumdaki insanları aklı başındaki uyanık insanlar sanardık. Galericiden niye araç bakıyorsunuz, o da ayrı bir soru işareti.

Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum konuyu açtığı için. Ülkede herkes dolandırıcı olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • Yapay zekayı bu tarz konularda göreve davet ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

(Genelleme yapmıyorum sadece kötü olanlara Lafım)
    1-) İşini şerefsizlikle yapan galericiler (hak yiyen kurnaz çakallar)
    2-) İşi gücü haram yemek olan adi taksicilerdir.

Bu iki şahsında tek yegane amacı haram yemek ve milleti dolandırmak allahından bulsunlar.

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Galerici adam o arabadan kar edecek. Örneğin arabanin boyasız ilk sahibinden olanı 100 bin lira. Galerici ayni aracı tas çatlasın 97-98 e satabilir. Şimdi galerici bağlamış 100 bin lirasını arabaya. Sen ne zaman satacağın belli olmayan bir arabayı alacaksın. Alım-satimda çeşitli masraflara katlanacaksın. Dükkan kirası, elektrik su, işçi masrafın olacak. Şimdi 3 bin lira kar için bu ise girilir mi? Girilmez. Yanı galerici bu araca tas çatlasın 90 vermiştir ki satınca bir kari olsun. Şimdi sahibinden satılan sağlam araclar 100 bin iken galericinin sağlam aracı 90 bine bulma ihtimali nedir? Bu sorunun cevabını verebilirsen konunun ne kadar boş olduğunu anlayacaksın.

Benim söylemim 3-5 fazla ver ilk sahibinden sağlam arac al. Alamıyorsan bozuk arac alma ihtimalini kabullen. Nasıl galerici olabilirim?

Ha satılan arac ayni fiyata ilk sahibinden vs varsa niye galericiye bakıyorsun?
    Bu arada ikinize de söyleyeyim ben araç bakarken görmedim bunu, denk geldi öyle gördüm.

Sizin fikrinize göre bunu görelim, ama kimseyi bilgilendirmeyelim.

Gerçekten bunu savunacak nasıl bir kafa yapınız var çok merak ediyorum?

• Kaput çamurluk değişmiş: ön tarafı yok dediğiniz aracın ön taraffı yeni takılmış??? Ne var ki bunda?
    Eğer başka mevzu varsa ayrıca yazın. Mesela şasede yamuk, motor arızası, amortisör kısmı?

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Müstehaksınız. Ağlamayın zırlamayın vallahi müstehaksınız.

İlk el kazasız boyasız değişensiz çiziksiz az km li dizel aracı satmaya çalıştık. Piyasası 80k ollan aracı 77k koyduk ki hemen satılsın diye. Pazarlıkla 75k ya satılır dedik.

Öyle insanlar muhatap olup öyle fiyatlar teklif edildiki satıcı arkadaş iç savaş felan çıkmış baksana piyasaya dedi.

Bu olaydan sonra gram acımıyorum. Aksine müstehaksınız diyorum. Dürüst satıcıyı oyun dışı etmenin bedelleri bunlar. Beter olun!
    Tamamen size katılıyorum hocam. Her arayana bikmadan cevap verdiğim gül gibi arabami arayip arayip fiyati pahali diyenlere inat galeriye zamanında 19 milyara sattım. O da 25 e başka birine sattı. Üstelik üzerindeki zamanida benim alip 3 yıl kullandığım lastikleri sıfır diye sattı. Gerçekten bazilarina müstehak. Böyle alıcıya böyle araba...

• medvet M kullanıcısına yanıt
    pintilik diye insanları karalamanın alemi yok . yüzüne söyleyemeceğim şeyleri burada klavyenin arkasına sığınıp yazmak erkeklik değil.söyleyeyim. sana güvenmiş almış.

Anladığın: masrafı fazla dolandırması hakli

• Araba 308bin km.'de, adam açıklamaya yürürü, motoru, şanzımanı 10 numara yazmış. Daha başka kanıta gerek yok galericinin çakal olduğunu anlamak için. Böylelerini nitelikli dolandırıcılıktan şikayet edip süründürtmek lazım.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.