Bildirim
DEPREM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hala sallanıyor lan az ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bahçelievler den hissettik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Pek sarsmadı titretti sadece. _____________________________ -
Aynen az once iyi salladi anadolu yakası maltepe.
Esenyurtda hissettik. _____________________________ -
Kardeş kandillinin haberi yok daha _____________________________ -
bildiğin sağa sola gittik _____________________________ -
Sarsmadı ama iyi titretti,
Fırtına öncesi sessizlik bu umarım kötü şeyler olmaz
Bahçelievler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 24 Eylül 2019; 11:3:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hissettim biraz uzun surdu noluyo dedim
Az falan sallamadı ya baya beşik gibi salladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ . -
Hissedilir şekilde salladı. _____________________________ -
Merterde işyerlerindekiler dışarı çıktı. Ben kapı önündeydim hissetmedim.
Tekirdağ hissettik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk titretti sonra korkuttu
bursadada sallandı
tahmınım 5.2 mesafe 15 km assagısı sure 5 sanıye
abd yı doyuramıyoruz golcugu yıkıp ötv baglattıgı gıbı bıryerı yıkıp para toplattırmazsa ıyıdır
haraccı abd_____________________________ -
Tekirdağ'da az da olsa hissettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
4.7 büyüklüğünde olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucelock -- 24 Eylül 2019; 11:9:11 >_____________________________ -
-
Antalya’dayım hissetmedik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Antalya’dayım hissetmedik
|
|
şu depremde bile GSM altyapısı gidiyorsa büyük deprem olursa Allah yardımcıımız olsun. bu kadar berbat bir altyapı başka ülkede yoktur herhalde. Anca fahiş fiyattan 5 gb 10 gb paket satsınlar. Hepsinin dolandırıcıdan farkı yok bu operatörlerin.
Forumun yarısına reklam vereceğine altyapını düzelt önce malum firma... |
|
99 depreminden sonra ÖTV getirdiler
20 senedir ÖTV'den para topluyorlar. 6 şiddetindeki bir depremde bile bütün iletişim kesildi hiç bir şeye hazırlıklı olmadığımız ortaya çıktı o kadar parayı nereye harcadı bunlar ?? |
|
Kuzey Anadolu Fay Hattı adeta saatli bomba gibi.kırılma periyotlarına bakılırsa geçen yirmi yıldırlı her an kırılabilirdi,enerji birikmeye devam ediyor.depremin 7 magnitüt üzerinde olacağını düşünürsek istanbula çok kötü hasar verecektir.
Bu işin şakası yok her ev sakini kendi deprem çantasını hazırlayıp el altında hazır tutmalı Edit 2:bu günki 5.8 lik deprem ile asıl deprem olsa hiçbir halt yiyemeyeceğimizi de gördük Edit: mesaj üste çıkmış madem öyle biraz yararlı bilgiler de ekleyelim -biz ne kadar planlasak da deprem anında planlarımız puf olabilir heyecandan mütevellit.bu yüzden 1 defa da olsa prova yapıp kendimizi alıştırmalıyız.Çıkış rotamızın üzerinde yolu tıkayacak nesneleri sabitlemeliyiz -ilk 15 saniye kritiktir,ilk kattaysak binadan kaçabiliyorsak kaçmalı,yoksa da yaşam üçgeni oluşturacak sağlam nesnelerin yanına cenin pozisyonunda sığınmalıyız -ve tabi deprem çantası... allah korusun yaşam üçgeni içinde molozlar arasında mahsur kalırsak veya deprem sonrasında çanta hayat kurtarır.örnek çanta modeli: https://eksiup.com/p/jk1726167j8g |
|
İstanbulda bir toplanma alanı....
![]() |
|
o kuşa sahip çıkın agaaa
|
|
Katılmıyorum. İstanbul'da gündem olmasının sebebi beklenen depremin öncüsü olma ihtimali olduğu için.
Buna ek olarak istanbul=türkiye olduğu için normal , hoşunuza gitsin ya da gitmesin. |
|
eş,dost,akraba,vakıf,dernek vb...
|
|
Onun bunun cocugu turk telekom. Kim bu serefsizler hala aktif edemediler su isi. Kac saat oldu!
|
Benzer içerikler
- ben aldırdım pişmanım
- burun karıştırmak burnu büyütür mü
- amerikan dublaj replikleri
- poker nasıl oynanır
- sherlock oyunu hikayeleri
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
- discord açılacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler