Bildirim
İranda deprem+abdde patlama+altındaki düşüş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mavi haplarda da artık sorun çıkıyor falan diyolar. _____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
mavi haplarda da artık sorun çıkıyor falan diyolar.
TANIMADIĞIN ELEMANLARDAN ALIRSAN KAKALARLAR SAHTE MALI. ALACAĞIN YERİ BİLECEKSİN_____________________________ 
Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
-
Nerden aldın? _____________________________ -
Elden aldım. Sen nerden alıyorsun
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
Sarı zontak en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
havalarda epey soğudu _____________________________ 
TRABZONSPOR -
altın olayının iranla alakası yokki
kimden duyduysan unut onu
_____________________________ -
Bizim çocuklardan alıyorum bende, biraz sert lazım. _____________________________ -
kahveye katıp içiyorum ama yok bana mısın demiyor.
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
hocam jamaika mavi amd zontağı var elimde, kesmiyorsa bir bak istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 17 Nisan 2013; 16:56:55 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
beyler kıza açılamıyorum
Bende euroyu protesto amaçı ile sterlin kullanmaya başladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
içmeyin şu zontak'ı _____________________________ -
Zontak isteyen pm tanesi 2 liraya veriyom _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
Zontak isteyen pm tanesi 2 liraya veriyom
tanesi 1.99 le'zontak_____________________________ Dünyada Kuantum Teknolojileri İle İlgili 3 Laboratuvartan Biri Olan İÜ Kuantum Teknolojileri Laboratuvarı Kapanmasın Diyorsan TIKLA -
quote:
Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
mavi haplarda da artık sorun çıkıyor falan diyolar.
TANIMADIĞIN ELEMANLARDAN ALIRSAN KAKALARLAR SAHTE MALI. ALACAĞIN YERİ BİLECEKSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "I've always believed that the world is what we make of it." -
quote:
Orijinalden alıntı: mf301
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
Zontak isteyen pm tanesi 2 liraya veriyom
tanesi 1.99 le'zontak
2 lira alıp 1 kuruş geri vermicen yani biliyoruz. Bendeki mallar kalitedir ona göre
quote:
Orijinalden alıntı: butze
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
iran doları protesto için tüm ödemeleri altınla alıyor, altında son 30 yılın en sert düşüşü yaşandı.+ üstüne iranda deprem peşisıra geldi + üzerine abd de patlama+filler zıplayamaz+ 1 mil 1609 kilometredir.
3 aya kalmaz irana girerler.
1 mil 1600 metredir kilometre değil
pardon bi o yanlış olmuş. metreleri kilometreleri karıştırmışım. ama geri kalanı gayette doğru. bi yanlışımız da o olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
iran doları protesto için tüm ödemeleri altınla alıyor, altında son 30 yılın en sert düşüşü yaşandı.+ üstüne iranda deprem peşisıra geldi + üzerine abd de patlama+filler zıplayamaz+ 1 mil 1609 kilometredir.
3 aya kalmaz irana girerler.
1 mil 1600 metredir kilometre değil
1 mil 1609 metredir; 1600 metre değil.
Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
Benzer içerikler
- 101 3 kişi oynanır mı
- kooperatif hisseli arsa yorumları
- i doser
- 5528 neyin numarası
- tadı en güzel içki
- moonwalker ayakkabı
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
- rekorlar kitabı
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler